چرا باید سبزیجات مصرف کنیم

منبع تصویر: Getty Images

تنوع چاشنی زندگی است، اما وقتی صحبت از سبزیجات می شود، به نظر می رسد که اکثر مردم، به خصوص در بریتانیا، با چنین تنوعی موافق نیستند.

همه ما می دانیم که باید حداقل 5 وعده میوه و سبزیجات در روز مصرف کنیم، اما آیا باید قانون دیگری را اضافه کنیم: خوردن انواع میوه و سبزیجات؟

بنیاد تغذیه بریتانیا اخیرا با استفاده از یافته های تحقیقاتی مرکز تحقیقات تغذیه و رژیم غذایی، آمار عجیبی را اعلام کرد: 50 درصد سبزیجاتی که توسط بریتانیایی ها مصرف می شود فقط از چهار نوع تشکیل شده است: نخود فرنگی، گوجه فرنگی (بله، ما می دانیم که آنها در واقع میوه هستند). . )، پیاز و هویج.

از کارشناسان پرسیدیم چنین نتیجه ای برای سلامتی ما چه معنایی دارد و کمی تنوع چه فوایدی برای ما به همراه خواهد داشت.

خبر خوب: ترکیب این چهار نوع سبزیجات بسیار خوب است

Günther Kuhle، پروفسور تغذیه در دانشگاه ریدینگ انگلستان، می گوید که این چهار نوع سبزی وقتی با هم خورده شوند، یک بسته آماده از مواد مغذی و ویتامین ها را فراهم می کنند. “این سبزیجات فواید زیادی دارند. نخود و هویج حاوی مقدار زیادی فیبر، هویج حاوی ویتامین A، و گوجه فرنگی و پیاز حاوی ویتامین C هستند… به نظر من آنها انتخاب های بسیار خوبی هستند، خوب فقط کمی تکراری و خسته کننده هستند.”

چه چیزی از این گروه انتخابی کم است؟

خوردن انواع سبزیجات مهم است و به گفته پروفسور کوهله، جایی برای یک گروه از سبزیجات وجود ندارد. “در این بین هیچ سبزیجات برگ سبز وجود ندارد. همچنین منبع فولات باید سبزیجات با برگ تیره مانند بروکلی و کلم بروکسل باشد.”

چرا باید سبزیجات متنوع تری بخوریم؟

دکتر سیمون استینسون، محقق تغذیه در بنیاد تغذیه بریتانیا، می‌گوید: «میوه و سبزیجات تنها یک سوم رژیم غذایی روزانه ما را تشکیل می‌دهند. آنها مواد معدنی و ویتامین ها و همچنین فیبر مورد نیاز ما را تامین می کنند که در رژیم غذایی ما ضروری است. سلامت روده »

او ادامه می‌دهد: «به دنبال تنوع بیشتر، با رنگ‌های مختلف، مهم است، زیرا هر نوع میوه و سبزی حاوی مقادیر و ترکیب‌های متفاوتی از مواد مغذی ضروری برای بدن ما است. تحقیقات نشان می دهد که مصرف بیشتر میوه ها و سبزیجات خطر ابتلا به چندین بیماری را افزایش می دهد. دیابت به خصوص دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

او در پایان می‌گوید: «بیشتر میوه‌ها و سبزیجات به طور طبیعی کالری و چربی کمی دارند، بنابراین خوردن مقدار زیادی از آنها در وعده‌های غذایی یا میان‌وعده به ما کمک می‌کند تا وعده‌های غذایی لذت‌بخشی با کالری کمتر داشته باشیم.»

چرا ما چنین طیف محدودی از سبزیجات می خوریم؟

پروفسور کوهل فکر نمی کند این به هیچ وجه ناشی از تنبلی یا بی علاقگی ما باشد: «شما به غذاها عادت می کنید، به خوردن همان وعده های غذایی عادت می کنید و وقتی مردم برای خودشان غذا درست می کنند، غذاهایی را که خوب می شناسند و همیشه می پزند. “”

پروفسور کوهل گفت: «کمتر از یک سوم بزرگسالان در بریتانیا حداقل پنج وعده میوه و سبزیجات در روز می خورند (80 گرم میوه و سبزیجات یک وعده است). رژیم غذایی به ویژه از آنجایی که همه گیری ویروس کرونا بر وضعیت مالی و اقتصادی مردم نیز تأثیر گذاشته است.

چگونه از میوه ها و سبزیجات تازه با هزینه کمتر لذت ببریم؟

پروفسور کوهل می‌گوید: «سبزیجات و میوه‌های منجمد، خشک یا کنسرو شده را نیز می‌توان جزو پنج وعده روزانه میوه و سبزیجات شما به حساب آورد و با آنها می‌توانید حجم و مقدار هر وعده را افزایش دهید. شما می توانید سبزیجات منجمد یا کنسرو لوبیا (که ارزان هستند و “(آنها کم چرب هستند و می توانند به عنوان یکی از پنج وعده غذایی شما در روز به حساب آیند) تا وعده های غذایی مانند اسپاگتی یا خورش بخرید. همچنین می توانید میوه ها و سبزیجات “ناسالم” بخرید. که با قیمت های ارزان تر در بسیاری از فروشگاه ها یا خرید از بازارهای محلی موجود هستند.

پروفسور کوهل می گوید: “خود را مجبور نکنید که سبزیجات گران قیمت بخرید، فقط به این دلیل که برخی سبزیجات برچسب “ابرغذاها” دارند. من معتقد نیستم که این ابر غذاها گرانتر از سبزیجات معمولی باشند. به جای اینکه بگویید: “اینها سبزیجات معمولی هستند.” بهترین و سالم ترین غذاها، بهتر است بگوییم انواع سبزیجات بخورید.

او در پایان می‌گوید: «استفاده از برخی سبزی‌ها گاهی رایج می‌شود و بعد از رونق کاهش می‌یابد. یادم می آید زمانی سیر و پیاز رایج بود و انواع مکمل های غذایی با سیر عرضه می شد. یادم می آید زمانی بود که چغندر ناگهان محبوب شد و جالب است که وقتی من بچه بودم، مامان و بابام حتی آن را امتحان نکردند، زیرا هیچکس آن را دوست نداشت. گاهی در برنامه های تلویزیونی با استفاده از سبزی خاصی غذا درست می کنند و ناگهان معروف می شود یا در مورد سبزی های خاص بازاریابی و تبلیغات است که انجام می شود.

دامنه سبزیجاتی که می خورید را گسترش دهید

منبع تصویر: Getty Images

شاید سبزی خاصی را فراموش کرده اید چون یک بار آن را امتحان کرده اید و دوستش نداشته اید. اما پروفسور کوهل می گوید که بهتر است دوباره امتحان کنید و آن را به شکل دیگری تهیه کنید.

مرتبط:  چرا تسبیحات حضرت زهرا ۳۴ الله اکبر دارد

“من یک دختر کوچک دارم و هر بار که او یک غذای جدید را امتحان می کند می گوید “خوشمزه” است و بعد از چند بار امتحان فکر می کند خوشمزه است. ما بزرگترها نیز باید همین کار را انجام دهیم.”

“من هرگز لوبیا را دوست نداشتم، اما دوست داشتم دخترم آنها را بخورد. بنابراین خودم دوباره آنها را امتحان کردم و وانمود کردم که خوشمزه هستند و بد نیستند. طعم ها به مرور زمان تغییر می کند. او باید مایل به امتحان کردن غذاهای جدید باشید. آنها را زنده نگه دارید. در درون ماست و آنها را به روش های مختلف تهیه و مصرف می کنیم. وقتی من بچه بودم سبزی ها را دو ساعت می پختند “برای ایمنی” و من از آن سبزی های پخته متنفر بودم! من خودم یاد گرفتم سبزی ها را برای ترد بودنشان، زمان کمتری بپزم. دلم براشون تنگ شده و من اینطوری دوستشون دارم.معمولا مردم با خوردن سبزیجات مشکلی ندارند، مشکل طرز تهیه و پختنشونه.

همه ما باید هر روز سبزیجات بخوریم، زیرا نمی‌توانیم گروه غذایی دیگری را که متناسب با نیاز روزانه‌مان باشد و همچنین سبزیجات پیدا کنیم! سبزیجات نقش مهمی در رژیم غذایی روزانه انسان دارند. ماهیت سبزیجات و ماهیت سلامت انسان از زوایای مختلفی به هم مرتبط هستند به گونه ای که با سایر گروه های غذایی مانند میوه ها، حبوبات، آجیل و دانه ها، غلات، میوه ها، غذاهای دریایی، مرغ و گوشت قابل جبران نیستند. در این مقاله در مورد اهمیت مصرف سبزیجات و مقادیر مورد نیاز آنها در بدن صحبت خواهیم کرد.

اول از همه باید گفت که همه سبزیجات آنقدر کم کالری هستند که حتی با پرخوری هم باعث افزایش وزن نمی شوند. (البته این موضوع در مورد سبزیجات خام صدق می کند و همه ما می دانیم که سبزیجات سرخ شده که حاوی نمک زیادی هستند باعث افزایش وزن می شوند).

خواندن: 9 غذای عالی برای تقویت سیستم ایمنی را فراموش نکنید

به طور متوسط، هر فنجان (از هر نوع سبزی) فقط 50 کالری (یا کمتر) دارد! این میزان کالری حتی در مقایسه با سایر گروه های غذایی و سالم ترین غذاهای جهان بسیار کم است. برای مثال، هر فنجان از سالم‌ترین مغزها و دانه‌های جهان حاوی حدود ۷۵۰ کالری (یا بیشتر) است. این میزان کالری 15 برابر سبزیجات سالم در جهان است.

همچنین مقدار کالری هر فنجان لوبیا بین 225 تا 250 است. در مورد میوه ها، کالری هر فنجان میوه های بسیار آبدار مانند هندوانه حدود 50 کالری در هر فنجان است، اما میوه های خشک مانند کشمش می توانند بیش از 400 کالری در هر فنجان داشته باشند. . طبیعت منحصر به فرد و کم کالری سبزیجات به عنوان یک گروه غذایی به این معنی است که می توانید به راحتی آنها را بدون نگرانی در مورد کالری دریافتی خود مصرف کنید.

خواندن را فراموش نکنید: کدام قسمت مرغ برای خوردن خاص تر است؟

رژیم غذایی سالم یکی دیگر از دلایل اهمیت مصرف روزانه سبزیجات است. شما باید هر روز سبزیجات بخورید زیرا هر روز به ویتامین های مختلفی نیاز دارید. برخی از ویتامین ها را می توان برای استفاده در بدن ذخیره کرد، اما برخی دیگر نمی توانند.

برخی از ویتامین‌هایی که می‌توانند در بدن ذخیره شوند، ویتامین‌های محلول در چربی نامیده می‌شوند، مانند ویتامین‌های A، D و E. برای اینکه بدن خوب عمل کند، به ویتامین‌های محلول در آب نیز نیاز دارد. همه ویتامین‌های B کمپلکس متعلق به این گروه هستند، از جمله ویتامین‌های B1، B2، B3، B5، B6، B12، بیوتین، کولین، اسید فولیک و ویتامین C. ما هر روز به این ویتامین‌های محلول در آب نیاز داریم، زیرا نمی‌توان آنها را ذخیره کرد. در بدن یا فقط در مقادیر کم.

خواندن را فراموش نکنید: 38 مورد از مغذی ترین مواد غذایی جهان برای سالم ماندن

از آنجایی که بدن نمی تواند این ویتامین ها (یا هر ویتامین دیگری) را بسازد، باید آنها را از طریق غذایی که می خوریم به دست آوریم. به عنوان یک گروه غذایی، سبزیجات منبع غنی و حاوی انواع مختلفی از ویتامین های محلول در آب هستند. به همین دلیل، بسیاری از توصیه های بهداشتی (از جمله هرم غذایی آمریکا) مصرف 3 تا 5 وعده سبزیجات در روز را توصیه می کنند.

سبزیجات حاوی مقدار زیادی مواد مغذی گیاهی هستند که نباید از آنها غافل شد. در علم غذا هیچ تغییری بزرگتر از کشف مواد مغذی گیاهی و جایگاه منحصر به فرد آنها در سلامت انسان رخ نداده است. مواد مغذی گیاهی شامل تمام مواد منحصر به فردی است که به غذاها رنگ درخشان، طعم های لذیذ و عطرهای بی نظیر می بخشد. این مواد مغذی نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های خاص دارند. کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها دو گروه اصلی از مواد مغذی گیاهی هستند و هیچ گروه غذایی به اندازه سبزیجات این مواد را تامین نمی کند. فیتونوترینت‌های موجود در سبزیجاتی مانند بروکلی و سبزیجات ریشه‌دار مانند پیاز و سیر خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها را کاهش می‌دهند و برخی از این مواد مغذی گیاهی در سایر گروه‌های غذایی یافت نمی‌شوند.

مرتبط:  چرا گوش به شکل علامت سوال است

فراموش نکنید که بخوانید: فواید خوردن حشرات و چند نکته جالب

در نهایت، فیبر بالای سبزیجات فواید بی شماری برای سیستم گوارش انسان دارد. مصرف فیبر غذایی نه تنها به صورت روزانه، بلکه گهگاهی و به عنوان میان وعده نیز برای سلامتی ما بسیار مهم است. غذاهایی که ما می خوریم نمی توانند به راحتی و به طور سالم در سیستم گوارش ما حرکت کنند مگر اینکه دارای فیبر بالایی باشند و سبزیجات یکی از غنی ترین منابع غذایی فیبر باشند. توصیه می شود حداقل یک کاسه کوچک سبزیجات در روز در طول وعده غذایی (یا به عنوان میان وعده) مصرف کنید.

چه زمانی باید سبزیجات بخورید؟ چگونه غذا بخوریم (جستجوی جدید)

منبع

با اپلیکیشن Fat Language، تنها با گوش دادن به ۵ دقیقه در روز، به هر زبانی مانند بلبل در ۸۰ روز صحبت کنید! بهترین روش روز ضمن تقویت حافظه آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!

سبزیجات خوش طعم و لذیذ مانند ریحان، ترب، تربچه و نعناع همیشه پای ثابت سفره های ایرانی بوده اند. مثلا سالاد شیرازی و کاهو و انواع خورش و برنج ترکیبی اشتها آور و مقوی ایجاد می کند. خوردن سبزیجات بسیار مهم است. زیرا بسیاری از میوه ها و سبزیجات دارای خواصی هستند که از بیماری های قلبی، سرطان و چاقی جلوگیری می کنند. انسان باید روزانه 200 گرم سبزیجات مصرف کند تا ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین کند. به عنوان مثال، ریحان و سبزیجات رنگارنگ مانند گوجه فرنگی و کلم قرمز سرشار از آنتی اکسیدان هایی هستند که از سرطان جلوگیری می کنند. در ادامه مقاله اهمیت فواید سبزیجات برای بدن و پوست را برای شما بیشتر توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

آنچه در این مقاله می خوانیم:

چرا مصرف روزانه سبزیجات برای بدن ضروری است؟

مصرف روزانه 200 گرم سبزیجات برای بزرگسالان ضروری است. سبزیجات منابع غنی از ویتامین ها، فیبر، آهن و مواد معدنی لازم برای بدن هستند. به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم، علاوه بر پروتئین، باید به اندازه کافی میوه و سبزیجات نیز مصرف کنید.

مصرف سبزیجات نیز در تامین آب بدن موثر است. زیرا اکثر سبزیجات مانند کاهو و اسفناج حاوی مقدار قابل توجهی آب هستند. با توجه به مطالعات مختلف انجام شده در مورد فواید این ماده غذایی، مصرف سبزیجات از بیماری های قلبی، انواع سرطان، چاقی و پوکی استخوان پیشگیری می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

به عنوان مثال، مصرف فیبر از سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند. از آنجایی که فیبر توسط دستگاه گوارش به سختی هضم می شود، این مشکل باعث افزایش فعالیت روده ها و مدفوع می شود و مواد مضر با سرعت بیشتری از بدن دفع می شوند. علاوه بر این، مصرف سبزیجات میزان باکتری های مفید روده را نیز افزایش می دهد.

سالم ترین سبزی چیست؟

در این قسمت تعدادی از سالم ترین سبزیجات را به شما معرفی می کنیم.

اسفناج

اسفناج منبع مغذی ویتامین ها و مواد معدنی مختلف از جمله ویتامین A، کلسیم، آنتی اکسیدان ها، ویتامین K و ویتامین C است. برگ های تیره اسفناج سرشار از آهن است و توصیه می شود برای حفظ خواص آن به صورت خام در اسموتی ها یا سالاد مصرف شود.

یک فنجان اسفناج تنها ۷ کالری دارد و حاوی مقدار زیادی آب است. اگر از یبوست رنج می برید، یکی از گزینه های خوب برای بهبود این مشکل، مصرف اسفناج است. اگر معده درد دارید و نمی توانید از سبزیجات خام استفاده کنید، بهتر است اسفناج را بپزید یا بخارپز کنید. کلسیم موجود در اسفناج برای تقویت استخوان ها مفید است.

فواید اسفناج برای بدن

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی به صورت خام و پخته مصرف می شود و هر دو حاوی مواد مغذی زیادی هستند. گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان است: لیکوپن، لوتئین و زآگزانتین. لیکوپن و بتاکاروتن موجود در گوجه فرنگی از سرطان پیشگیری می کند و برای بینایی مفید است.

کلم بروکلی

کلم بروکلی سرشار از ویتامین های K، C و B6 است. این گیاه مغذی به دلیل داشتن ماده ای به نام سولفورافان به عنوان یک عامل ضد سرطان قوی شناخته شده است. می توانید کلم بروکلی را به صورت پخته یا خام مصرف کنید. برای افرادی که مشکل تیروئید دارند بهتر است از این سبزی کمتر استفاده کنند.

فواید سبزیجات

سبزیجاتی مانند هویج، ریحان، کاهو، جعفری و کلم فواید زیادی برای درمان و پیشگیری از بیماری‌های مختلف دارند. بهبود مشکلات قلبی، سرطان پروستات، حفظ زیبایی پوست و درمان چاقی از فواید سبزیجات برای بدن است. در این قسمت برخی از مهمترین خواص سبزیجات مختلف را توضیح می دهیم.

کاهو حاوی ویتامین های A، C، B6 و E و همچنین مقدار زیادی آنتی اکسیدان، منیزیم، پتاسیم و فسفر در این گیاه است. هر چه برگ های کاهو تیره تر باشد، حاوی مواد مغذی بیشتری است. سالاد کاهو گزینه خوبی است که می توانید با غذا سرو کنید.

هویج منبع غنی ویتامین A است برای تقویت بینایی خوردن روزانه یک عدد هویج توصیه می شود. هویج را می‌توانید خام بخورید و اگر معده‌تان درد می‌کند، آن را پخته بخورید. یک فنجان هویج حاوی حدود 05 کالری است. از طرفی خوردن هویج خطر ابتلا به سرطان ریه و پروستات را کاهش می دهد.

مرتبط:  چرا شترمرغ نمی تواند پرواز کند

کلم قرمز

کلم قرمز حاوی مقدار زیادی ویتامین C، فیبر و آنتی اکسیدان است. مصرف روزانه این گیاه مغذی خطر ابتلا به مشکلات کبدی و قلبی را کاهش می دهد. زیرا کلم قرمز در کاهش کلسترول خون موثر است.

کرفس و ساقه کرفس حاوی مواد مغذی مختلفی مانند ویتامین های A، C، آهن، سدیم، کلسیم و ویتامین های گروه B هستند که می توانید از کرفس خام در سالاد و اسموتی و کرفس پخته در سالاد.خورش ها استفاده کنید. آب کرفس برای کاهش وزن موثر است; اما نباید آن را به مقدار زیاد بخورید که دچار افت فشار خون شوید.

ریحان

ریحان ارغوانی و سبز از عناصر جدانشدنی مصرف سبزی در سفره ایرانیان است. این گیاه مغذی در کاهش التهاب بدن و رفع مشکلات گوارشی مانند یبوست موثر است. ریحان حاوی آنتی اکسیدان است و از سرطان جلوگیری می کند. همچنین در درمان افسردگی، بی خوابی، مشکلات عصبی، حالت تهوع و نفخ شکم موثر است.

جعفری

مصرف جعفری برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه می شود. زیرا میزان اسید اوریک خون را کاهش می دهد و به لطف وجود آهن، کلسیم و ویتامین C در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است.

تربچه

تربچه های قرمز کوچک و برگ های سبز آن برای افرادی که از سنگ کیسه صفرا و سنگ کلیه رنج می برند بسیار مفید است. تربچه سرشار از ویتامین C است و از بوی بد دهان جلوگیری می کند. همچنین در درمان عفونت های ویروسی مفید است.

نعناع

نعناع گیاهی معطر است که در درمان آنفولانزا، مشکلات گوارشی مانند اسهال، حالت تهوع، نفخ شکم و قولنج موثر است. آب نعناع، ​​نعناع خشک و نعناع تازه حاوی مواد معدنی و ویتامین‌هایی هستند که برای بهبود سکسکه و مشکلات روحی و روانی تجویز می‌شوند.

خواص سبزیجات برای بدن انسان

فواید سبزیجات برای پوست

سبزیجات نه تنها برای بدن مفید هستند، بلکه برای جوانسازی و درمان مشکلات پوستی نیز کاربرد دارند. گاهی از سبزیجات به تنهایی برای پاکسازی و تقویت پوست و ناخن استفاده می شود و در برخی موارد می توان از آنها برای تهیه ماسک های مراقبت از پوست استفاده کرد. به عنوان مثال اسفناج به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بالا گزینه خوبی برای پاکسازی پوست است.

گوجه فرنگی حاوی ماده ای به نام گلوبین است که برای درمان سوختگی و روشن شدن پوست استفاده می شود. یکی از کاربردهای ویتامین C در لوازم آرایشی، رفع عیوب صورت است. شما می توانید با مصرف هویج خام یا آب هویج بدون استفاده از محصولات بهداشتی، مقدار زیادی از این ویتامین را دریافت کنید.

فواید سبزیجات برای کودکان

اگر از کودکی فرزندان خود را به خوردن میوه و سبزیجات عادت دهید، در بزرگسالی فرزندان سالم تری خواهید داشت. با کاهش مصرف تنقلات و شیرینی جات و مصرف بیشتر سبزیجات، خطر ابتلا به چاقی و دیابت در کودکان کاهش می یابد.

مصرف سبزیجات سیستم ایمنی کودکان را تقویت می کند و از آنها در برابر عفونت های ویروسی و باکتریایی محافظت می کند. علاوه بر این، میوه ها و سبزیجات برخلاف شیرینی ها و غذاهای نیمه آماده، سطح انرژی کودکان را افزایش داده و از مشکلات گوارشی جلوگیری می کنند.

آخرین کلمه

در این مقاله به طور مفصل فواید سبزیجات برای بدن را توضیح داده ایم. در حال حاضر سبزیجات در رژیم غذایی ایرانیان جایگاه خاصی ندارند و با کاهش مصرف روزانه این ماده غذایی درصد ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و انواع سرطان ها افزایش یافته است. بهترین راه حل برای اصلاح این عادات غذایی و افزودن میوه و سبزیجات به سبد غذایی ایرانیان، آموزش اهمیت مصرف سبزیجات از دوران کودکی است. خوردن انواع سبزیجات نه تنها سلامت بدن ما را تضمین می کند، بلکه در دراز مدت تاثیر مثبتی بر روی پوست و اعتماد به نفس ما دارد. زیرا یکی از مهمترین فواید مصرف سبزیجات کمک به کاهش وزن و داشتن بدنی سالم است.

سوالات متداول

مهم‌ترین فواید سبزیجات برای بدن کدام است؟

از جمله مهم ترین اثرات و فواید مصرف می توان به درمان، پیشگیری و کنترل بسیاری از بیماری ها مانند مشکلات قلبی عروقی، سرطان ریه، سرطان پروستات، چاقی و بهبود بینایی، سبزیجات برای بدن اشاره کرد.

عوارض مصرف سبزیجات چیست؟

بزرگترین عارضه جانبی مصرف سبزیجات برای اکثر افراد مشکلات گوارشی مانند نفخ معده، درد معده و اسهال است. به این افراد توصیه می شود سبزیجات خام مصرف نکنند و آنها را بخارپز میل کنند.

روزانه چه مقدار سبزیجات باید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنیم؟

بهتر است 200 گرم سبزیجات علاوه بر پروتئین، کربوهیدرات و چربی موجود در غذا مصرف شود تا نیاز بدن به ویتامین ها و مواد معدنی تامین شود.

اهمیت سبزیجات برای بدن چیست؟

با مصرف سبزیجات، بسیاری از ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن مانند ویتامین های A، C، B، کلسیم، آهن، آنتی اکسیدان ها و پتاسیم تامین می شود. آب یکی از اجزای تشکیل دهنده بسیاری از سبزیجات است. با مصرف سبزیجات می توانید ویتامین ها و آب را تا حد زیادی تامین کنید.

مراجع:

webmd

hsp

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا