چرا مرغ من خوشمزه نمیشه

برای پلو برشک با مرغ:
پیاز را در قابلمه با فلفل و هویج خلال شده (تقریباً درشت) با کمی کره و ادویه (نمک و فلفل و زعفران) با مرغ و آب موجود در آن می پزم. بریز کوک… آب که تموم شد آب رو کم کم اضافه میکنم. یعنی یک پارچ آب یکدفعه نمی ریزم… نصف لیوان یا لیوان…

من خمیر را جداگانه با کمی روغن با زعفران سرخ می کنم.. می توانید تکه های مرغ را در خمیر سرخ کنید یا نمی توانید و فقط خمیر را به بقیه مواد اضافه کنید… فقط نباید باشد. آب زیاد…سس باید غلیظ باشه. خوب…

حتی اگر بخواهم ساده بپزم، همیشه پیاز و فلفل را با ادویه مخصوصا زردچوبه میپزم…

اشتباهات رایج در پختن مرغ

پختن مرغ می تواند خیلی زود خسته کننده شود. ممکن است دستورالعمل های مختلف آشپزی را امتحان کرده باشید، اما در نهایت با گوشت بی مزه و ناخوشایند مواجه شده اید.

اگر مرغ را به درستی نپزید، خطر دریافت مقداری از پروتئین را دارید، اما لازم نیست.

نکاتی وجود دارد که باید هنگام تهیه مرغ به آنها احترام بگذارید و رعایت کنید.

برای کمک به شما در پخت بهتر مرغ، ما 20 اشتباه رایجی که مردم هنگام پختن مرغ مرتکب می شوند را گردآوری کرده ایم تا بدانید از چه چیزهایی باید اجتناب کنید.

1. پختن مرغ در فر

یکی از راه‌های اطمینان از اینکه مرغ شما بیش از حد نپزد و لاستیکی نشود، این است که آن را در تابه‌ای روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید، سپس پخت را در فر روی حرارت کم به پایان برسانید.

به این ترتیب در حالی که آبدار است به دمای داخلی لازم برای پخت می رسد.

چه کار کنیم که در زمان پختن مرغ لاستیکی نداشته باشیم

2. مرغ را فشار دهید

سس باربیکیو را کنار بگذارید! تنها چیزی که برای پخت مرغ آبدار نیاز دارید یک یا دو آجر و مقداری فویل است.

با وارد کردن فشار اضافی به مرغ، مرغ به طور یکنواخت روی گریل پخش می شود و بسیار آبدارتر و تردتر می شود!

ما این دستور پخت مرغ آجری را دوست داریم زیرا هیچ راه ساده‌تری برای پختن مرغ برای مهمانی وجود ندارد.

ترفندهای ساده پختن مرغ خوشمزه برای مهمانی

3. ادویه مرغ

وس ویستل، سرآشپز مرکز شهر لس آنجلس، توصیه می کند اگر سینه مرغ را کبابی می کنید، آن را با چنگال سوراخ کنید.

این کمک می کند تا چاشنی آماده شده به سینه مرغ نفوذ کند. چاشنی پیشنهادی این سرآشپز عبارت است از:

مقدار زیادی روغن زیتون، پوست لیمو، فلفل لیمو، فلفل قرمز، پاپریکا و کمی عسل. چاشنی های مختلف دیگری نیز وجود دارد که گوشت شما را آبدار و معطر می کند.

اشتباهاتی که در زمان پختن مرغ مرتکب می شوید

4. مرغ را کبابی کنید

سرآشپز ویتسل می گوید که شما نمی خواهید مرغ خود را زیاد بپزید، اما مطمئن شوید که مقدار زیادی زغال دارید و قبل از برش دادن بگذارید استراحت کند.

می گوید: مردم در مورد مرغ تصور اشتباهی دارند. اگر مرغ را روی استخوان می‌پزید، خوب است که رنگ گوشت نزدیک استخوان باشد و وقتی آن را تکه تکه می‌کنید آبدار باشد. اگر آبدار نباشد، بیش از حد پخته شده است.

کارهای اشتباه در زمان پختن مرغ

5. انقضا و فاسد شدن مرغ خام

دو روش ساده وجود دارد که می توانید برای بررسی فاسد بودن یا نبودن مرغ استفاده کنید.

در روش اول توصیه می شود به دنبال تغییر رنگ مرغ باشید. مرغ تازه و خام باید صورتی و گوشتی باشد.

اگر مرغ خراب شود رنگ آن خاکستری کم رنگ می شود. روش دوم این است که به بینی خود اعتماد کنید.

مرغ خام فاسد شده بوی بسیار قوی دارد. گاهی می توان بوی آن را ترش توصیف کرد. اگر مرغ بوی ترش می دهد، بهتر است آن را دور بریزید.

روش تشخیص مرغ خام خراب شده

6. تخته برش مرغ

داشتن دو تخته برش با رنگ های مختلف به شما کمک می کند تا آماده سازی غذا را تا حد امکان ایمن نگه دارید.

یکی را فقط برای گوشت، مرغ و غذاهای دریایی استفاده کنید و دیگری را برای چیزهایی مانند نان و سبزیجات ذخیره کنید.

علاوه بر این، باید تخته ها را پس از استفاده ضد عفونی کنید. طبق توصیه های آکادمی تغذیه و رژیم غذایی، پس از برش مرغ، تخته را با آب داغ و مواد شوینده تمیز کنید، سپس محلول های ضدعفونی کننده بمالید و با آب تمیز بشویید.

مرتبط:  چرا وقتی میخواهیم گلی را ببوییم آن را به بینی نزدیک می کنیم

علاوه بر این، مطمئن شوید که هرگز گوشت پخته شده را در ظرف گوشت خام قرار ندهید و همیشه دست های خود را قبل و بلافاصله بعد از دست زدن به گوشت خام بشویید.

برای پختن مرغ خوشمزه این اشتباهات را انجام ندهید

7. چه نوع مرغی می خرید؟

اگر از مرغ منجمد کارخانه ای استفاده می کنید، ممکن است مرغ شما خشک شود و آنطور که باید طعم خوبی نداشته باشد.

در صورت امکان از مرغ ارگانیک و محصولات محلی و غیر منجمد استفاده کنید. این جوجه ها احتمالاً رطوبت خود را حفظ می کنند و طعم خوبی دارند.

اقسام نادرست مرغ را خریداری می کنید

8. نحوه شستن مرغ

به نظر می رسد شستن مرغ قبل از پختن راه خوبی برای بهبود بهداشت آن باشد، اما بدن سلامت معتقد است که این امر می تواند خطر آلودگی را افزایش دهد.

فرآیند شستن مرغ باعث افزایش باکتری های مضر در سینک و پیشخوان شما می شود و بعید است که واقعاً مفید باشد. پس از شستن مرغ خودداری کنید.

چرا نباید مرغ خام را شست

9. مرغ را قبل از پخت خشک کنید

اگرچه ممکن است شستن مرغ ایده خوبی نباشد، اما خشک کردن آن ایده خوبی است.

شاید زیاد به نظر نرسد، اما هیچ کس خوردن گوشت خام را دوست ندارد.

بیشتر مردم دوست دارند قسمت بیرونی مرغ قهوه ای و ترد باشد که فقط با مرغ خشک به دست می آید.

برای بهترین نتیجه، اجازه دهید مرغ با هوای بیرون از بسته بندی در یخچال خشک شود. سپس آن را از یخچال خارج کرده و درست قبل از پخت با کاغذ جاذب خشک کنید.

نکات مهم برای داشتن مرغ ترد و قهوه ای

10. مرغ را یخ بزنید

به ندرت پیش می آید که فردی این روش را امتحان نکرده باشد، اما به چند دلیل باید از آن اجتناب کرد:

دمای اتاق بستر مناسبی را برای انواع باکتری های مضر فراهم می کند. و از آنجایی که احتمالاً قسمت بیرونی مرغ ابتدا ذوب می شود، به این معنی است که وقتی داخل آن شروع به آب شدن کرد، قسمت بیرونی آن در برابر باکتری آسیب پذیر است.

برای جلوگیری از این مشکل، مرغ را با خارج کردن آن از فریزر و قرار دادن آن در یخچال یک شبه، یخ زدایی کنید.

یا آن را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و کیسه را در آب سرد فرو کنید. فقط مطمئن شوید که آب را دائماً عوض کنید تا دمای داخل کاسه هرگز به دمای اتاق نرسد.

اشتباه در یخ زدایی مرغ

11. سینه مرغ را بکوبید

همه ما می دانیم که قبل از پختن استیک های گوشت قرمز باید آنها را نرم کنید، اما تعداد کمی از مردم متوجه می شوند که کوبیدن مرغ قبل از سرخ کردن آن به همان اندازه مهم است.

کوبیدن مرغ به چند دلیل خوب است: به ترد شدن گوشت کمک می کند، زمان پخت را کوتاه می کند (که خطر پخت بیش از حد را کاهش می دهد) و پخت آن را آسان می کند.

برای بهترین نتیجه مطمئن شوید که ضخامت سینه مرغ یکسان باشد.

ساده ترین روش پختن مرغ برای ترد و زود پختن

12. مرغ را مستقیماً از یخچال بپزید

درست است که نباید بگذارید مرغ قبل از طبخ زیاد روی پیشخوان بنشیند، اما بهتر است مرغ یخ زدایی شده را قبل از پخت به مدت ۱۵ دقیقه بیرون از یخچال بگذارید.

این کار باعث می شود که دمای داخل و خارج مرغ یکسان باشد و شانس پخت یکنواخت مرغ را افزایش دهد.

پختن مرغ فوراً پس از خروج از یخچال اشتباه است ؟

13. مرغ را مزه دار کنید

همه تجربه پختن بیش از حد مرغ را دارند. چون می خواهید مطمئن شوید مرغ کاملا پخته شده است، آن را برای مدت طولانی می پزید.

اینجاست که چاشنی مرغ می تواند مفید باشد و شما را از صرف زمان زیاد برای پخت مرغ نجات دهد. اصولاً باید جوجه ها را چند ساعت در مخلوطی از سبزیجات، ادویه جات، شکر، آب و نمک خیس کنید تا رطوبت گوشت دم بکشد.

این کار از پختن بیش از حد آن جلوگیری می کند و طعم خوبی به مرغ می دهد. به علاوه، بسیار ساده است. ترکیب مورد علاقه من برای چاشنی مرغ نمک، آویشن، فلفل سیاه، شکر و آب است.

مرتبط:  چرا خمیر پیتزا خشک میشه؟

مزه دار کردن مرغ با ساده ترین مواد

14. تابه را بیش از حد شلوغ کردید

آیا تا به حال برایتان پیش آمده است که نتوانید فضای کافی برای پخت مرغ در ماهیتابه خود پیدا کنید؟ در تلاشی ناامیدکننده برای سرعت بخشیدن به کار، همه جوجه ها را در یک ماهیتابه قرار می دهید و انتظار دارید اندازه آن مناسب باشد.

اتفاقی که می افتد این است که مرغ ها به دلیل پر بودن ماهیتابه شما به طور ناهموار می پزند. علاوه بر این، اگر ظرف را بیش از حد پر کنید، ممکن است مرغ شما به جای پختن و قهوه ای شدن درست بخار شود.

خوشبختانه راه حل سریعی وجود دارد که می تواند از خام شدن جوجه ها جلوگیری کند. اگر در میانه کار هستید این روش به شما کمک می کند.

در مواجهه با مشکل اندازه ظرف، حتما فضای کافی برای هر تکه مرغ بگذارید. گوشت باید از همه جهت حرارت کافی دریافت کند تا کاملا پخته شود.

یک ظرف دیگر بردارید یا صبر کنید تا قسمتی از مرغ پخته شود سپس بقیه را اضافه کنید. بهتر است مرغ های کاملا پخته شده داشته باشید تا اینکه اصلاً مرغ ها پخته نشده باشند.

اشتباهات رایج در زمان پختن مرغ

15. شما دما را بررسی نمی کنید

اکثر دستور العمل های مرغ زمان تقریبی پخت را در اختیار شما قرار می دهند، بنابراین منطقی است که فرض کنید زمان مهم ترین عامل است.

اما دما موضوعی است که باید بیشتر به آن توجه کنید. دماسنج گوشت تنها ابزاری است که می تواند به شما اطمینان دهد که گوشت کاملا پخته شده است.

مرغ باید با دمای 165 درجه فارنهایت (78 درجه سانتیگراد) پخته شود. برای آزمایش، دماسنج را در ضخیم ترین قسمت گوشت (بدون تماس با استخوان) قرار دهید.

سعی کنید از پختن گوشت بالاتر از این دما خودداری کنید، زیرا باعث خشک شدن آن می شود.

دستورالعمل های تهیه مرغ

16. قیمه سینه مرغ

فراموش کردن پر کردن سینه مرغ قبل از کباب کردن یکی از دلایل ناهار خشک و بی مزه است.

برای اضافه کردن رطوبت و طعم به مرغ، یک لیمو، پیاز یا حتی یک سیب را به قطعات کوچک برش دهید و آنها را با یک شاخه سبزی یا برگ بو در داخل حفره قرار دهید.

همانطور که مرغ برشته می شود، این مواد رطوبت و طعم را در مرغ آزاد می کنند. به یاد داشته باشید که قبل از برش مواد را بردارید.

پر کردن شکم مرغ قبل از برشته کردن آن

17. مرغ را قبل از کباب کردن برگردانید

هنگام کباب کردن مرغ، مهم است که آن را به موقع روشن کنید! اگر خیلی زود آن را برگردانید، لایه بالایی گوشت قهوه ای شده پاره می شود.

بهترین راه برای جلوگیری از این اتفاق این است که: ابتدا سطح گریل خود را تمیز نگه دارید.

هنگام پختن مرغ، مطمئن شوید که باقیمانده مواد غذایی که قبلا روی گریل پخته شده اند را تمیز کنید تا مرغ به آن نچسبد.

دوم، صبر کنید تا مرغ به طور طبیعی از سطح گریل جدا شود. وقتی گوشت را روی کباب می گذارید حرارت باعث چسبندگی آن می شود اما بعد از مدتی کم کم یک لایه بیرونی تشکیل می دهد.

این لایه باعث می شود مرغ را به راحتی از سطح گریل خود جدا کنید. صبر کن

اشتباه: مرغ را قبل از کباب شدن می چرخانید

18. مرغ را دور تابه می چرخانید

جابجایی بیش از حد مرغ در تابه مانند فشار دادن مکرر دکمه آسانسور است. این باعث افزایش سرعت نتایج نمی شود.

اگر می خواهید مرغ خوب بپزد سعی کنید 5 تا 7 دقیقه آن را در ماهیتابه تکان ندهید. اگر مرغ بچسبد احتمالاً آماده نیست و سرخ نمی شود.

سعی کنید زیاد حرکت نکنید. یک بار آن را برگردانید و 5-7 دقیقه دیگر به آن دست نزنید. هدف این است که مرغ از دو طرف سرخ شود.

موارد اشتباه در زمان طبخ مرغ

19. یک سینه مرغ کامل میپزید

سینه مرغ می تواند یک قطعه گوشت بسیار ضخیم باشد. قطر این تکه مرغ در جاهایی بیش از 6 سانتی متر و سر دیگر آن بسیار نازک است.

به دلیل ضخامت ناهموار، با سرعت های مختلف پخته می شود و برخی از قسمت ها را پخته و برخی دیگر را نپخته می گذارد. برای جلوگیری از پخت ناهموار، می توانید یکی از دو کار را انجام دهید.

مرتبط:  چرا خزندگان کمتر به اب نیاز دارند

اولین مورد این است که سینه را نصف کنید. با احتیاط دست خود را روی سینه مرغ قرار دهید و فشار ملایمی وارد کنید.

از ضخیم ترین قسمت، یک چاقوی تیز را وارد کنید و شروع به کشیدن کنید تا فیله را از وسط نصف کنید.

می توانید یک لبه گوشت را چسبیده نگه دارید (وقتی آن را باز می کنید شبیه یک پروانه می شود) یا می توانید فیله را کاملا جدا کنید.

گزینه دوم این است که گوشت سینه را بکوبید تا کاملا یکدست شود. می توانید این کار را روی سینه کامل یا حتی روی تکه های خرد شده انجام دهید.

روش طبخ سینه مرغ به صورت یکنواخت

20. نمیذاری جوجه استراحت کنه

بله، شما واقعا باید اجازه دهید گوشت استراحت کند، حتی اگر خوردن آن وسوسه انگیز به نظر برسد.

همه رهبران در این مورد اتفاق نظر دارند. قبل از شیرجه زدن در مرغ باید کمی صبر کنید.

این اجازه می دهد تا آب میوه ها به تمام قسمت های گوشت پخش شود و غذای شما را خوش طعم تر کند. 15 دقیقه قبل از غذا روی مرغ را با فویل بپوشانید و بگذارید استراحت کند.

زمان مورد نیاز برای مطالعه مقاله: 3 دقیقه

آیا روش های درست پخت مرغ را می دانید؟

اولین ایده پخت مرغ، جوشاندن آن است که یک نوع غذای رژیمی و خوش طعم است. اما قطعا این روش تنها روش طبخ مرغ نیست، مرغ سوخاری، مرغ شکم پر و مرغ کبابی از جمله روش های مختلف طبخ مرغ هستند که می توان برای ایجاد تنوع در رژیم غذایی گنجانید. ایرانی است و می توان گفت اگر برای مهمانی ها و مجالس خود قصد تهیه دو نوع غذا را داشته باشیم قطعا یکی از آنها با مرغ تهیه می شود. پختن گوشت نه تنها به دلیل طعم و مزه و سهولت جویدن و هضم آن است، بلکه باعث از بین رفتن باکتری های مضری مانند سالمونلا و ای کولا می شود. از سوی دیگر، پختن گوشت، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی آن را کاهش می دهد. به همین دلیل طرز پخت آن بسیار مهم است. در این مقاله قصد داریم در مورد اشتباهاتی که اکثر افراد در این مسیر مرتکب می شوند صحبت کنیم.

اشتباهات رایج در اصول طبخ مرغ

استفاده از نمک و ادویه هایی مانند فلفل و زردچوبه هنگام پخت مرغ ضروری است. از این ادویه های ذکر شده در داخل مرغ نیز استفاده شود. اما در مصرف ادویه ها زیاده روی نکنید. برای از بین بردن بوی مرغ هنگام پخت می توانید از چوب دارچین نیز استفاده کنید و پس از مدتی آن را از تابه بردارید. جت و پیاز را اضافه کنید، به این ترتیب بوی گوشت گرفته می شود و طعم خوبی پیدا می کند. اگر قصد دارید مرغ خود را در فر قرار دهید، ترجیحا آن را پایین و به دور از حرارت مستقیم قرار دهید. پوست سرخ شده است
هرگز اعضای مرغ را دور نیندازید. بالها، گردن، قلب و حتی جگر آن را می توان یک غذای لذیذ درست کرد، آب بیشتری می دهد و نرم و لذیذتر می شود.

روش های پخت مرغ

آب پز: سالم ترین و ساده ترین روش پخت مرغ، آب پز کردن آن است. برای جوشاندن مرغ فقط به یک قابلمه، آب داغ، نمک و ادویه جات نیاز داریم. برای گرفتن نتیجه بهتر می توانیم سبزیجاتی مانند هویج، ذرت، نخود سبز و غیره را نیز اضافه کنیم.
گریل کردن: اگر قبل از قرار دادن مرغ روی حرارت همه ادویه هایی را که دوست دارید به آن اضافه کردید، از روغن زیتون به مرغ استفاده کنید. برس تکه های گوشت مرغ
چند نکته: برای کباب کردن گوشت مرغ، اگر گوشت مرغ را روی حرارت زیاد بپزید، چربی گوشت آب شده و روی سطوح گریل پخش می شود، پس بهتر است گوشت مرغ را در ساعت کبابی کنید. یک دمای کم و مناسب.
سرخ کردن: کالری نهایی مرغ در این روش بسیار بالاست. استفاده از جوش شیرین در آرد سوخاری باعث می شود مرغ روغن کمتری جذب کند. و برای کاهش بیشتر کالری می توانید به جای تخم مرغ و آرد از خردل استفاده کنید.
آخرین نکته:
پختن مرغ تحت فشار و آهسته از نظر بهداشتی بهترین روش پخت است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا