چطور در مسابقه کاپ کیک شرکت کنیم
کیک کاپ که در کشورهای انگلیسی زبان با نام Fairy Cake نیز شناخته می شود، نوعی کیک کوچک برای یک نفر است. این کیک در فویل یا فویل کوچک و نازک تهیه می شود. در این مقاله اسنپ فود با انواع این دسر خوشمزه و به طور کلی طرز تهیه انواع کاپ کیک آشنا می شویم.
انواع کاپ کیک
تعداد نفرات
6 نفر
زمان آماده سازی
20 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
میزان سختی
متوسط
کمی بیشتر در مورد کاپ کیک بدانید!
تاریخ ساخت اولین کاپ کیک به سال 1976 برمی گردد که این کیک در قالبی کوچک برای یک نفر تهیه شد. این کیک انواع مختلفی دارد. به طوری که امروزه به هر کیک گرد و کوچکی به اندازه یک فنجان چای، کاپ کیک می گویند. دستور العمل های مختلفی برای تهیه انواع کاپ کیک وجود دارد. در ادامه با برخی از آنها آشنا می شویم.
طرز تهیه کاپ کیک ساده
برای تهیه یک سری کاپ کیک ساده باید مراحل آماده سازی و پخت را به دقت انجام دهید.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک
برای تهیه یک کاپ کیک ساده باید از مقدار مشخصی مواد اولیه استفاده کرد که به شرح زیر است:
مواد لازم
مقدار مورد نیاز
کره
100 تا 120 گرم
شکر سفید
150 گرم
آرد سفید
150 گرم
تخم مرغ
3 عدد
شیر
3 قاشق غذاخوری
روغن
به مقدار کافی
بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری
وانیل
5 قاشق چایخوری
نمک
به مقدار کافی
طرز تهیه کاپ کیک ساده
در اینجا مراحل تهیه کاپ کیک پخته ساده را بررسی می کنیم:
مرحله اول: ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله دوم: وقتی کره به دمای محیط رسید، آن را با شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
مرحله سوم: تخم مرغ ها را یکی یکی به این مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.
مرحله 4: وقتی وانیل مایع را به دست آوردید، می توانید آن را به مخلوط موجود اضافه کنید.
مرحله پنجم: شیر و روغن را اضافه کنید، مخلوط را دوباره هم بزنید. اما اگر پودر وانیل دارید در مرحله بعد اضافه کنید.
مرحله ششم: آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. اگر پودر وانیل دارید، اکنون وقت آن است که آن را اضافه کنید. آن را با اضافه کردن آرد، وانیل و بکینگ پودر به مخلوط مخلوط کنید.
مرحله هفتم: دقت کنید اگر از همزن برقی استفاده می کنید لازم است مخلوط را با چنگال هم بزنید تا پودر سرریز نشود.
مرحله هشتم: در آخر شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله نهم: مواد را با احتیاط داخل قالب های کاپ کیک بریزید.
مرحله 10: این کاپ کیک ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در دمای 170 درجه حرارت دهید.
مرحله یازدهم: در نهایت می توانید کاپ کیک های ساده را به دلخواه تزیین کنید.
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی
با دنبال کردن طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی سریع، میتوانید این کیک خوشمزه را آماده کنید.
مواد لازم برای کاپ کیک شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک شکلاتی عبارتند از:
مواد لازم
مقدار مورد نیاز
پودر کاکائو
50 گرم
آب جوش
240 گرم
کره
100 گرم
شکر
1 پیمانه
آرد
1 و یک سوم پیمانه
بکینگ پودر
2 قاشق چایخوری
وانیل و نمک
به مقدار کافی
مراحل ساخت ماگ با شکلات
برای تهیه کاپ کیک شکلاتی دستور زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله دوم: آرد را الک کرده و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا بکینگ پودر کاملا پخش شود.
مرحله 3: مراقب باشید اگر بکینگ پودر کاملا پخش نشده باشد، سوراخ هایی در کاپ کیک شما ظاهر می شود.
مرحله 4: کره و شکر گرانول را به مخلوط اضافه کنید. آنها را با همزن برقی به مدت 3-4 دقیقه هم بزنید.
مرحله پنجم: کناره های ظرف را در حین هم زدن مخلوط، تمیز کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله 6: تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، مواد را به مدت دو دقیقه با سرعت بالا مخلوط کنید. یک مخلوط همگن مانند این خواهید داشت.
مرحله هفتم: مخلوط آب و کاکائو را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید. این مخلوط را با لیسک هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله هشتم: بعد از اینکه نیمی از قالب های کاپ کیک را پر کردید، به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.
طرز تهیه کاپ کیک مونتاژی
کاپ کیک انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی که از انواع کاپ کیک عروسی محسوب می شود را توضیح می دهیم.
عناصر
مواد لازم برای جمع آوری کیک را به این ترتیب آماده کنید:
مواد لازم
مقدار مورد نیاز
آرد
3 پیمانه
ماست
1 پیمانه
شکر
2 پیمانه
بکینگ پودر
3 قاشق چایخوری
کره
170 گرم
توت فرنگی
به مقدار کافی
مراحل تهیه مونتاژ کاپ کیک
برای تهیه این کاپ کیک مونتاژی مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.
مرحله دوم: تخم مرغ، وانیل و شکر را با هم مخلوط کرده و با همزن مخلوط کنید. مخلوطی کرمی و کف آلود به دست می آید.
مرحله 3: روغن و کره را به مخلوط موجود اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید.
مرحله 4: ماست را اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید.
مرحله 5: آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید. سپس با کفگیر آن را کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 6: مخلوط را در قالب کاپ کیک بریزید و قالب های کاپ کیک را در فر 180 درجه به مدت 30-35 دقیقه قرار دهید. وقتی رنگ نارنجی شد از فر خارج کنید.
مرحله هفتم: بعد از مدت ذکر شده می توانید روی کاپ کیک را با توت فرنگی تزئین کنید.
طرز تهیه کاپ کیک بدون فر
اگر تصمیم دارید کاپ کیک بدون فر درست کنید، با ما همراه باشید:
مواد لازم برای کاپ کیک بدون فر
مواد لازم برای تهیه این کاپ کیک بدون دسترسی به فر به شرح زیر است:
مواد لازم
مقدار مورد نیاز
تخم مرغ
1 عدد
شکر
3 قاشق غذاخوری
وانیل
4/1 قاشق چایخوری
روغن
4 قاشق غذاخوری
آرد
4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر
1 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری
شیر
3 قاشق غذاخوری
مراحل درست کردن کاپ کیک بدون فر
برای تهیه کاپ کیک بدون فر مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: تخم مرغ را در ظرفی بزنید تا سفید و کف کند.
مرحله دوم: بعد از اضافه کردن شکر و وانیل دوباره هم بزنید.
مرحله سوم: روغن را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم: در ظرفی دیگر آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به آرامی به مخلوط اولیه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله پنجم: در آخر شیر و پودر کاکائو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله ششم: مخلوط را در قالب ریخته و در قابلمه ای که آب در حال جوشیدن است بریزید.
مرحله هفتم: ۱۵ دقیقه با کمترین حرارت و شعله صبر کنید تا کاپ کیک آماده شود.
مرحله 8: بعد از 10 دقیقه خاموش کردن ماهیتابه، کاپ کیک آماده خوردن است.
شما می توانید مقدار فوق را برای یک کیک بدون پخت برای 12 نفر دو برابر کنید.
طرز تهیه کاپ کیک برای 10 نفر
اما در اینجا می خواهیم نحوه درست کردن کیک مخصوص 10 نفر را ببینیم:
مواد لازم برای کاپ کیک 10 نفره
اگر تصمیم دارید برای 10 نفر کیک تولد یا کیک دیگری بپزید، این مواد را تهیه کنید:
مواد لازم
مقدار مورد نیاز
تخم مرغ
3 عدد
شکر
7 قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال
2 قاشق مرباخوری
آب پرتقال
6 قاشق غذاخوری
روغن مایع
6 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر
2 قاشق مرباخوری
آرد
10 قاشق غذاخوری
مراحل تهیه کاپ کیک 10 نفره
طرز تهیه کاپ کیک 10 نفره به شرح زیر است:
مرحله اول: تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده خوب مخلوط شوند.
مرحله 2: شکر را به تخم مرغ اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا کاملا حل شود.
مرحله 3: وانیل و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید.
مرحله 4: آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله 5: آرد و وانیل الک شده را به تدریج به مخلوط اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوطی همگن به دست آید.
مرحله 6: مخلوط آماده شده را در 10 آستر کاپ کیک بریزید. هر قالب را نصف کنید.
مرحله هفتم: حالا صدف ها را در قابلمه آب جوش قرار دهید.
مرحله هشتم: حالا تابه را به مدت 20 دقیقه روی حرارت خیلی کم بگذارید و محتویات آن را بپزید. 10 دقیقه بعد از خاموش کردن حرارت آماده طبخ است.
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مرطوب
کاپ کیک های مرطوب شکلاتی نیز از جمله کیک های خوشمزه ای هستند که می توانید درست کنید:
مواد لازم برای کاپ کیک مرطوب
مواد لازم برای تهیه این کاپ کیک عبارتند از:
مواد لازم
مقدار مورد نیاز
تخم مرغ
2 عدد
شکر
2 لیوان
آب جوشیده
1 لیوان
آرد
1 و 4/3 لیوان
پودر کاکائو
4/3 لیوان
بکینگ پودر
2/1 قاشق چایخوری
جوش شیرین
5 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
وانیل
2 قاشق چایخوری
مراحل تهیه کاپ کیک مرطوب
برای تهیه کاپ کیک شکلاتی مرطوب مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: در مرحله اول آرد، نمک، جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده و الک کنید.
مرحله دوم: شکر را به این مخلوط اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
مرحله سوم: تخم مرغ، روغن، شیر و وانیل را در ظرف دیگری بریزید و به مدت 3 دقیقه با سرعت متوسط همزن مخلوط کنید.
مرحله 4: مخلوط مایع را به مخلوط پودر اضافه کنید. 2 دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید.
مرحله 5: آب جوش را به مخلوط اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.
مرحله 6: مواد را در 2/3 از هر قالب کاپ کیک بریزید.
مرحله هفتم: قالب ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید.
طرز تهیه کاپ کیک وانیلی
کاپ کیک وانیلی نیز طعم بسیار خوبی دارد و می توانید به راحتی آنها را در خانه درست کنید:
مواد لازم برای کاپ کیک وانیلی
مواد لازم
مقدار مورد نیاز
تخم مرغ
2 عدد
شکر
3/2 پیمانه
آرد
5 پیمانه
روغن مایع
3/2 پیمانه
ماست چکیده
نصف پیمانه
وانیل
نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر
1 قاشق مرباخوری
مراحل پخت کاپ کیک وانیلی خوشمزه
دستور تهیه کیک وانیلی به شرح زیر است:
مرحله اول: آرد، وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.
مرحله دوم: تخم مرغ ها را در ظرف دیگری بشکنید و کاملا مخلوط کنید.
مرحله 3: ماست و روغن مایع را در یک کاسه دیگر ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 4: مخلوط تخم مرغ را به مخلوط ماست و روغن اضافه کنید. مخلوط را دوباره کاملاً هم بزنید.
مرحله 5: مخلوط پودر را به آرامی قاشق به قاشق به مخلوط رب موجود اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
مرحله 6: مخلوط آماده شده را در 2/3 از هر قالب بریزید.
مرحله هفتم: قالب ها را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر 180 درجه بگذارید تا بپزند. شعله گریل را به مدت 1 دقیقه روشن کنید تا طلایی شود.
مرحله هشتم: کاپ کیک وانیلی آماده است. بعد از خنک شدن آماده سرو است.
طرز تهیه کاپ کیک تولد
برای تهیه کاپ کیک تولد باید یک سری مواد برای خود کاپ کیک و یک سری برای باترکریم روی آن تهیه کنید:
مواد لازم برای کیک تولد
مواد اولیه ای که برای تهیه کاپ کیک تولد نیاز دارید عبارتند از:
مواد لازم
مقدار مورد نیاز
کره نرم شده
4/1 پیمانه
تخم مرغ (سفیده)
1 عدد
شکر
2/1 پیمانه
اسانس وانیل
1 قاشق چایخوری
نمک
4/1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر
5 قاشق چایخوری
آرد شیرینی
1 پیمانه
ماست ساده
2/1 پیمانه
مواد لازم برای کاپ کیک باترکریم
برای تهیه باترکریم مواد زیر را آماده کنید:
مواد لازم
مقدار مورد نیاز
کره نرم شده
نصف پیمانه
روغن قنادی
نصف پیمانه
پودر شکر
2 پیمانه
اسانس وانیل
1 قاشق چایخوری
مراحل تهیه کیک تولد
برای تهیه کاپ کیک تولد مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله 2: کره و شکر را در مخلوط کن مخلوط کنید تا سبک و پفکی شود.
مرحله 3: سفیده تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید.
مرحله چهارم: نمک و بیکینگ پودر را به این مخلوط اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید.
مرحله پنجم: آرد و ماست را به آرامی اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
مرحله 6: هر قالب کاپ کیک را 3/4 پر کنید.
مرحله 7: به مدت 18-20 دقیقه بپزید.
مرحله هشتم: مواد باترکریم کاپ کیک را با هم مخلوط کرده و نصف پیمانه شکر را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
مرحله نهم: کره را روی کاپ کیک های کاملا خنک شده بریزید.
مرحله 10: آخرین کاپ کیک ها را به مدت 8 تا 10 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
البته این تنها شیرینی نیست که می توانید به راحتی در خانه بپزید. برای آشنایی با دستور تهیه چند نوع شیرینی و کیک، طرز تهیه انواع کیک و شیرینی را یاد بگیرید.
حالا هر کیک دوست داری سفارش بده…
در اینجا طرز تهیه انواع کاپ کیک را توضیح داده ایم. همه این کاپ کیک ها از جمله کاپ کیک شکلاتی، کاپ کیک عروسی و کاپ کیک تولد دارای ترکیبات مشترکی هستند. به عنوان مثال تخم مرغ، آرد، شکر، شیر، روغن، وانیل و بکینگ پودر در لیست مواد لازم آنها بود و تنها کاری که باید انجام دهید این است که دستور پخت را با دقت دنبال کنید. البته با سفارش آنلاین آب نبات اسنپ فود می توانید به راحتی هر یک از این کاپ کیک ها را سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید.
در سبک فول کنتاکت زدن با پا به پایین تنه ممنوع است ولی در سبک لویک آزاد است.
همچنین در سبک فول کنتاکت ضربه زدن به بدن با پا اشتباه است اما در سبک آزاد آزاد است. این سبک ها در یک حلقه 6*6 که از چهار ستون تشکیل شده است که هر ستون به اندازه 210 سانتی متر است و ارتفاع انگشتر از کف تا کف آن 100 سانتی متر است.تشک های لاستیکی روکش یا تشک تاتامی.
چهار گوشه حلقه تشک در رنگ های آبی، قرمز و سفید نصب شده است که روبه روی هم نصب می شوند. همچنین سه پله وجود دارد که دو تای آن به رنگ (آبی و قرمز) برای داور و پله دیگری برای داور یا دکتر ساخته شده است و تکیه گاه ها باید به شرح زیر نصب شوند:
1- در گوشه سمت راست آبی و قرمز در گوشه سمت چپ و در گوشه های دیگر فرش های سفید رو به روی هم نصب شده است.
* داوران و چیدمان آنها با عبارت: 1-3 میز و صندلی طراحی شده برای نشستن داوران در کنار آنها (قاضی) در سه طرف رینگ و یک میز با 3 صندلی برای ناظر (سوپروایزر) که می نشیند و نگه می دارد. زمان (زمان کوپر) و ثبات.
2- برگه داوری که توسط داور جانبی (قاضی) که در 3 طرف رینگ قرار دارد تعیین می شود.
3- ساعت اندازه گیری (کرنومتر)
4- سیگنال یا صداهایی که پایان هر دور، سوت یا زنگ را اعلام می کند
5- میز و صندلی پزشک مسابقات با تجهیزات اولیه پزشکی (توجه داشته باشید بدون پزشک هیچ مسابقه ای برگزار نشود)
6- میز و بلندگو (میکروفون)
* پوشاک و تجهیزات ورزشی
1- برای آقایان از شورت (لوکیک) و شلوار مخصوص این زمین استفاده می کنیم.
دستگاه امنیتی:
1- کلاه (آبی یا قرمز)
2- محافظ لثه
3- دستکش بوکس
4 فنجان
5- صورت مقید
6 پا (اختیاری به سبک لوکیک)
7- استفاده از سینه بند (در قسمت بانوان که اختیاری است)
8- باند بوکس
9- استفاده از تی شرت در لوکیک ممنوع است.
اطلاعیه:
* در صورت بلند بودن موها، پوشاندن آن قبل از کلاه ضروری است.
* اگر ناخن های ورزشکار بلند باشد از حضور در مسابقات جلوگیری می شود.
* در صورتی که بدن ورزشکار چرب یا خیس باشد از حضور در مسابقات جلوگیری می شود.
نکته مهمی که در مورد تایم راند باید به آن اشاره کرد این است که حتی در مسابقات استانی نباید از سه دور کمتر باشد، بلکه باید با توجه به تعداد شرکت کنندگان در مسابقه زمان خود را کاهش دهند، مثلاً در یک بازار استانی با تعداد شرکت کنندگان بیشتر. ، باید بیش از سه دور باشد. یک دقیقه صبر کنیم.
مدیریت:
مربی و کمک مربی که لباس ورزشی مناسب بر تن دارند باید طبق قوانین به همراه رینگ مبارز خود در راندها شرکت کنند. مربی و دستیار حق مخالفت با داور را ندارند و مبارز باید به گونه ای هدایت کند که مزاحمتی برای مسابقه ایجاد نشود و فقط با علامت خود یا در صورت عدم تمایل می تواند شناورها را هدایت کند. برای جلوگیری از درگیری مبارز خود می تواند از اسفنج استفاده کند یا حوله را به داخل رینگ پرتاب کند تا داور (داور مرکزی) او را ببیند که بازی را متوقف کند و مبارز مذکور را اعلام کند.
مربی باید از آخرین قوانین داوری آگاهی کافی داشته باشد در صورتی که مربی قوانین انضباطی را رعایت نکند از سالن مسابقات اخراج می شود.
* قضات و مسئولان
قضاوت مسابقه توسط یک داور (داور میانی)، 3 داور جانبی (قاضی)، 1 داور (سرپرست) انجام می شود و توسط یک کوپر (زمان نگهدار)، ضبط کننده، گوینده و سردبیران اسکوربورد کمک می شود و لباس کارکنان بازرگانی مسابقه با یکدیگر و همچنین داوران. آنها باید از آخرین قوانین داوری آگاهی کامل داشته باشند و از دوره های تکمیلی استفاده کنند.
داور وسط پس از حضور در پله ها وارد رینگ می شود برای داور وسط کنار رینگ، پس از معاینه فنی رینگ و حتی موقعیت عکاسان، فیلمبرداران در چه وضعیتی هستند تا نشوند. مزاحم ورزشکاران شود، سپس به سمت گوشه سفید (بدون پهلو) که روبه روی مدیر مدرسه ایستاده می رود تا مبارزان وارد رینگ شوند.
داور باید از کفش های نرم استفاده کند و از وسایلی مانند (کلاه، ساعت، عینک، کمربند و جواهرات) و هر شیئی که می تواند به ورزشکار آسیب برساند خودداری کند.
* وظایف و اختیارات داور
1- داور وسط باید در مسابقه قضاوت عادلانه و منصفانه داشته باشد و قبل از هر مسابقه و در حین تنفس در گوشه سفید خنثی رو به روی داور بایستد.
2- کنترل تجهیزات و توصیه های بهداشتی بازیکنان، اعلام برنده پس از رای سرداور، شمارش ناک دان و ناک دان که منجر به ناک اوت می شود، اعلام محرومیت (در صورت نیاز با سر داور مشورت شود)
اخطارها، جمع آوری کارت از داوران جانبی و دادن به داور اصلی، تماس با پزشک در صورت لزوم، دادن پوند، کنترل و بررسی رینگ، اعلام شروع (مبارزه) و جدایی (بریک) و توقف مسابقه ( متوقف کردن).
*ورزشکار پس از شنیدن استراحت باید یک گام به عقب بردارد و سپس مبارزه کند و اگر در زمان استراحت یکی از مبارزان عقب نشینی نکند و ضربه بزند، اشتباه محسوب می شود و در صورت وجود، محروم می شود و در کنار طناب حلقه نباید از بریک استفاده کرد، لازم به ذکر است که داور نمی تواند نظر خود را اعلام کند.
اعلام توقف:
1- اگر یک یا هر دو جنگنده آسیب ببینند.
2- اگر یک یا هر دو مبارز ناک داون یا ناک اوت شوند.
3- اگر یک یا دو رزمنده اخطار کنند.
4- اگر یک یا دو جنگنده نیاز به سازماندهی تجهیزات خود داشته باشند.
5- آگریک یا هر دو مبارز از رینگ اخراج می شوند.
6- اگر فایتر روی طناب حلقه بیفتد و بین طناب ها گیر کند.
7- اگر یک یا هر دو بازیکن از ادامه بازی خودداری کنند.
10- در صورت اختلال در اجرای مسابقه.
11- اگر مربی و دستیار او بیش از دو نفر در رینگ باشند.
* علائم و نشانه ها
* وظایف قاضی
1-داوران باید بازیکنان را در حین مسابقه در نظر گرفته باشند.
2- داوران باید طبق قوانین و مقررات مسابقات عمل کنند.
3- داوران حق صحبت یا نظرخواهی از کسی را ندارند.
* وظایف مدیر ارشد (ناظر)
1- نظارت بر کار داوران، زمان بندی و در صورت لزوم به آنها مشاوره دهید.
2- اعلام نتیجه مسابقه پس از 3 رای داوران جانبی
3- تصمیم گیری نهایی در مورد اعتراضات توسط داور اصلی انجام می شود.
4- در صورت عدم حضور یکی از آنها مسئول اعلام برنده بازی هستند.
نکته: رای اصلی با داوران جانبی است اما در شرایط خاص وقتی می بینند داور کناری به سمت مبارز متمایل شده است می توانند نظر خود را بدهند.
* الزام به حفظ زمان و ثبات
1- موقعیت نگهدارنده زمان در کنار داور اصلی به گونه ای است که سرداور نظارت کافی بر ساعت داشته باشد.
2- کنترل زمان و زنگ یا صدا در شروع و پایان بازی.
3- زمان راندها و زمان استراحت بین راندها را کنترل کنید.
وقت نگهدار در هنگام توقف با اشاره داور در وسط بازی، زمان بازی را نگه می دارد و همچنین در صورت تمام شدن زمان، پس از شروع مجدد و در طول بازی، پایان بازی را اعلام می کند.
* ثبات علاوه بر نگه داشتن زمان، وظیفه ثبت ناک دان، خطاها (اخطارها)، اخطارها، ضد و شمارش ضربات و مشت ها را در هر راند بر عهده دارد.
* نقش گوینده میز و نویسنده
1- جدول مسابقات را با اعداد تمام مسابقات (با حضور سرپرستان یا نمایندگان تیم) ترسیم و بنویسید.
2- نام شرکت کنندگان و همچنین رنگ کلاه آنها (رنگ سربند آنها) توسط مسئول جدول در دفتر ثبت شود.
3- قبل از شروع هر بازی، گلزن موظف است نام، وزن و شماره بازی را برای داوران آماده و در اختیار داور اصلی قرار دهد.
4- بعد از هر بازی جدول را پر کنید و نام برنده را ثبت کنید
* عملکردهای بلندگو
1- گوینده باید 10 بازی را زودتر اعلام کند تا مبارزه را با خبر کند و 5 دقیقه قبل از مسابقه آنها را به رینگ بفرستد.
2- اعلام برنده بازی
* وظیفه کمیسیون انتظامی و قضایی
1- تهیه و تنظیم فرم اعتراض و ارائه آن به داوران.
2- دریافت وجه بابت حق اعتراض (این مبلغ بسته به شرایط بازی ممکن است تغییر کند ولی در صورت اعتراض مبلغ فوق مسترد خواهد شد).
3- پیگیری نتیجه اعتراض و اعلام نتیجه آن به جدول جهت تکمیل جدول.
4- هرگونه تخلف از سوی سرپرستان، مربیان، داوران و پرسنل مسابقات را بررسی کنید.
* وظیفه پزشک
1- حضور پزشک یا پزشکان قبل از شروع مسابقه طبق موارد قبلی.
2- زمانی که مبارزی آسیب می بیند، پزشک باید تشخیص دهد که مبارز می تواند به بازی برگردد یا خیر و نظر پزشک ایرادی ندارد.
3- اگر زخم رزمنده برداشته شود مثلاً در حد فاصل سر پاره شده باشد یا خونریزی قابل توجهی از بینی باشد یا در قسمت هایی از بدن شکستگی داشته باشد یا حتی در نواحی دستگاه گوارش، رزمنده حق پوشیدن پانسمان را ندارد مگر با باندهای نخی یا استریل.
4- طبق قوانین، مبارز قبل از ثبت نام باید گواهی سلامت از پزشک معتبر مسئول برگزاری مسابقه و یا هنگام ثبت نام ارائه دهد.
5- ضمناً در طول مسابقه از وسایل تزیینی مانند گوشواره، انگشتر بینی، گردنبند، دستبند، بازوبند و … استفاده نشود. فقط باید روی بدن پوشیده شود.
6- در تمامی مسابقات، رزمی کاران باردار نباید اجازه شرکت در هیچ مسابقه ای را داشته باشند و باید اعلامیه عدم بارداری را امضا کنند.
نکته: اگر یکی از دو پزشک مسابقه قبل از مسابقه تشخیص دهد که مبارز نمی تواند ادامه دهد، اما پزشک دوم بگوید می توانند ادامه دهند، مبارز می تواند ادامه دهد، اما مسئولیت سلامتی مبارز به عهده مبارز است.دکتر دوم.
7- اگر مبارزی 3 بار متوالی به پزشک مراجعه کند، پزشک می تواند برنده مسابقه دیگر را برنده مسابقه اعلام کند و حق اعتراض ندارد و پزشک نباید از اکسیژن تکمیلی زیر استفاده کند. هر شرایطی موقعیت.
رده های سنی و وزنی
1- رده B سن بزرگسال 18 تا 35 سال و عدد وزن 11 است.
مردان 54-57-60-563-67-71-76-81-86-91-91+
زنان 46-48-52-56-60-65-70-70+
*رده سنی جوانان 15-18 سال و وزن 11.
36-39-42-45-48-51-54-57-60-60+
* توزین و ضبط
1- ثبت نام و وزن کشی توسط گروهی از کمیته برگزاری مسابقات زیر نظر فردی از کمیته بازرسی انجام می شود.
2- وزن کشی یک روز قبل از مسابقه انجام می شود.
3- ثبت نام با اصل مدارک هویتی معتبر + کارت بیمه ورزشی همان سال + گواهی سلامت از پزشک انجام می شود ( رضایت زیر 18 سال الزامی است )
توجه: یک مبارز ممکن است در وزنی بیشتر از وزن خود مسابقه دهد.
* زمان و تعداد دور
1- بزرگسالان: 3 راند 2 دقیقه ای با یک دقیقه استراحت بین راندها.
2- جوانی: 3 راند 2 دقیقه ای با یک دقیقه استراحت بین راندها.
3- نوجوانان: 2 دور 51 دقیقه ای با یک دقیقه استراحت بین راندها.
لگد زدن (کیک)
مشت (بوکس)
ضربه به بدن 1 امتیاز
تمام ضربات دست و صورت 1 امتیاز
نکته: اگر ضربه مستقیم به مبارز حریف برخورد کند و سر او به عقب برگردد 2 امتیاز به او تعلق می گیرد و در صورت شدت ضربه نیز ناک داون می شود.
ضربه به سر و صورت 2 امتیاز
لگد زدن با پرش (پرش) در حالی که تعادل 3 امتیاز را حفظ می کند
ضربه همراه با پرش به بدن و حفظ تعادل 2 امتیاز
1 امتیاز جارو کنید
نکته: در ضربات، ضربات یا ضربات بالا و پایین در صورت حریف و ضربات راندهاوس و ضربه های هوک 2 امتیاز است.
در سوئیپ امتیازی برای لوکیک وجود ندارد اما اگر تعادل حریف به هم بخورد 1 امتیاز است.
* برای ضربات غیرمجاز یا ضربات به نقاط غیرقانونی یا ضربات با دست و پاهای بی اثر یا نامتعادل و لگدهایی که پس از توقف ضربه می خورند یا به گارد برخورد می کنند هیچ امتیازی وجود ندارد.
* Knockdown و KO
ناک داون با علامت (KD) نشان دهنده ناک اوت (KO) است.
1- در ناک داون امتیازی نمی دهند ولی مستقیما از 10 امتیاز مبارز ناک داون کسر می شود.
2- اگر جنگنده به دنبال ضربه یا ضربات متوالی به ناچار روی طناب یا زمین بیفتد.
3- اگر فابتر بر اثر ضربه شدید به زمین یا طناب نیفتد به نظر داور باید ناک دان تلقی شود.
معکوس چیست:
هر نوع ضربه یا ضربه ای که به نقاط قانونی بدن حریف برخورد کند به طوری که تعادل حریف به هم بخورد و او گیج شود و یا درد شدیدی در ناحیه ضربه احساس کند بنابراین نمی تواند بلافاصله مبارزه را ادامه دهد و از بازی خارج می شود. گارد یک ناک دان محسوب می شود.
در این حالت او شروع به ثانیه شماری با دستان خود می کند و مبارز باید اعلام کند که تا پایان شمارش عدد 8 آماده است و در حین شمارش باید از وضعیت فیزیکی و ذهن مبارز آگاه باشد.
اگر حزیف طبق دستور داور به کرنر سفید نرفت، داور باید شمارش را متوقف کند تا حریف به کرنر برسد، سپس شمارش را از جایی که متوقف شد ادامه دهد.
اگر مبارزی 3 بار در یک راند و 4 بار در طول بازی ناک داون شود، ناک داون می شود (KO).
ناک اوت:
اگر مبارز نتواند قبل از شمارش 8 اعلام آمادگی کند، داور باید شمارش را تا 10 ادامه دهد، سپس اعلام شمارش 10 مسابقه را خاتمه می دهد.
نکته: اگر فایتر بر اثر ضربه از رینگ بیرون بیفتد، داور باید ناک دان را بشمارد، اما اگر ضربه سنگین و محکمی فرود آید و فایتر از رینگ بیرون بیفتد، داور باید شمارش را شروع کند. وضعیت حریف وخیم است، داور بدون شمارش حساب می کند. توانایی فرد برای اعلام و دکتر به زودی مسابقه را اعلام می کند.
اگر در مسابقه هر دو حریف به دلیل ضربه به زمین بیفتند، داور باید تعداد هر دو مبارز را بشمارد. اگر مبارزی قبل از شمارش 8 بلند شود، برنده است، اما اگر هر دو نتوانند به بازی ادامه دهند، حذف خواهند شد. نفرات سوم و چهارم مقام اول و دوم را کسب می کنند، اما این قانون نیز وجود دارد که در مسابقه فینال با توجه و بررسی امتیازات هر دو مبارز تا آن مرحله، برنده مسابقه را اعلام می کنند.
نکته: اگر مبارزی از بدن ناک اوت شود می تواند در بازی بعدی شرکت کند اما اگر از سر ناک اوت شود نمی تواند در بازی دیگری شرکت کند.
اگر پزشک تشخیص دهد که فایتر حذف شده است، فایتر به مدت 2 ماه مجاز به شرکت در یک مسابقه نیست.
* نکات ممنوعه
هر ضربه ای به: گلو، پشت سر، پشت بدن، ستون فقرات، زیر زانو، بریدگی و مفصل ران و مفصل ران (جلو و پشت) ممنوع است.
* به اشتباه یادداشت کنید
اگر خطای زیاد نباشد یا کم توجهی باشد، داور بعد از اخطار اخطار دوم را می دهد. علاوه بر این، اگر جنگنده عمداً مرتکب خطا شود، اخطار مستقیم می دهد.
اگر مبارزی مرتکب اشتباهی شود که منجر به مصدومیت حریف شود و بازی از روال عادی خارج شود، از کارت پرمز امتیاز منفی (میسپوند) دریافت می کند.
اگر مبارزی سه بار در طول بازی اخطار یا کارت زرد دریافت کند (مثلاً در راندهای 1 و 2)، کارت قرمز دریافت می کند، اما اگر در دور اول سه بار کارت زرد دریافت کند، کارت زرد دریافت می کند. رد صلاحیت شد. اگر در طول مسابقه 4 بار کارت زرد دریافت کند بازنده محسوب می شود.
در صورت لمس جام، داور مرکزی باید با داوران مشورت کند.
حرکات غیرمجاز:
به عنوان مثال، اگر یک مبارز در حین مسابقه: اردک بزند، حریف را بگیرد، از طناب حلقه استفاده کند، صدا ایجاد کند، وسایل ایمنی را در حین مسابقه باز و بسته کند، آدامس را روی زمین پرتاب کند. برای این منظور اخطار (کارت زرد) دریافت می کند.
*کلیک های غیرقانونی:
ضربه آرنج به بدن و همچنین ضربه زانو و ضربه سر اشتباه است.
ضربه زدن با کف دست یا پشت دست یا شست خطا محسوب می شود.
ضربه زدن به زیر زانو، فنجان و تمام مفاصل بدن، گلو، پشت سر و ستون فقرات (در حالت فول کنتاکت، لگد زدن به پاها ممنوع)
ضربات نامتعادل (مثلاً یک ضربه چرخشی نامتعادل و افتادن روی زمین یک هشدار دریافت می کند)
* هرگونه رفتار غیرورزشی مانند: تف کردن – فحش دادن – مشروبات الکلی و مواد مخدر – گاز گرفتن، حمله به رزمنده ای که روی زمین است یا رزمنده ای که از روی زمین بلند می شود. پرخاشگری، استفاده از الفاظ رکیک در طول راند، هرگونه حمله یا اعتراض به داور خطا محسوب می شود.
رتبه بندی:
پس از شمارش امتیاز بازی ها و تعیین بازیکن برنده، برنده بازی 10 و بازنده 9 یا 8 دریافت خواهند کرد.
در صورت مساوی بودن هر دو فایتر موارد زیر در نظر گرفته می شود
مهاجم باید عکس العمل خوبی داشته باشد، گارد بالایی داشته باشد، استایل خوبی داشته باشد و با توجه به اخطارها و ناک دان ها، داور باید قاضی را برای اعلام برنده مسابقه در نظر بگیرد.
هر ناک دان 1 امتیاز از 10 امتیاز کسر می کند و در جدول کتاب ها نیز همینطور است.
نمونه ای از نحوه علامت گذاری داور در کنار برگه داور:
اگر فایتر راه راه آبی 6 و نوار قرمز 3 در کلیک (شمار امتیاز) در یک راند باشد، به آبی 10 از 10 می دهیم، اما راه راه آبی 9 را دریافت می کند.
لازم به ذکر است که در صورت اختلاف 3 امتیاز روی کلیک کننده، 1 امتیاز از 10 امتیاز و اگر اختلاف 4 یا بیشتر باشد، 2 امتیاز از امتیاز اصلی 10 برای منطبق شده کسر خواهد شد. . جنگنده
اما در کتاب های ناک دان یا میز از امتیاز اصلی 10 فایتر 1 امتیاز کسر می شود.
**نکات مهم قضاوتی با این سوال:
1- اگر مبارزی به کات ضربه بزند و مبارز حریف نتواند بازی را ادامه دهد چه اتفاقی می افتد: در این مورد داور وسط یا داور باید با داور مشورت کنند.
2- اگر حریف با ضربه ای در گارد خود به آرنج ضربه بزند: در این حالت ضربه در ضربه باید از پهلو انجام شود، در این حالت ضربه زننده در صورت آسیب دیدگی به دلیل ضربه بد ناک اوت می شود.
3- اگر کسی در گوشه رینگ قرار است ضربه بخورد، چه باید کرد: در این حالت، داور وسط باید 6 ثانیه نگه دارد و سپس متوقف شود و ناک دان روی مبارز در کرنر را بشمارد.
4- در صورت برخورد دست حریف: به مبارزی که ضربه می زند امتیازی تعلق نمی گیرد اما اگر حریفی که با دست خود به خود ضربه زده و گیج یا مجروح شده باشد باید ناک دان را بشمارد.
5- ضربه سوئیپ: ضربه سوئیپ باید از پایین به پای جلوی حریف یا پاشنه جنگنده شلیک شود تا پای مبارز بخواهد جارو بزند، از زمین بلند نشود و به عبارتی پای او را روی زمین بکشد، اگر. در این لحظه پشت پا لمس می شود، خطا محسوب می شود.
6- اعتراض به وزن حریف: اعتراض به وزن حریف باید قبل از شروع مسابقه اعلام شود در غیر این صورت حق اعتراض نداریم.
7-نحوه اعلام خطا در صورت نداشتن کارت: در این بین اگر داور بخواهد کارت زرد بدهد باید با اعلام به داوران کناری روبه روی مبارز بایستد و دست او را مقابل حریف نگه دارد و اخطار را اعلام کنید، اما در صورت کارت قمر (میز پوند) نشان می دهد که عقربه در خلاف جهت عقربه های ساعت است.
کاپ کیک یا کلوچه با شکلات مرطوب (کاکائو) از جمله دسرهای پرطرفدار در ویترین شیرینی ها و قنادی ها به خصوص از دید کودکان است. تاریخچه کاپ کیک به سال 1796 برمی گردد. برخی افراد کاپ کیک را با کیک پری اشتباه می گیرند، اما حقیقت این است که کیک های پری کاپ کیک هایی به سبک انگلیسی هستند و کوچکتر از کاپ کیک هستند. هر کاپ کیک برای یک نفر سرو می شود و معمولا با انواع آب نبات ها و میوه ها تزئین می شود. 16 اکتبر (26 اکتبر) هر سال روز جهانی کاپ کیک شکلاتی است. بر همین اساس طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مرطوب و نرم با روغن مایع به روش قنادی برای 12 نفر را در سایت آشپزی The Stay At Home CHEF در مجله کوروش بخوانید.
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مرطوب و مرطوب
کاپ کیک شکلاتی یا کاپ کیک کاکائویی که به آن کاپ کیک شیرینی پزی نیز می گویند، از آبنبات های جویدنی محبوب کودکان است و اکثر خانواده ها ترجیح می دهند این کیک را در خانه با کمک بچه ها درست کنند. به این ترتیب لذت خوردن کاپ کیک های شکلاتی مرطوب و عالی و لذت آشپزی با کودکان را تجربه خواهید کرد.
مواد لازم برای 24 عدد کاپ کیک شکلاتی یا کاکائویی
آرد همه منظوره یا همه منظوره (آرد ساده): 1 و ½ فنجان
شکر آسیاب شده: 1 و ½ فنجان
پودر کاکائو شیرین نشده: ¾ فنجان
جوش شیرین: 1 و ½ قاشق چایخوری
خمیر مایه پودری: ¾ قاشق چایخوری
نمک: ¾ قاشق چایخوری
تخم مرغ درشت: 2 عدد
دوغ: ¾ فنجان
آب داغ: ¾ فنجان
روغن مایع: ¼ فنجان
اسانس وانیل: 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه باترکریم شکلاتی
کره نرم شده در دمای اتاق: 1 و ¼ فنجان
پودر کاکائو شیرین نشده: ¾ فنجان
اسانس وانیل: 1 قاشق چایخوری
پودر قند: 3 تا 4 پیمانه
دستور گام به گام کاپ کیک شکلاتی نرم و مرطوب
مرحله اول
بر خلاف اسم و شکل ظاهری این شیرینی، تهیه کاپ کیک های شکلاتی مرطوب کار پیچیده ای نیست. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. برای تهیه کاپ کیک بهتر است یک کپسول کاغذی و یک ظرف یا قالب کاپ کیک را از فروشگاه های عرضه کننده لوازم قنادی تهیه کنید. برای تهیه کاپ کیک شکلاتی ابتدا آرد، شکر، کاکائو، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید. این کار را با سرعت کم انجام دهید تا موادتان با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم
در ظرفی دیگر دو عدد تخم مرغ را که در دمای اتاق قرار گرفته اند، دوغ، آب ولرم، روغن و اسانس وانیل را با سرعت متوسط مخلوط کنید. این مواد را با همزن دستی یا برقی بزنید تا مخلوطی یکدست و یکدست به دست آید. دو دقیقه برای هم زدن و مخلوط شدن این مواد کافی است.
سطح سوم
در مرحله بعد مواد خشکی را که قبلاً مخلوط کرده بودید در ظرفی جداگانه کم کم اضافه کنید و در حین اضافه کردن مرتب هم بزنید تا گلوله نباشد. خمیری که برای کاپ کیک های شکلاتی به دست می آید کمی سفت است و این طبیعی است.
مرحله چهارم
کاپ کیک های شکلاتی خیس آماده هستند. هر کپسول کاغذی برای یک کیک کوچک است. ¾ کپسول کاغذی را داخل خمیر کاپ کیک بریزید. اگر عاشق کاپ کیک های شکلاتی و فندقی هستید، آجیل ها و مغزهای مورد علاقه خود را در وسط کاپ کیک قرار دهید. قالب را در فر قرار دهید و بعد از 20-22 دقیقه بیرون بیاورید. برای اطمینان از پخته شدن کاپ کیک ها، نوک یک چنگال تمیز یا خلال دندان را داخل کاپ کیک قرار دهید. اگر نوک چنگال یا خلال دندان تمیز بود و خمیر کاپ کیک به آن نچسبید، نشان دهنده پخته شدن کیک است.
طرز تهیه باترکریم شکلاتی برای کلوچه یا کاپ کیک
برای تهیه باترکریم شکلاتی، کره را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن دستی بزنید تا حباب هایی روی کره ایجاد شود. سپس پودر کاکائو و اسانس وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
در مرحله بعد پودر قند را اضافه کنید. هر بار یک فنجان پودر قند اضافه کنید و مخلوط کنید. 3-4 فنجان شکر را در 4 مرحله اضافه کنید و هر بار مخلوط را هم بزنید. کره کاکائو را در قیف و لوله بریزید تا روی کاپ کیک ها را تزیین کنید و روی کاپ کیک ها را با آن پر و تزئین کنید. افزودن خامه کاکائوی شکلاتی یا هر خامه، شکلات و میوه دیگری برای تزیین کاپ کیک اختیاری است و در صورت تمایل می توانید آن را بردارید یا اضافه کنید.
نکات و ترفندهایی برای تهیه کاپ کیک شکلاتی یا کاکائویی
اما دوغ چیست؟ آیا کاربردهای دوغ را می دانید؟ می توانید انواع کیک شکلاتی و سایر کیک های دوغ را درست کنید و از طعم لذیذ کیک شکلاتی باترمیلک لذت ببرید. برای تهیه دوغ، یک فنجان شیر کامل که به دمای محیط رسیده است را با یک قاشق غذاخوری لیموترش یا آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. آب لیمو شیر را از بین می برد و این دقیقاً همان چیزی است که ما می خواهیم. شیر را با آب لیمو کمی سفت شده روی شیر برش دهید. برای تهیه 24 کاپ کیک شکلاتی، 3/4 فنجان از این دوغ کافی است. بد نیست بدانید که از دوغ برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه نیز استفاده می شود.
خیلی ممنون بابت این مقاله. خواندنش خیلی جالب بود و من حتما میخواهم در مسابقه کاپ کیک شرکت کنم. امیدوارم بتوانم بهترین عملکرد را ارائه دهم!