چطور عناب خشک کنیم

آیا می دانید چگونه عناب را خشک کنید؟

نحوه خشک کردن و فروش عناب برای کسب درآمد بسیار خوب. می توانید عناب را جایگزین بسیار خوشمزه ای برای آب نبات در نظر بگیرید. نام دیگر آن خرمای قرمز چینی است. قدمت فرهنگ آن به بیش از 4000 سال در آسیا می رسد. کاربردهای دیگر آن در دسر یا چاشنی است.

مرحله اول: نحوه خشک کردن عناب

یکی از کارهایی که می توانید در مرحله اول انجام دهید این است که میوه ها را بعد از شستن در ظرفی پر از آب جوش بجوشانید و زمان بسیار کمی را برای این کار صرف کنید، حدود 1 تا 2 دقیقه. سپس میوه را به ظرفی پر از آب سرد یا یخ منتقل کنید.

این کار باعث می شود پوست آنها شکافته شود و میوه ها سریعتر خشک شوند. می توانید میوه های دانه درشت را قاچ یا برش دهید، اما این میوه ها کوچک هستند و قابل برش نیستند، این روش می تواند به کاهش زمان خشک شدن کمک کند.

برای افزایش عمر عناب خشک چه کنیم؟

می توانید عناب ها را در آبلیمو بغلتانید که در این صورت پس از خشک شدن ماندگاری بیشتری خواهند داشت و از آبلیمو به عنوان نوعی نگهدارنده در این مورد استفاده می شود.

مرحله دوم: چیدن این میوه ها در سینی های خشک کن عناب

این عناب ها باید به طور یکنواخت روی سینی ها چیده شوند. هرچه تماس میوه ها با یکدیگر کمتر باشد، کیفیت محصول بالاتر خواهد بود. گرمای خشک کن ها باعث خشک شدن آهسته، یکنواخت و غیر مستقیم آن ها می شود. در این حالت نیازی به چرخاندن سینی ها نیست. بین 6 تا 10 ساعت، بسته به اندازه، رطوبت و دما، ممکن است کاملا خشک شود یا بافت آن نرم شود.

زمانی که این عناب ها خشک می شوند باید شرایط عرضه آنها را نیز برنامه ریزی کنید. بدانید و آگاه باشید که بخش مهمی از تجارت شما نحوه ارائه محصولات است. چه مفهومی داره؟ این بدان معنی است که شما باید محصولات خود را به زیبایی و زیبایی بسته بندی کنید تا به زبانی معمولی ظاهر شوند.

سطح سوم

آخرین مرحله تولید، بسته بندی عناب خشک است. تا اینجا نحوه خشک کردن عناب را فهمیدیم و از آن به عنوان یکی از خوشمزه ترین میوه های خشک با خواص دارویی فراوان استفاده کردیم. اکنون به بررسی ارائه او می پردازیم.

انواع دستگاه بسته بندی عناب خشک

دستگاه های توزین: تک توزین (برای پرکننده کیسه ها)

دستگاه های دو توزین، چهار توزین، شش توزین و هشت توزین

برای چه محصولاتی می توان از عناب خشک استفاده کرد؟

خواص چای عناب خشک
آنتی اکسیدان بالقوه

این چای با مقادیر مناسبی از ویتامین C و چند فلاونوئید دیگر، دارای قدرت آنتی اکسیدانی زیادی در هر فنجان است که می تواند به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در سراسر بدن و کاهش خطر بیماری های مزمن کمک کند.

درمان احتمالی یبوست

این چای دارای اثرات محرکی بر روی سیستم گوارشی است و می تواند علائم تحریک کننده یبوست، سندرم روده تحریک پذیر و سایر مشکلات رایج معده را تسکین دهد.

امکان کاهش اضطراب

این چای به طور سنتی هزاران سال است که برای تسکین بدن و ذهن استفاده می شود و تحقیقات مدرن نشان می دهد که می تواند به کاهش سطح هورمون استرس و کاهش اضطراب و نوسانات خلقی کمک کند.

امکان کاهش مشکلات قلبی عروقی

این چای حاوی مقادیر بالایی آهن است که برای گردش خون عالی است، زیرا هر گلبول قرمز به آن نیاز دارد. این بدان معناست که اکسیژن بیشتری به قسمت هایی از بدن که به آن نیاز دارند تحویل داده می شود، در حالی که پتاسیم به کاهش فشار خون کمک می کند.

طرز تهیه مربای عناب خشک و تازه

یکی از بهترین وعده های غذایی ما صبح و عصر است. انواع مرباها نیز از بهترین غذاهای مورد استفاده در این غذاها هستند. این مرباها باید کیفیت بالایی داشته باشند. مصرف مربای عناب مانند چای عناب برای کاهش افسردگی و درمان استرس بسیار مناسب است. این مربا علاوه بر طعم لذیذ، خواص بسیاری نیز دارد.

اگر 500 گرم عناب خشک را با 1000 گرم شکر در 4 پیمانه شکر مخلوط کنید. این ماده خام مربا را تشکیل می دهد. هل و آب لیمو از طعم های عالی این مربا هستند.

مرتبط:  چرا شب یلدا باید انار بخوریم

چگونه دانه های خشک عناب را جدا کنیم؟

اگر میوه های خشک شده توسط عناب را در ظرفی پر از آب قرار دهید تا کمی نرم شوند، می توانید دانه های آنها را جدا کنید.

ابتدا مخلوط شکر و آب را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و هم بزنید. در مرحله بعد عناب و هل اضافه می شود. وقتی آب به جوش آمد، درب ظرف یا قابلمه یا سرخ کن را نیمه باز بگذارید. حرارت شعله را کم می کنیم.

عناب بپزد و منتظر بمانیم تا قوام آن بیفتد. در مرحله آخر آب لیموی تازه را اضافه می کنیم. مربا باید 24 ساعت در ظرف بماند. این مقدار برای هشت نفر مناسب است. شما بسته به زنجیره تولید خود این مقادیر را کم و زیاد می کنید.

از خواص عناب خشک می توان به موارد زیر اشاره کرد.

ملین و نرم کننده سینه
آرام بخش اعصاب
خواب آور
رفع آسم و تنگی نفس ، فسفر، کلسیم، نیاسین و فلوئور 7575759998 88 چربی خون کاهنده

چگونه عناب را خشک کنیم؟

نحوه خشک کردن و فروش عناب برای کسب درآمد بسیار خوب. می توانید عناب را جایگزین بسیار خوشمزه ای برای آب نبات در نظر بگیرید. نام دیگر آن خرمای قرمز چینی است. قدمت فرهنگ آن به بیش از 4000 سال در آسیا می رسد. کاربردهای دیگر آن در دسر یا چاشنی است. استفاده از عناب خشک می تواند جایگزین دسر یا میان وعده شود و البته با چای بدون نگرانی از شکر، حس خوشایندی به آن می بخشد. در این مقاله به آموزش خشک کردن عناب با استفاده از خشک کن صنعتی می پردازیم.

اولین مرحله خشک کردن عناب است

یکی از کارهایی که می توانید در مرحله اول انجام دهید این است که میوه ها را بعد از شستن در ظرفی پر از آب جوش بجوشانید و زمان بسیار کمی را برای این کار صرف کنید، حدود 1 تا 2 دقیقه. سپس میوه را به ظرفی پر از آب سرد یا یخ منتقل کنید. این کار باعث می شود پوست آنها شکافته شود و میوه ها سریعتر خشک شوند. می توانید میوه های دانه درشت را قاچ یا برش دهید، اما این میوه ها کوچک هستند و قابل برش نیستند، این روش می تواند به کاهش زمان خشک شدن کمک کند.

برای افزایش عمر عناب خشک چه کنیم؟

می توانید عناب ها را در آبلیمو بغلتانید که در این صورت پس از خشک شدن ماندگاری بیشتری خواهند داشت و از آبلیمو به عنوان نوعی نگهدارنده در این مورد استفاده می شود.

مرحله دوم نحوه خشک کردن عناب است

چیدن این میوه ها روی سینی های خشک کن عناب

این عناب ها باید به طور یکنواخت روی سینی ها چیده شوند. هرچه تماس میوه ها با یکدیگر کمتر باشد، کیفیت محصول بالاتر خواهد بود. گرمای خشک کن ها باعث خشک شدن آهسته، یکنواخت و غیر مستقیم آن ها می شود. در این حالت نیازی به چرخاندن سینی ها نیست. بین 6 تا 10 ساعت، بسته به اندازه، رطوبت و دما، ممکن است کاملا خشک شود یا بافت آن نرم شود.

https://dl.bamak.co/2022/07/cabindryer.mp3

شرایط فروش عناب خشک

زمانی که این عناب ها خشک می شوند باید شرایط عرضه آنها را نیز برنامه ریزی کنید. بدانید و آگاه باشید که بخش مهمی از تجارت شما نحوه ارائه محصولات است. چه مفهومی داره؟ این بدان معنی است که شما باید محصولات خود را به زیبایی و زیبایی بسته بندی کنید تا به زبانی معمولی ظاهر شوند. نبض بازار به ظاهر محصولات بستگی دارد. از طرفی نگهداری محصولات با بسته بندی مناسب زمان بیشتری می برد که یکی از مزایای این کار است. حمل و نقل هوایی نباید انجام شود و بسته ها باید شامل زمان تولید، تاریخ انقضا و قیمت باشند.

بنابراین می‌توان به ماشین‌های بسته‌بندی اشاره کرد: هنگام تصمیم‌گیری برای استفاده از کدام دستگاه، به بخش انواع ماشین‌های بسته‌بندی مراجعه کنید و از تمام مشخصات آن‌ها مطلع شوید.

سطح سوم

مرحله نهایی تولید، بسته بندی عناب خشک است. تا اینجا نحوه خشک کردن عناب را فهمیدیم و از آن به عنوان یکی از خوشمزه ترین میوه های خشک با خواص دارویی فراوان استفاده کردیم. حالا بیایید ارائه او را ببینیم.

انواع دستگاه بسته بندی عناب خشک

دستگاه های توزین: تک توزین (برای پرکننده کیسه ها)

مرتبط:  چطوری با بی تی اس درس بخوانیم

دستگاه های دو توزین، چهار توزین، شش توزین و هشت توزین

با این دستگاه ها می توانید عناب های خشک را در بسته بندی های 20 گرمی تا 2 کیلوگرمی به صورت پاکت یا بالش پر کنید. انواع دیگری از دستگاه ها برای اولین بار در ایران توسط البرز ماشین کرج طراحی و تولید می شوند که به نام های دوال پک و مینی دوال پک می باشند. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه با کارشناسان ما تماس بگیرید.

برق مصرفی این دستگاه ها 2 کیلو وات تا 4 کیلو وات – 220 ولت شهری تا 380 ولت صنعتی تکفاز و سه فاز می باشد.

استانداردهای خودرو کرج البرز

ابعاد دستگاه های بسته بندی

حداقل طول 130 سانتی متر تا 311 سانتی متر است

⚡️ عرض آن از 110 سانتی متر تا 200 سانتی متر است

✅ ارتفاع دستگاه 230 سانتی متر تا 503 سانتی متر می باشد.

سرعت بسته بندی عناب خشک در دستگاه بسته بندی

آیا می توان از این دستگاه ها در خانه استفاده کرد؟

برای کار در منزل نیز می توانید از دستگاهی استفاده کنید که با برق شهری کار می کند، صدای زیادی تولید نمی کند و از نظر ابعاد با فضای خانه یا کارگاه شما سازگار است. ماشین البرز کرج دارای دستگاه مخصوص و مجزا برای تمامی کارها می باشد. دستگاه های تک فاز 220 ولت از نظر مصرف برق برای کار در منزل مناسب هستند. البته حتما ابعاد دستگاه ها را برای درب ورودی چک کنید. زیرا اینها معمولاً درهای ورودی خانه های کوچک هستند. با این حال، ورودی خانه شما باید با دستگاه شما سازگار باشد.

آیا این دستگاه ها همه مکانیکی هستند؟

در حال حاضر یکی از بهترین دستگاه های توزین و بسته بندی صنعتی ساخت البرز کرج ماشین، دستگاه تمام اتوماتیک و تمام مکانیکی می باشد. اما برای بازدید از این دستگاه فقط یک تماس بگیرید.

برای چه محصولاتی می توان از عناب خشک استفاده کرد؟

خواص چای عناب خشک

⚡️ پتانسیل آنتی اکسیدانی

این چای با مقادیر مناسبی از ویتامین C و چند فلاونوئید دیگر، دارای قدرت آنتی اکسیدانی زیادی در هر فنجان است که می تواند به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در سراسر بدن و کاهش خطر بیماری های مزمن کمک کند.

درمان احتمالی یبوست

این چای دارای اثرات محرکی بر روی سیستم گوارشی است و می تواند علائم تحریک کننده یبوست، سندرم روده تحریک پذیر و سایر مشکلات رایج معده را تسکین دهد.

⚡️ امکان کاهش اضطراب

این چای به طور سنتی هزاران سال است که برای تسکین بدن و ذهن استفاده می شود و تحقیقات مدرن نشان می دهد که می تواند به کاهش سطح هورمون استرس و کاهش اضطراب و نوسانات خلقی کمک کند.

✅ امکان کاهش مشکلات قلبی عروقی

این چای حاوی مقادیر بالایی آهن است که برای گردش خون عالی است، زیرا هر گلبول قرمز به آن نیاز دارد. این بدان معناست که اکسیژن بیشتری به قسمت هایی از بدن که به آن نیاز دارند تحویل داده می شود، در حالی که پتاسیم به کاهش فشار خون کمک می کند.

روش تهیه مربای عناب خشک و تازه

یکی از بهترین وعده های غذایی ما صبح و عصر است. انواع مرباها نیز از بهترین غذاهای مورد استفاده در این غذاها هستند. این مرباها باید کیفیت بالایی داشته باشند. در این میان مربای خشک و تازه عناب یکی از بهترین هاست. مصرف مربای عناب مانند چای عناب برای کاهش افسردگی و درمان استرس بسیار مناسب است. این مربا علاوه بر طعم لذیذ، خواص بسیاری نیز دارد.

اگر 500 گرم عناب خشک (تهیه شده توسط دستگاه های خشک کن ساخت البرز کرج) با 1000 گرم شکر در 4 پیمانه شکر مخلوط شود. این ماده خام مربا را تشکیل می دهد. هل و آب لیمو از طعم های عالی این مربا هستند.

هسته های عناب خشک را چطور حذف کنیم؟

اگر میوه های خشک شده توسط عناب را در ظرفی پر از آب قرار دهید تا کمی نرم شوند، می توانید دانه های آنها را جدا کنید.

ابتدا مخلوط شکر و آب را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و هم بزنید. دستگاه های پخت و پز البرز کرج مجهز به همزن است که به صورت خودکار با برق کار می کند. در مرحله بعد عناب و هل اضافه می شود. وقتی آب به جوش آمد، درب ظرف یا قابلمه یا سرخ کن را نیمه باز بگذارید. حرارت شعله را کم می کنیم. عناب بپزد و منتظر بمانیم تا قوام آن بیفتد. در مرحله آخر آب لیموی تازه را اضافه می کنیم. مربا باید 24 ساعت در ظرف بماند. این مقدار برای هشت نفر مناسب است. شما بسته به زنجیره تولید خود این مقادیر را کم و زیاد می کنید.

مرتبط:  چرا مفصل من صدا می دهد

برای اطلاعات بیشتر در مورد خشک کن ژله ای اینجا را کلیک کنید.

از خواص عناب خشک می توان به موارد زیر اشاره کرد.

✅ ملین و نرم کننده سینه

⚡️ اعصاب را آرام می کند

✅ خواب آور

⚡️ آسم و تنگی نفس را برطرف می کند

منبع عالی ویتامین هایی مانند C،

⚡️ منبع عالی پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی، آهن، فسفر، کلسیم، نیاسین و فلوراید

چربی خون را کاهش می دهد

آموزش خشک کردن عناب در خانه

چگونه عناب را خشک کنیم؟ عناب ،فقط یک آب نبات خوشمزه نیست که می توانید آن را در سینما بخرید ، این میوه خوشمزه همچنین به عنوان خرمای قرمز چینی شناخته شده هستند.با توجه به وب سایت تولید کنندگان میوه ها، عناب ها بیش از 4،000 سال است که در آسیا کشت می شوند ؛ این میوه های همه کاره پرخاصیت را می توان در دسر یا چاشنی ها استفاده کرد، و یا خشک شده آن را به عنوان یک میان وعده خورد ولی چطور یک عناب خشک شده طبیعی در خانه آماده کنیم ؟ روش را در ادامه این بخش از نکات خانه داری نمناک خواهید خواند.  

روش خشک کردن عناب مرحله به مرحله

روش های مختلف خشک کردن عناب

ترک پوست عناب:

یک کاسه پر از آب را بجوشانید و میوه ها را به مدت 1-2 دقیقه در آن قرار دهید و بلافاصله آنها را به یک کاسه آب سرد یا یخ منتقل کنید. پوست شکافته و باز می شود و باعث می شود میوه سریعتر خشک شود.

نگهدارنده های آبلیمو:

عناب ها را در یک کاسه استیل پر از آب لیمو و آب سرد قرار دهید و مطمئن شوید که میوه کاملاً در آب فرو رفته است.

اجازه دهید میوه حداقل 10 دقیقه خیس بخورد سپس با قاشق آن را از ظرف خارج کنید.

عناب ها را روی یک حوله قرار دهید و بگذارید خشک شوند و آب اضافی آن گرفته شود. این مرحله کاملا ضروری نیست، اما عمر میوه خشک را افزایش می دهد.

بهترین راه برای خشک کردن عناب

روش خشک کردن عناب

خشک:

میوه را به طور یکنواخت بر روی ورق بچینید، تا خشک شود اطمینان حاصل کنید که میوه ها با هم تماسی نداشته باشند، و سپس آنها را به آرامی در دمای 140، فارنهایت در یک خشک کن یا اجاق غذا قرار دهید، تا خشک شوند اگر پایین ترین درجه حرارت فر شما بالا باشد، از آن، استفاده کنید ،اما در فر را، باز نگه دارید.به عنوان یک جایگزین، شما می توانید عناب را بر روی ورقهای شیرینی پزی پهن کنید، سپس ورق را با یک حوله بپوشانید و آن را در بالای رادیاتور قرار دهید. 

عناب خود را آزمایش کنید:

میوه را به سرعت بررسی کنید، آن را بچرخانید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت خشک می شود. بسته به اندازه میوه، سطح رطوبت، دما و سازگاری با منبع گرما، زمان خشک شدن می تواند 6 تا 36 ساعت طول بکشد. میوه ها زمانی خشک می شوند که پوست آن ها چرمی شود، اما بافت آن ها هنوز کمی نرم است.

عناب را چگونه خشک می کنید؟

نحوه خشک کردن عناب

شرایط میوه:

بعد از خشک شدن عناب ها را در کیسه کاغذی بپیچید یا در شیشه بریزید و می توانید چهار تا ده روز نگه دارید. ظرف را مدام تکان دهید تا میوه به طور یکنواخت خشک شود و حباب های رطوبت از ظرف خارج شود. پس از خشک شدن کامل میوه، می توانید آن را به کیسه های پلاستیکی یا ظرف دربسته منتقل کنید.

آماده سازی:

عناب را می توان به صورت خشک خورده یا در دسرها استفاده کرد. اگر یک میان وعده خوشمزه شور و شیرین دوست دارید، کمی نمک به آن اضافه کنید. برای تهیه آنها حداقل یک ساعت در آب گرم خیس کنید تا مرطوب شوند.

چگونه عناب را خشک کنیم؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا