چطور از زعفران استفاده کنیم

5/5 – (1 امتیاز)

زعفران ادویه ای بی نظیر و بسیار پرطرفدار است که قرن هاست در آشپزی و پزشکی استفاده می شود.
زعفران را چگونه استفاده کنیم؟

خواص بیولوژیکی زعفران

زعفران دارای طعم و عطر متمایزی است که می توان از آن برای طعم دادن به بسیاری از غذاها استفاده کرد.
اما فراتر از کاربردهای آشپزی، زعفران دارای خواص بیولوژیکی چشمگیری است که آن را به یک مکمل ارزشمند برای هر رژیم غذایی تبدیل می کند.

ادویه شگفت انگیز

در این مقاله به بررسی خواص بیولوژیکی زعفران می پردازیم و در مورد فواید بالقوه این ادویه شگفت انگیز برای سلامتی صحبت می کنیم.
ما همچنین دستورالعمل هایی در مورد نحوه استفاده از زعفران در آشپزی و ایده هایی برای گنجاندن آن در وعده های غذایی ارائه می دهیم. ما غذای خودمان را تامین می کنیم.

زعفران چیست؟

این محصول از سه جزء اصلی کروسین، پیکروکروسین و سافرانال تشکیل شده است.
. اجزای تشکیل دهنده وظیفه دارند طعم و عطر خاصی به زعفران بدهند. بیش از 150 گل مورد نیاز است و بنابراین گران هستند.

خواص بیولوژیکی زعفران

زعفران دارای خواص بیولوژیکی قابل توجهی است که آن را به یک مکمل عالی برای هر رژیم غذایی تبدیل می کند.
حاوی کاروتنوئیدها است که آنتی اکسیدان های قدرتمندی هستند که می توانند به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کنند.

ویتامین های موجود در زعفران

همچنین حاوی ویتامین های A، C و E و همچنین مواد معدنی مانند آهن و پتاسیم است.علاوه بر این، زعفران دارای خواص ضد التهابی و ضد میکروبی است که می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عفونت ها کمک کند.

فواید زعفران برای سلامتی

خواص بیولوژیکی زعفران آن را به انتخابی عالی برای ارتقای سلامت و تندرستی کلی تبدیل می کند.
مطالعات نشان داده اند که زعفران ممکن است در درمان افسردگی، اضطراب، بی خوابی، سندرم پیش از قاعدگی و سایر اختلالات خلقی مفید باشد.

خواص ضد سرطانی زعفران

همچنین ممکن است خواص ضد سرطانی داشته باشد و ممکن است به کاهش خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان کمک کند. علاوه بر این، زعفران منبع خوبی از فیبر غذایی است که می‌تواند به بهبود هضم کمک کند و شما را برای مدت طولانی‌تری احساس سیری کند.

نحوه استفاده از زعفران

زعفران عمدتاً به عنوان ادویه در آشپزی استفاده می شود، اما می توان از آن برای تهیه چای یا تنتور نیز استفاده کرد.
برای استفاده از زعفران در پخت و پز، با خرد کردن یا آسیاب کردن کلاله ها به صورت پودر ریز شروع کنید. در پایان پخت کمی اضافه کنید. به ظرف شما تا طعم و عطر آن در حین پخت از بین نرود.
همچنین می توانید رشته های زعفران را به مدت 10 دقیقه در آب داغ قرار دهید تا دم کرده ای که می توانید مانند چای به غذا یا نوشیدنی اضافه کنید. .

زعفران در چه غذاهایی استفاده می شود؟

زعفران برای قرن ها در بسیاری از فرهنگ های مختلف در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است.
معمولا در غذاهای مدیترانه ای و خاورمیانه مانند پائلا، ریزوتو و بریانی استفاده می شود.
همچنین اغلب برای طعم دادن به سوپ، خورش و سس استفاده می شود.
از زعفران برای تهیه دسرهایی مانند بستنی یا پودینگ برنج نیز می توان استفاده کرد.

ایده های دستور پخت زعفران

زعفران می تواند یک افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها باشد.

برای طعم دادن به غذای کلاسیک ریزوتو از رشته های زعفران استفاده کنید.

کمی پودر زعفران را به دستور پخت سوپ یا خورش مورد علاقه خود اضافه کنید تا طعم بیشتری پیدا کند.

با خیس کردن نودل در آب داغ به مدت 10 دقیقه، یک چای ساده دم کرده زعفران درست کنید.

یک پیمانه پودر زعفران را با کره آب شده مخلوط کرده و روی سبزیجات پخته شده بمالید تا یک غذای جانبی راحت تهیه شود.

قبل از پخت، چند رشته زعفران را روی ماهی یا مرغ بپاشید تا طعم بی نظیری پیدا کند.

چگونه از زعفران استفاده کنیم؟

زعفران معمولاً به عنوان ادویه یا دم کرده استفاده می شود.
زعفران را در آخر پخت به عنوان ادویه به غذا اضافه کنید تا طعم و عطر آن از بین نرود.
برای تهیه دم کرده، رشته ها را به مدت 10 دقیقه در آب داغ قرار دهید. و سپس قبل از نوشیدن آنها را صاف کنید.

گران ترین ادویه دنیا!

این گیاه دارای فواید بسیاری برای سلامتی از جمله تامین آنتی اکسیدان ها، کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی (PMS)، بهبود خلق و خو، میل جنسی و عملکرد جنسی و همچنین بهبود حافظه و یادگیری است.

زعفران در غذاها و نوشیدنی ها

از طلای سرخ در بسیاری از غذاها از جمله برنج، سوپ، خورش و دسر استفاده می شود.
در چای و نوشیدنی های دیگر نیز استفاده می شود. کردی
در اینجا یک دستور ساده برنج زعفرانی آورده شده است:

عناصر:

1 لیوان برنج باسماتی
2 آب لیوان
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری نخ زعفران
1 قاشق غذاخوری کره

دستورالعمل ها:

برنج را در آب سرد بشویید تا آب آن شفاف شود.
در یک قابلمه متوسط، آب را به جوش بیاورید.
برنج و نمک را به آب در حال جوش اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و ظرف را بپوشانید.
برنج را به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید. بجوشانید یا تا زمانی که آب آن جذب شود و برنج نرم شود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 دقیقه بماند.
در یک کاسه کوچک رشته های زعفران را به مدت 5 دقیقه در 1 قاشق غذاخوری آب داغ خیس کنید. سرو
گرم.

نتیجه (مورد شاه صفران)

زعفران یک ادویه فوق العاده همه کاره با خواص بیولوژیکی چشمگیر است.
. دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی است که می تواند به ارتقای سلامت و تندرستی کلی کمک کند.
. علاوه بر این زعفران دارای طعم و عطر متمایزی است که می توان از آن استفاده کرد. برای طعم دادن به بسیاری از غذاها.
با این نکات برای استفاده از زعفران در آشپزی و چند ایده دستور پخت، می توانید از تمام فواید این ادویه شگفت انگیز بهره مند شوید!

برای ارتباط با همکاران ما در بخش فروش و صادرات می توانید از [واتس اپ] استفاده کنید.

تماس مستقیم با کارشناس فروش [09120643814]

در این مطلب در مورد نحوه استفاده از زعفران و طبخ با زعفران صحبت می کنیم سپس در ادامه مطلب 3 دستور غذا و نوشیدنی با استفاده از زعفران را به شما پیشنهاد می کنیم. از این رو زعفران در آشپزی بسیار استفاده می شود. ،
برنج زعفرانی با زعفران و شیر مسقطی از زعفران استفاده می کنیم به همین دلیل می توان زعفران را جزء لاینفک سفره ایرانی نامید.

زعفران را می توان به روش های مختلفی مصرف کرد که در این مقاله به آن می پردازیم.

چرا زعفران؟

چرا از زعفران استفاده می کنید؟ 🤔🤔🤔
این سوالی بود که از مشتریان عزیز پرسیدیم و هرکدام به همین دلیل از زعفران استفاده کردند.

خانم رسولی در آشپزی و طبخ غذاهای لذیذ از زعفران استفاده می کردند
به گفته خودش طعمی که زعفران به غذا می دهد با هیچ ادویه ای درست نمی شود.

آقای دکتر شفیقی خود را زعفران خوار می داند و به گفته خودش از زعفران به عنوان نمک در غذاها استفاده می کنند! این طعم فوق العاده ای به چای می دهد.

آقای اصغری مقدم سرآشپز یکی از رستوران های منطقه نارمک تهران هم از زعفران به دلیل عطر بی نظیرش استفاده می کند.

مهلا خانم نیز در سال های اخیر از افسردگی رنج می برد، به همین دلیل به جای استفاده از قرص های ضد افسردگی که عوارض دارد، از جایگزین گیاهی که زعفران است استفاده می کنند.
همانطور که می دانید زعفران یک گیاه است. آرامش بخش باشد و از این نظر خواص بی شماری دارد.

پس بیایید خلاصه کنیم چرا باید از زعفران استفاده کنیم؟

طعم فوق العاده زعفران 😋

رنگ طبیعی و خاص زعفران 🧐

رایحه مطبوع زعفران

خواص بی شمار زعفران

حالا با دانستن همه این موارد آیا زعفران در سبد غذایی خانواده شما جایی دارد؟

با دانستن همه اینها، به نظر شما قیمت زعفران مناسب است؟

روش مصرف زعفران:

طبق بررسی های انجام شده استفاده از زعفران به صورت پودر ۷۵۷۵۷۵۹۹۹۸۸۸ رایج تر و ارجح تر است، زیرا وقتی زعفران پودر می شود عطر بهتری آزاد می کند و طعم غذای ما را بهتر می کند.

مرتبط:  چرا جبران خسارت بیشتر از یک اظهار تاسف خشک و خالی است

بنابراین بهتر است از زعفران استفاده شود، قبل از پخت آن را آسیاب کرده و سپس برای دم کردن زعفران
می توانید از هاون های کوچک موجود در بازار برای آسیاب کردن زعفران استفاده کنید.

برای دم کردن زعفران نیز می توانید از دو روش کلی به شرح زیر استفاده کنید:

زعفران را با آب جوش دم کنید

زعفران را با یخ دم کنید

۱٫ زعفران را با آب جوش دم کنید:

این روش رایج ترین روش دم کردن زعفران است و اکثر مردم از آن استفاده می کنند.

برای دم کردن زعفران با آب جوش به یک قوری نشکن نیاز دارید.

ابتدا کمی زعفران آسیاب شده داخل قوری
بریزید سپس کمی آب گرم داخل قوری
بریزید و اگر از نشکن بودن قوری مطمئن هستید می توانید آن را روی سماور بگذارید تا آرام آرام دم بکشد تا بهترین نتیجه را بگیرید.

زعفران دم کرده شما آماده است و می توانید آن را به دستورات خود اضافه کنید
یا می توانید آن را به چای اضافه کنید و یک دمنوش زعفرانی آرامش بخش میل کنید.

2. زعفران را با یخ دم کنید:

دم کردن زعفران با یخ یکی دیگر از روش های دم کردن زعفران است.

این روش یک روش نسبتا جدید است و اکثر افراد از وجود آن بی اطلاع هستند،
اما جالب است بدانید که در این روش می توانید نتیجه بهتری نسبت به مرحله قبل بگیرید.

فقط لازم به ذکر است که دم کردن زعفران با این روش نسبت به روش قبلی زمان بیشتری خواهد برد.

ابتدا چند تکه یخ (2 یا 3 عدد) را در ظرفی بریزید، زعفران ساییده شده را روی یخ
بریزید،
سپس بگذارید یخ در دمای محیط بماند و به آرامی ذوب شود.

در این روش زعفران شوکه می شود و رنگ و عطر آن بهتر و به تدریج آزاد می شود.

3. بهترین روش دم کردن زعفران:

بهترین نتایج را می توان با ترکیب دو روش قبلی بدست آورد.

چند تکه یخ در قوری بریزید سپس زعفران آسیاب شده را روی یخ بریزید و
آب داغ اضافه کنید و قوری را روی سماور قرار دهید تا دم بکشد.

در این روش خیلی سریعتر از روش های قبلی، رنگ و عطر زعفران بیشتر آزاد می شود.

زعفران دم کرده آماده است، اکنون می توانید آن را به دستور غذا اضافه کنید.

برای اطلاعات بیشتر و کاملتر می توانید مقاله طرز دم کردن زعفران را مطالعه کنید.

مصرف مجاز زعفران:

هر گونه افراط در آن می تواند برای بدن مضر باشد، استفاده از استامینوفن می تواند در درمان سردرد مفید باشد، اما در صورت مصرف بیش از حد آن می تواند خطرناک باشد.

زعفران نیز از این قاعده مستثنی نیست، بنابراین باید در مصرف زعفران و مقدار آن دقت کنید تا مشکلی ایجاد نشود.

زعفران دارای خواص فوق العاده ای برای سلامتی است از جمله:

برای شاد بودن

آرام بخش اشتها آور

تقویت کننده قلب

گردش خون را بهبود بخشد

مسکن درد

کاهش تورم بافت در اثر ضربه

خون ساز

و…

اما برای بهره مندی کامل از خواص زعفران باید آن را در حد اعتدال مصرف کنید و هنگام طبخ با زعفران اعتدال را رعایت کنید.

مصرف بیش از 1 گرم در روز می تواند در برخی افراد اثرات منفی داشته باشد، از جمله:

کاهش فشار خون و رقیق شدن بیش از حد خون

بالا آوردن

کاهش ضربان قلب

آیا شما شکسته است

پوست زرد

بهترین میزان مصرف در روز برای بهره مندی از خواص زعفران 10 تا 40 میلی گرم است.

به طور کلی در هر وعده غذایی 9 رشته زعفران استفاده می شود که
است و هر گرم زعفران به طور متوسط ​​450 رشته زعفران دارد.

موارد مصرف زعفران:

زعفران در دستور پخت های مختلفی استفاده می شود و روش های مصرف متفاوتی دارد.

با زعفران می توان نوشیدنی های نشاط آور و آرامبخش از جمله: چای زعفران و شیر زعفران درست کرد.

از زعفران در دسرهای خوشمزه مانند زعفران زرد و مسقطی نیز استفاده می شود.

زعفران جزء لاینفک رژیم غذایی ما ایرانی هاست، می توان گفت پخت با زعفران شاخه ای از آشپزی است.

پخت زعفران در ایران سابقه طولانی دارد و در ادامه این مقاله به طرز تهیه زعفران می پردازیم.

پخت و پز و استفاده از زعفران در نوشیدنی

زعفران را می توان با نوشیدنی های مختلف ترکیب کرد، زعفران
خاصیت گرمی دارد و در نوشیدنی های سرد و گرم قابل استفاده است.

ساده ترین نوشیدنی ای که می توان با زعفران درست کرد شربت زعفران
است که فقط از ترکیب شکر، آب و زعفران و گاهی گلاب و تخم مرغ در شربت درست می شود.

از دیگر نوشیدنی های سردی که می توان با زعفران درست کرد عبارتند از شربت زعفران و آبلیمو،
حتما این نوع نوشیدنی را در ایستگاه های صلواتی نوشیده اید.

نوشیدنی های گرمی که با زعفران تهیه می شوند عبارتند از: چای زعفران، شربت عسل زعفران و شیر زعفران.

چای زعفران را می توان محبوب ترین نوشیدنی در آشپزی ایرانی دانست. دمنوش زعفران
دارای خواص فوق العاده ای است که دو مورد از مهمترین آنها آرامش و تنظیم خواب است.

شیر زعفران نیز یکی از نوشیدنی های مقوی است. در زیر نحوه استفاده از زعفران برای نوشیدن شیر زعفران آورده شده است.

نوشیدنی شیر زعفران:

همانطور که از نام این نوشیدنی پیداست، نوشیدنی شیر زعفران از شیر + زعفران تهیه می شود،
برخی از افراد گاهی بادام خرد شده، عسل، هل، خرما و … را اضافه می کنند. به این نوشیدنی مقوی با توجه به ذائقه خود.

شیر زعفران یک نوشیدنی گرم محسوب می شود، اما می توان آن را به عنوان نوشیدنی سرد نیز نوشید.

شیر زعفران یک نوشیدنی بسیار ساده است که در کمتر از 15 دقیقه قابل تهیه است.

در زیر دستور شیر زعفران را مشاهده می کنید، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای شیر زعفران :

3 فنجان شیر کامل

زعفران 1/4 قاشق چایخوری

3 قاشق چایخوری شکر

1 قاشق غذاخوری پودر بادام (اختیاری)

1/4 قاشق چایخوری پودر هل (اختیاری)

طرز تهیه شیر زعفران :

ابتدا شیر را در کتری بریزید سپس زعفران را اضافه کنید،
کتری را روی گاز بگذارید سپس بگذارید بجوشد.

شیر زعفران ما تقریبا آماده است اما در صورت تمایل می توانید هل و بادام خرد شده را اضافه کنید.

در نهایت صبر کنید تا کمی روی گاز بماند سپس آن را در لیوان بریزید و سرد یا گرم بنوشید.

پخت و استفاده از زعفران در دسر

روش دیگر استفاده از زعفران استفاده از آن در دسر و شیرینی است.

دسرهای خوشمزه ای در ایران وجود دارد که در هیچ جای دنیا یافت نمی شود،
سه تا از خوشمزه ترین آنها بستنی زعفرانی، مسقطی و بستنی صدفی زرد است.

بستنی زعفرانی منشأ تاریخی دارد و در زمان ناصرالدین شاه در ایران رایج شد.

زعفران را می توان یک ادویه مذهبی دانست 😅 زیرا در انواع نذری یافت می شود.
از شناخته شده ترین آنها می توان به پوسته زرد رنگی که ماده اصلی آن زعفران است اشاره کرد.

مسقطی نیز از دیگر خوراکی های خوشمزه ایرانی است که به سوغات شیراز معروف است.

مسقطی زعفران:

مسقطی شیرینی و سوغاتی محبوب شیرازی و جزء جدایی ناپذیر غذاهای ایرانی است.

این نبات لذیذ نرم و ژلاتینی در جاهای مختلف با دستورهای مختلفی تهیه می شود اما طرز تهیه تقریباً یکسان است.

ماده اصلی مسقطی نشاسته است که شکلی ژله مانند به نبات ها می دهد.
زعفران، گلاب و گردو از دیگر موادی هستند که طعم خاصی به مسقطی می دهند.

در ادامه طرز تهیه یک مسقطی لذیذ و کشدار را مشاهده می کنید.

مواد لازم برای مسقطی :

1/2 فنجان نشاسته یا 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

2 لیوان آب

1/2 فنجان آب پرتقال یا گلاب

شکر 1/2 پیمانه

1 قاشق چایخوری زعفران

50 گرم کره

1/2 قاشق چایخوری هل

1/4 فنجان بادام خرد شده

به تعداد پسته خرد شده (برای تزیین)

مقدار لازم گلبرگ رز (برای تزیین)

طرز تهیه مسقطی :

ابتدا نشاسته و آب سرد را در ظرفی مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط یکدست شود.

سپس یک قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و نشاسته حل شده، شکر و 1 لیوان آب دیگر را اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بجوشد.

زعفران دم کرده، کره، بادام و هل را اضافه کنید و 10 دقیقه هم بزنید.

مسقطی ما تقریباً آماده است، در 10 دقیقه آخر پرتقال یا گلاب اضافه کنید.

مسقطی را در ظرفی بریزید سپس در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. برای تزیین می توانید از پسته و گلبرگ های گل رز خشک شده استفاده کنید.

مرتبط:  چطور از اسنپ کد تخفیف بگیریم

پخت و استفاده از زعفران در غذای اصلی

کباب مرغ! همین کلمه دو قسمتی برای آب انداختن دهانتان کافی است.

امکان ندارد وارد رستوران شوید و مرغ کبابی و انواع آن را در منو ندید.
اصلی ترین ادویه ای که طعم فوق العاده ای به مرغ کبابی می دهد زعفران است.

حالا که وارد رستوران شده اید و مرغ کبابی سفارش داده اید به یک غذای برنجی فوق العاده به شماره
نیاز دارید. چه چیزی غذای برنج ما را کامل می کند؟ آفرین برنج زعفرانی!

برنج زعفرانی به ندرت به عنوان غذای اصلی استفاده می شود، اما اگر با برنج استفاده شود، می تواند رنگ، طعم و بوی فوق العاده ای به غذای ما بدهد.

علاوه بر این از زعفران در انواع خورش ها استفاده می شود که رنگ فوق العاده ای به غذا می دهد.

برنج زعفرانی:

روش دیگر استفاده از زعفران استفاده از آن در برنج زعفرانی است.

زعفرانی پلو یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی و یکی از مهم ترین غذاهای زعفرانی است.

علاوه بر این، برنج زعفرانی یکی از اولین غذاهایی است که هر آشپز ایرانی باید یاد بگیرد.

در مرحله بعد برنج زعفرانی خوشمزه را با گوشت، پیاز، ادویه و مخصوصا زعفران تهیه کنید.

مواد لازم برای برنج زعفرانی :

زعفران 1/4 قاشق چایخوری

1/4 فنجان آب ولرم

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

3/4 فنجان پیاز خرد شده

2 فنجان برنج سفید

3 فنجان آب مرغ یا سبزیجات

3/4 قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه برنج زعفرانی :

ابتدا باید زعفران را آسیاب کنید و سپس زعفران را با روش هایی که در ابتدای مقاله ذکر شد دم کنید.

سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و پیازها را تفت دهید و برنج آبکش شده
را اضافه کنید و با پیاز مخلوط کنید و کمی تفت دهید.

سپس زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید.

بعد از آن آب مرغ یا سبزیجات را بنا به ذائقه خود به قابلمه اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد.

درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید برنج زعفرانی 20 دقیقه بپزد.

پلو زعفرانی ما آماده است، می توانید در کنار این پلو زعفرانی، گوشت یا هر خورش دلخواهتان را سرو کنید.

آخرین کلمه:

زعفران عطر و طعم فوق العاده ای دارد و نمی توان از خواص بی شمار این گیاه غافل شد،
به همین دلیل زعفران جزء جدایی ناپذیر غذاهای ایرانی به حساب می آید.

زعفران یک ادویه همه کاره است که طعم و رنگ فوق العاده ای را به هر غذایی که استفاده می شود می دهد.

در صورت نارضایتی می توانید زعفران با کیفیت قائنات را از گلپران با ضمانت بازگشت کالا خریداری کنید.

خرید آنلاین زعفران در گلپران تنها با 5 کلیک امکان پذیر است و می توانید زعفران سرگل قائنات را در کمتر از 2 دقیقه سفارش دهید.

اگر قصد خرید زعفران را دارید می توانید مقاله کامل و جامع ” راهنمای خرید زعفران ” را مطالعه نمایید.

اگر صاحب رستوران یا شیرینی فروشی هستید یا به زعفران به مقدار زیاد نیاز دارید، می توانید زعفران را به صورت عمده خریداری کنید، زعفران را به صورت عمده خریداری کنید.

زعفران ادویه بسیار با ارزشی است که از کلاله های خشک شده گل زعفران به دست می آید. طعمی عمیق، غنی و کمی شیرین با رایحه گلی لطیف دارد. کاربرد زعفران در پخت و پز بسیار گسترده است و در غذاهای مدیترانه ای، خاورمیانه و هندی از محبوبیت خاصی برخوردار است و به همین دلیل است که خرید آنلاین زعفران بسیار محبوب است. در این مقاله به کاربردهای زعفران و نحوه استفاده از این ادویه در آشپزی می پردازیم.

چگونه از زعفران در آشپزی استفاده کنیم؟

روش استفاده از زعفران در پخت و پز به این صورت است که ابتدا نخ های زعفران را حدود 15 تا 20 دقیقه در آب داغ یا شیر گرم خیس کنید. این به آزاد شدن طعم و رنگ نخ ها کمک می کند. سپس می توانید از مایع دم کرده زعفران برای پخت با زعفران استفاده کنید.

در ابتدا باید گفت که اگر قصد تهیه این غذاها را خودتان ندارید، می توانید آنها را از فروشگاه ما خریداری کنید.

زعفران معمولاً در غذاهای برنجی مانند پائلا و بریانی و همچنین سوپ ها، خورش ها و سس ها استفاده می شود. همچنین در دسرهایی مانند پودینگ برنج زعفرانی و کیک زعفرانی استفاده می شود.

هنگام استفاده از زعفران، استفاده کم از زعفران بسیار مهم است زیرا مقدار کم آن تاثیر زیادی دارد. فقط یک قاشق زعفران می تواند رنگ طلایی و طعم لطیفی به غذای شما بدهد. زعفران را در ظرف دربسته در جای خنک و تاریک نگهداری کنید تا تازه بماند.

استفاده از زعفران در دسر

زعفران در آشپزی کاربردهای زیادی دارد زیرا زعفران به دلیل طعم بی نظیرش ادویه ای است که اغلب در دسرها استفاده می شود. با استفاده متوسط ​​از گیاهانی مانند گشنیز، ریحان و رزماری به خوبی کار می کند. در دسرها، ترکیب آن با وانیل و دارچین مرسوم است.

از آنجایی که زعفران طعم وانیلی دارد، در بسیاری از دسرهایی که معمولاً طعم وانیلی دارند، به خوبی کار می کند. این شامل کاسترد، شیرینی ساده و نان شیرین است. برای کاسترد، برای هر چهار وعده فقط یک فنجان زعفران به دستور غذا اضافه کنید. در ادامه طرز تهیه چند دسر محبوب زعفرانی را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت:

پاناکوتای زعفران

پاناکوتا زعفرانی یک دسر کلاسیک ایتالیایی است که با خامه، شکر و ژلاتین درست می شود. در اینجا یک دستور العمل ساده است که می توانید امتحان کنید:

عناصر:

⅓ فنجان شیر بدون چربی

7 گرم ژلاتین بدون طعم

دو و نیم فنجان خامه غلیظ

نصف پیمانه شکر سفید

یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه:

شیر را در یک کاسه کوچک بریزید. پودر ژلاتین را روی شیر بپاشید و هم بزنید تا یکدست شود. کنار گذاشتن

خامه غلیظ و شکر را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​هم بزنید تا شکر حل شود، حدود 5 دقیقه.

قابلمه را از روی حرارت بردارید؛ عصاره وانیل و مخلوط ژلاتین را هم بزنید تا کاملا حل شود.

مخلوط را داخل قالب بریزید.

حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

پودینگ زعفرانی

پودینگ زعفران یک دسر خوشمزه است که از مواد مختلفی مانند شیر نارگیل، آرد برنج و دانه چیا تهیه می شود. در اینجا یک دستور پودینگ زعفران وجود دارد که می توانید امتحان کنید:

عناصر:

3 فنجان شیر نارگیل شیرین نشده

یک فنجان و 1/4 آب

شکر 1/2 پیمانه

3/4 فنجان آرد برنج قهوه ای

1 چوب دارچین کامل

1 عدد بادیان ستاره ای کامل

12 غلاف کامل هل سبز

زعفران 1/2 قاشق چایخوری از زعفران مرغوب و گران قیمت استفاده کنید. ایرانی یا اسپانیایی بهترین هستند. چیزهای ارزان طعم ندارند!

1/2 قاشق چایخوری زردچوبه

3/4 قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه:

در یک کاسه کوچک، چوب دارچین، بادیان، غلاف هل، زعفران و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و با 1/4 فنجان آب داغ بپوشانید تا ادویه ها دم بکشد.

در یک قابلمه متوسط، شیر نارگیل، آب، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد برنج را به جوش بیاورید و آرد برنج را به آرامی بجوشانید تا یکدست شود.

حذف از آتش؛ ادویه های شکوفه دهنده را هم بزنید تا کاملا حل شوند.

مخلوط را در رامکین یا قالب بریزید.

حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

کیک زعفران سوئدی

کیک زعفرانی سوئدی که با نام Saffranskaka نیز شناخته می‌شود، یک دسر سنتی سوئدی است که معمولاً در زمان کریسمس از آن لذت می‌برند. از کره، شکر، تخم مرغ، آرد، شیر و نخ زعفران درست می شود.

عناصر:

10 قاشق غذاخوری کره بدون نمک

1/4 قاشق چایخوری نخ زعفران له شده

3 عدد تخم مرغ بزرگ

شکر دانه ریز 1 و 1/4 پیمانه

2/3 فنجان شیر کم چرب

6 قاشق غذاخوری روغن کانولا یا زیتون

1 فنجان آرد همه منظوره

1 فنجان آرد شیرینی پزی سبوس دار

1/2 فنجان آرد بادام

1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

کمی نمک

1/2 فنجان کشمش طلایی

طرز تهیه:

فر را با دمای 350 فارنهایت گرم کنید.

کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم ذوب کنید. زعفران را اضافه کنید و بگذارید حداقل 10 دقیقه دم بکشد.

تخم مرغ ها و شکر را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا سبک و پفی شود، حدود 5 دقیقه.

مرتبط:  چرا کسانی که سیم کشی میکنند از دستکش پلاستیکی استفاده میکنند

شیر و روغن را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید.

در یک کاسه بزرگ دیگر، آرد همه منظوره، آرد شیرینی گندم کامل، آرد بادام، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

مواد خشک را به طور متناوب با مخلوط شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و بعد از هر اضافه کردن خوب هم بزنید.

کره زعفران و کشمش را اضافه کنید.

خمیر را در قالب کیک 9 اینچی چرب و آردپاشی شده بریزید.

حدود 45 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.

بگذارید 10 دقیقه در تابه خنک شود، سپس آن را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

استفاده از زعفران در غذاهای برنجی

استفاده از زعفران در پخت و پز به ویژه برای پخت برنج از زمان های قدیم در ایران رواج داشته است. در اینجا یک دستور ساده برای پخت برنج زعفرانی آورده شده است:

برنج خود را در آب سرد بشویید تا آب شفاف شود. این تضمین می کند که به هم نچسبد.

⅛ قاشق چای خوری زعفران ساییده شده را با 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و بگذارید شکوفا شود.

در قابلمه خود، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.

پیاز و سیر را تفت دهید تا معطر و طلایی شود.

برنج را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا با روغن آغشته شود.

2 فنجان آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

نمک اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و با یک درب محکم بپوشانید.

به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که مایع آن جذب برنج شود بپزید.

استفاده از زعفران در پوسته زرد

شله زرد یک دسر سنتی ایرانی است که از برنج و زعفران تهیه می شود. اغلب در روزهای تعطیل مانند ماه رمضان سرو می شود. تمام طعم های اصلی یک دسر ایرانی را دارد و خیلی ها آن را دوست دارند. در اینجا دستور العمل برای لایه برداری زرد وجود دارد:

عناصر:

1 فنجان برنج

6 لیوان آب

2 لیوان شکر

1/4 فنجان بادام خلال شده

50 گرم کره

1/2 فنجان گلاب

1/4 فنجان زعفران آسیاب شده و دم کرده

1/4 قاشق چایخوری هل واقعی آسیاب شده

دارچین، خلال پسته و بادام به میزان لازم

طرز تهیه:

یک روز قبل از پختن پوسته زرد، برنج را در کمی آب بریزید.

از تابه استفاده کنید و برنج را با آب اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

حرارت را کم کنید و بجوشانید تا برنج پخته و نرم شود.

شکر، کره، گلاب، زعفران، پودر هل و خلال بادام را به تابه اضافه کنید.

خوب هم بزنید تا شکر حل شود و همه چیز با هم ترکیب شود.

30 دقیقه دیگر بجوشانید تا غلیظ شود.

آن را در ظرف سرو بریزید و بگذارید خنک شود.

با پودر دارچین، خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید.

استفاده از زعفران در سس و ماریناد

زعفران را می توان در سس های مختلفی مانند سس خامه زعفران، سس ماست زعفرانی و سس زعفران کره ای استفاده کرد. دستور تهیه سس خامه‌ای زعفران را در زیر آورده‌ایم:

عناصر:

1 قاشق چایخوری نخ زعفران

1 فنجان خامه غلیظ

1/4 فنجان شراب سفید

1 قاشق غذاخوری کره

1 قاشق غذاخوری آرد

نمک و فلفل

طرز تهیه:

با حرارت دادن خامه در یک قابلمه کوچک روی حرارت کم شروع کنید.

زعفران را اضافه کنید و هم بزنید تا نخ ها حل شوند.

سپس شراب و کره را اضافه کنید.

آرد را هم بزنید تا یکدست شود.

ادویه زدن با نمک و فلفل.

برای سس ماست زعفرانی نیز می توانید کارهای زیر را انجام دهید:

زعفران را در آب داغ به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

ماست را به آرامی با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.

آب دم کرده زعفران را اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود.

استفاده از زعفران در نوشیدنی ها

زعفران ادویه بسیار ارزشمندی است که علاوه بر کاربردهای آن در آشپزی، به دلیل طعم منحصر به فرد و رنگ پر جنب و جوش زرد-نارنجی آن در تهیه نوشیدنی ها نیز استفاده می شود. افزودن زعفران به نوشیدنی ها و نوشیدنی ها نه تنها طعم و عطر را بهبود می بخشد، بلکه فواید زیادی برای سلامتی دارد.

زعفران دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که ممکن است به تقویت ایمنی، کاهش التهاب و محافظت در برابر بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری قلبی کمک کند. همچنین شناخته شده است که دارای اثرات تقویت کننده خلق و خو است و ممکن است به کاهش علائم افسردگی و اضطراب کمک کند.

زعفران یک ادویه همه کاره است که می‌توان آن را به چای، قهوه، اسموتی‌ها، کوکتل‌ها و غیره اضافه کرد و آن را راهی آسان برای گنجاندن فواید آن در برنامه روزانه‌تان می‌کند.

شربت زعفرانی

دستور پخت شربت زعفران بسیار زیاد است و شما می توانید به راحتی این شربت را به ترتیب زیر تهیه کنید:

یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و شیر را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید و مرتباً هم بزنید.

در همین حین 2 قاشق غذاخوری شیر داغ را از قابلمه خارج کرده و در فنجان بریزید. تکه های زعفران را به شیر داغ اضافه کنید و کنار بگذارید.

بعد از 10 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

بعد از سرد شدن شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.

مخلوط گلاب و شیر زعفران را در قابلمه بریزید و خوب هم بزنید.

تکه های یخ را به لیوان ها اضافه کنید و شربت زعفران را داخل لیوان ها بریزید.

زعفران در چای

بله، برای تهیه چای زعفران می توانید از زعفران در چای سیاه استفاده کنید. در اینجا یک دستور پخت وجود دارد:

هل سبز و زعفران و شکر را در موتور چرخ کنید تا روغن آن گرفته شود.

آب را به یک قابلمه اضافه کنید و مخلوط هل را هم بزنید.

آب را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به جوش بیاورید.

برگ های چای یا کیسه های چای را در آب جوش بریزید و حرارت را کم کنید تا بجوشد.

اما شایان ذکر است که اگر تمایلی به تهیه و دم کردن چای زعفران ندارید و ترجیح می دهید آن را به صورت آماده مصرف کنید، می توانید برای خرید اینترنتی چای زعفران به فروشگاه اینترنتی آترین مراجعه کنید.

زعفران در قهوه

می توانید از زعفران در قهوه استفاده کنید. در اینجا چند دستور پخت وجود دارد:

طرز تهیه قهوه زعفرانی عربی با هل

در اینجا دستور تهیه قهوه عربی با زعفران و هل را مشاهده می کنید:

1 لیتر آب داخل قهوه ساز بریزید.

دو قاشق قهوه آسیاب شده داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، مراقب باشید به محض جوشیدن نریزد.

بگذارید 15 دقیقه بجوشد.

هل و میخک و زعفران آسیاب شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید رنگ شود.

لاته زعفرانی

اینم دستور لاته زعفران:

نخ های زعفران را به مدت 5 دقیقه در آب داغ قرار دهید.

در حالی که رشته های زعفران شما خیس می شود، شیر خود را کف کنید.

رشته های زعفران خود را به شیر داغ و کف آلود اضافه کنید و آب داغ اضافه کنید.

فواید زعفران برای سلامتی

زعفران با چندین فواید بالقوه برای سلامتی مرتبط است، مانند:

افزایش خطر بیماری قلبی

سطح قند خون

چشم انداز

حافظه

مصرف آنتی اکسیدان

زعفران را از کجا بخریم؟

خرید آنلاین زعفران ممکن است گزینه بهتری نسبت به خرید از فروشگاه های فیزیکی باشد. خرید آنلاین راحتی بیشتری را ارائه می دهد زیرا می توانید زعفران را از خانه جستجو و خریداری کنید. شما همچنین به طیف وسیع تری از گزینه ها دسترسی دارید و می توانید به راحتی قیمت و کیفیت را از فروشندگان مختلف مقایسه کنید و همچنین از طریق فروشگاه اینترنتی آترین در مورد کاربردهای زعفران در آشپزی اطلاعات بیشتری کسب کنید.

علاوه بر این، خرید آنلاین زعفران می تواند شفافیت بیشتری را ارائه دهد، زیرا می توانید نظرات سایر مشتریان را بخوانید و اعتبار فروشنده را بررسی کنید. فروشندگان آنلاین نیز اغلب موجودی های بزرگتری را حمل می کنند و می توانند زعفران تازه تری را از طریق گردش موجودی سریعتر تهیه کنند. به طور کلی در این مقاله به روش های مختلف پخت زعفران پرداخته شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا