چطور سپر ایمنی گوگل پلی را غیر فعال کنیم
کامل ترین آموزش تصویری غیرفعال کردن سپر ایمنی گوگل Google Play Protect اندرویدی
رفع مشکل نصب برنامه های تلگرام طلایی و هاتگرام ایرانی
Google Play Protect یک سیستم امنیتی است که توسط گوگل برای حفظ امنیت دستگاه اندرویدی شما ایجاد شده است که در برنامه Play Store همه دستگاه های اندرویدی وجود دارد. مهمترین وظیفه Google Security Shield اسکن بدافزار است. این برنامه تک تک آنها را تجزیه و تحلیل می کند. برنامه ها و بازی های ارائه شده در گوگل پلی و حتی برنامه های نصب شده روی گوشی شما، در صورت مشاهده بدافزار به شما هشدار می دهند و یا حتی خود برنامه بدون اجازه شما بدافزار را حذف می کند! همین اتفاق برای برنامه های ایرانی مثل تلگرام طلایی و هاتگرام در روزهای اخیر افتاد! اگر یکی از کاربران این برنامه های اندرویدی بودید، سپر امنیتی ابتدا به شما هشدار می داد که این برنامه ها ایمن نیستند و از شما می خواست که این برنامه ها را حذف کنید، اما پس از چند روز سپر امنیتی برنامه ها مانند تلگرام طلایی و هاتگرام را حذف کرد. او بدون اجازه شما خطرناک است. با توجه به درخواست دوستی برای حل مشکل عدم اجازه نصب برنامه هایی مانند تلگرام طلایی و هاتگرام به گوشی های اندرویدی، در این مطلب به آموزش غیرفعال کردن Google Security Shield می پردازیم!
نکات مهم قبل از راه اندازی آموزش:
Google Security Shield بسیار قدرتمند است و با اسکن خود اجازه نصب بدافزار بر روی گوشی شما را نمی دهد. از دیگر ویژگی های این برنامه می توان به محافظت در برابر بدافزارهای مخرب در اینترنت و همچنین یافتن گوشی دزدیده شده شما اشاره کرد. سپر امنیتی توصیه می کنیم تا حد امکان این عملکرد را در تلفن خود غیرفعال کنید.
در این مقاله به درخواست دوستانی که در نصب برنامه هایی مانند تلگرام طلایی، هاتگرام و … بر روی دستگاه های اندرویدی خود مشکل دارند، با نحوه غیرفعال کردن سپر امنیتی گوگل آشنا می شویم.
نحوه غیرفعال کردن Google Play Protect در دستگاه های اندرویدی:
ابتدا باید وارد پلی استور یا پلی استور شوید.
پس از ورود به پلی استور، باید آیکون را با سه خط افقی در بالای صفحه انتخاب کنید.
در این مرحله باید Play یا Play Protect را انتخاب کنید.
سپس مانند تصویر زیر باید آیکون تنظیمات را در بالای صفحه انتخاب کنید.
در این مرحله باید تیک تیک جلوی گزینه Scan device for Security gefs را بردارید.
در این مرحله باید گزینه OK را انتخاب کنید.
همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، قابلیت سپر امنیتی گوگل غیر فعال است و می توانید بدون مشکل برنامه های مختلف را نصب و اجرا کنید.
گوگل اخیرا یک سیستم امنیتی به نام Play Protect طراحی کرده است که برنامه هایی را که از فروشگاه گوگل پلی دانلود نشده اند بررسی می کند و در صورت شناسایی برنامه های خطرناک، به طور خودکار آنها را از گوشی کاربر حذف می کند. مثل اتفاقی که برای اپلیکیشن هاتگرام و تلگرام طلایی افتاد؛ این برنامه ها به دلایل امنیتی از گوشی میلیون ها نفر حذف شدند که یک امتیاز مثبت بود!
اما برخی از برنامه هایی که توسط این سیستم به عنوان خطرناک شناخته می شوند ممکن است خطرناک نباشند. سپس با یادگیری نحوه متوقف کردن این سیستم و جلوگیری از حذف برخی برنامه ها از گوشی خود، با DJR کنار بیایید.
1. گوگل پلی پروتکت را غیر فعال کنید
برای این کار ابتدا اپلیکیشن پلی استور را باز کنید. سپس در قسمت منو بر روی polyprotect کلیک کنید. در این قسمت قابلیت «اسکن دستگاه برای تهدیدات امنیتی» را غیرفعال کنید.
2. اعلانهایی را که به سپر امنیتی گوگل پلی مربوط میشود را غیر فعال کنید
برای انجام این کار در اندروید 8 یا بالاتر، به تنظیمات گوشی رفته و در قسمت Apps به اپلیکیشن Google Play Store بروید. سپس «اولویت بالا» را در بخش اعلانهای برنامه خاموش کنید.
این کار در اندروید 7 یا پایین تر نیز با کمی تفاوت با اندروید 8 انجام می شود. برای انجام این کار در اندروید 7 یا پایین تر، به قسمت اعلان ها در تنظیمات گوشی بروید و اعلان ها را از برنامه فروشگاه Google Play مسدود کنید.
در پایان باید یادآور شویم که غیرفعال کردن سرویس Google Play Protect می تواند امنیت دستگاه شما را با مشکل مواجه کند، زیرا معمولاً گوگل برنامه ها را به درستی حذف می کند و اگر این سرویس را غیرفعال کنید، دستگاه اندرویدی شما دیگر ایمن نخواهد بود.
منبع
mobile-tracker
مانند اپ استور اپل، فروشگاه Google Play نیز در معرض برنامه های جعلی قرار دارد. توسعه دهندگان به ایجاد برنامه های شبیه سازی شده و قرار دادن تبلیغات در برنامه ها معروف هستند و منتظر می مانند تا کاربران ناآگاه و بی دقت برنامه های خود را دانلود کنند. البته این یکی از بهترین سناریوهای ممکن زمانی است که با یک برنامه کلاهبرداری مواجه می شوید. توسعه دهندگان همچنین می توانند اسکریپت های مخرب را به برنامه ها تزریق کنند و سپس آنها را در فروشگاه Google Play قرار دهند. به طور متوسط، هیچ کاربری نمی تواند با اطمینان بگوید که یک برنامه مخرب است یا خیر. اینها مواردی هستند که اعتبار امنیتی اندروید را خدشه دار می کنند. برای مقابله با این موضوع، گوگل قابلیتی به نام Google Play Protect را معرفی کرد. این ویژگی نوعی اسکن است که بر روی تمامی اپلیکیشن های گوشی شما انجام می شود تا از ایمن بودن آن ها مطمئن شوید.
این سپر امنیتی برای همه کاربران اندروید در دسترس است. این ویژگی نه تنها می تواند برنامه های دانلود شده از فروشگاه گوگل را اسکن کند، بلکه می تواند برنامه های دانلود شده از منابع دیگر را نیز اسکن کند.
برای شناسایی اپلیکیشن های جعلی در گوگل پلی این لینک را دنبال کنید.
Google Play Security Shield را فعال کنید
تنظیمات برنامه را باز کنید، سپس به Security & location بروید و گزینه Googl Play Protect را انتخاب کنید. روی آن ضربه بزنید و گزینه «اسکن دستگاه برای تهدیدات امنیتی» را فعال کنید. بهطور پیشفرض، وقتی این گزینه غیرفعال است، Security Shield فقط برنامههای دانلود شده از فروشگاه Google را اسکن میکند. اما پس از فعال کردن این گزینه، حتی برنامه هایی که از منابع دیگر دانلود کرده اید، بررسی می شوند.
همچنین گزینه ای به نام “بهبود تشخیص بدافزار” وجود دارد. اگر آن را فعال کنید، داده ها را با Google به اشتراک می گذارید. این به گوگل کمک می کند تا تشخیص تهدید را در دراز مدت بهبود بخشد، اما به طور کلی امنیت بیشتری را به گوشی شما اضافه نمی کند.
Google Play Protect بهطور خودکار برنامههای مخرب را شناسایی نمیکند، اما زمانی که مورد مشکوکی را پیدا کرد به شما اطلاع میدهد. سپس این به شما بستگی دارد که آن را حذف کنید یا نه.
بدون اسکن فایل
Play Security Shield فقط برای برنامهها و نه برای فایلهای روی گوشی شما است. گوشی های اندرویدی می توانند هر نوع فایلی را ذخیره کنند. میتوانید فایلها را در فضای ذخیرهسازی خود دانلود کنید یا از رایانه خود کپی کنید. اگر اتفاقی بیفتد و یک فایل مخرب دانلود کنید، سپر امنیتی نمی تواند کاری در مورد آن انجام دهد. بنابراین این سپر مانند یک آنتی ویروس محبوب نیست. این فقط برای محافظت از بدافزار است. این اسکنهای دورهای روی دستگاه شما اجرا میشود تا مطمئن شود هیچ چیز مخربی وجود ندارد و همچنین پیوندهایی را که در Chrome مشاهده میکنید بررسی میکند. اگر سعی کنید یک سایت خطرناک را در کروم مشاهده کنید، هشداری نشان می دهد که سایت امن نیست.
این یک گام مثبت به جلو از طرف گوگل است، اما شما هنوز هم باید قبل از دانلود برنامه های مخرب آنها را بدانید.
عالی بود این مقاله! به واقع تا حالا به این فکر نکرده بودم که چطور میشه سپر ایمنی گوگل پلی رو غیرفعال کرد. خیلی ممنون بابت این مطلب مفید.