چطور به شاهزاده رضا پهلوی وکالت بدهم

چند روز پس از راه‌اندازی کمپین «وکالتم را به شما می‌دهم»، شاهزاده رضا پهلوی از اعتماد و حمایت‌هایی که در این کمپین شرکت کردند، تشکر کرد.

وی با انتشار بیانیه‌ای در توییتر، بار دیگر از تمامی نیروهای دموکراسی‌خواه خواست به او بپیوندند و بر اساس سه اصل اساسی «تمامیت ارضی ایران، سکولار دموکراسی مبتنی بر حقوق بشر و حق مردم در تعیین شکل نظامی» بپیوندند. سیاست از طریق انتخابات آزاد.» به انقلاب ملی ایران کمک کنید.

رضا پهلوی در بیانیه خود در توییتر ضمن ابراز آگاهی از مسئولیتی که این کمپین بر دوش او گذاشته است، تصریح کرد که تشکیل ارتش دموکراتیک و ملی در ایران از دست نخواهد رفت.

وی افزود که هیچ انگیزه شخصی در تلاش های خود نداشته و این کمپین به او و دیگر چهره های مورد اعتماد مردم ایران این فرصت را می دهد که به نمایندگی از ایرانیان در سطح بین المللی بازتر مذاکره کنند.

کمپین «به تو وکیل می دهم» هفته گذشته پس از مصاحبه شاهزاده رضا پهلوی با شبکه تلویزیونی «مرد و تو» راه اندازی شد.

عکس: change.org

وی در این گفت و گو که در تاریخ 16 ژانویه (25 دی ماه) انجام شد، به تبیین مواضع دوران گذار جمهوری اسلامی پرداخت و ضمن تشریح خطوط قرمز خود در رابطه با دولت آینده ایران، بر اصولی از جمله تاکید کرد: جدایی دین از سیاست و تمامیت ارضی ایران». .

ضرورت اتحاد و همبستگی اپوزیسیون از دیگر موضوعاتی بود که رضا پهلوی در این مصاحبه بر آن تاکید داشت. نکته ای که در بیانیه جدید وی بار دیگر بر آن تاکید شده است.

در شبکه های اجتماعی شخصیت هایی مانند علی کریمی، حمید فرخ نژاد، منوچهر بختیاری، کاملیا اخاری فرد، سعید حافظی، جواد سلیمانی، یحیی گل محمدی، شهرام خلدی، احمد باتابی، ابی (ابراهیم حمیدی) و داریوش اقبالی تاکنون از هشتگ استفاده کرده اند. نمایندگی “من می دهم” از شاهزاده رضا پهلوی حمایت کرد.

برخی مانند سعید حافظی روزنامه نگار توضیح می دهند که این نمایندگی به معنای پذیرش نظام سلطنتی نیست و صرفا برای دوره گذار و تصمیم گیری های مهم در این مرحله بوده است.

در مخالفت با این کمپین، کمپین «من وکالت نمی دهم» راه اندازی شد و شخصیت های مختلف از دیدگاه های مختلف این حرکت را مورد انتقاد قرار دادند و حتی صریح آن را رد کردند.

بسیاری روح این جنبش را غیردموکراتیک دانسته و آن را با «تعلیم» یا «بیعت» که مفاهیمی ارتجاعی و ناسازگار با دموکراسی هستند، یکی دانسته اند.

بسیاری از فعالان زن نیز این رویکرد را در تضاد با جنبش زنان، زندگی، آزادی و مردسالارانه و تحقیرآمیز دانسته اند.

رضا پهلوی در گفت و گو با «مرد و تو» از نقش خود به عنوان «معتمد و مدافع مردم» صحبت کرد و گفت که این عنوان را به «مالکیت و اداره کشور» ترجیح می دهد.

تعدادی از مخالفان اما این نوع نمایندگی را با رفراندوم جمهوری اسلامی مقایسه کردند و از جمله آن را رد کردند و گفتند. برای اینکه تاریخ رفراندوم جمهوری اسلامی تکرار نشود: بله یا خیر، من طرفدار نیستم.

ظهور انقلابی و دوره گذار؛ گفتگو با شاهزاده رضا پهلوی

برای مشاهده این ویدئو، لطفا جاوا اسکریپت را فعال کنید و به مرورگر وب که از ویدیوی HTML5 پشتیبانی می کند ارتقا دهید.

همشهری نوشت: پس از فضاسازی‌های نافرجام با کلیدواژه‌های «قطع گاز» و «زمستان سخت ایران»، جریان‌های معاند در روزهای اخیر پرده دیگری از سیاست‌های مضحک خود را با هدف «نمایندگی رضا پهلوی برای دوران گذار» باز کرده‌اند. جمهوری اسلامی»؛ کمپین مجازی که بیش از هر چیز باعث اختلافات داخلی در جریان به اصطلاح اپوزیسیون جمهوری اسلامی شده است.

ماجرا از آنجا شروع شد که رضا پهلوی در پی رویکرد معرفی خود به عنوان «تنها آلترناتیو جمهوری اسلامی» که در ماه‌های اخیر با جسارت بیشتری دنبال کرده و در پی ناآرامی‌های ایران، بار دیگر به عنوان رهبر اپوزیسیون محاکمه می‌شود. مسئله « گذار «جمهوری اسلامی» و معرفی خود به عنوان تنها فردی که قادر به پیشبرد این استراتژی غلط است.

مرتبط:  چرا از فلز آهن به طور گسترده در تولید وسایل یک کارخانه کاغذ سازی استفاده می کنند

در ادامه این گفتگوی رسانه ای، تعدادی از کاربران شبکه های اجتماعی با راه اندازی هشتگی با عنوان «من نماینده شما هستم» اعتماد خود را به رضا پهلوی برای رهبری جریان برانداز اعلام کردند. کمپینی که اگرچه با استقبال خوبی از سوی کاربران داخلی شبکه های اجتماعی مواجه نشد، اما از سوی دیگر انتقادات زیادی را به دنبال داشت؛ تا جایی که صدای دیگر عناصر ضد انقلاب را هم بلند کرد.

ادعای «رهبری» از چه جایگاهی؟

رضا پهلوی در مصاحبه اخیر خود تلاش کرد تا مدعی شود در جریان براندازی “نقش بی طرفانه و جدایی خود از کلیه کارهای تشکیلاتی و ایدئولوژیک” را حفظ خواهد کرد، اما اساساً ابهامات در مورد نقش او در براندازی همچنان پابرجاست. بررسی مواضع و رویکردهای فرقه ها و جریان های مختلف ضد انقلاب نشان می دهد که به طور کلی در درون خود جریان سیاسی سلطنت طلب توافقی برای پذیرش رضا پهلوی به عنوان رهبری وجود ندارد و اساساً جز بخشی از دربار قدیم و خانواده پهلوی هیچ حساب خاصی روی نقش آفرینی او باز نشده است.

پس از آن بود که او بارها مورد طنز فعالان سیاسی و کاربران شبکه های اجتماعی قرار گرفت و عموماً توسط جریان های برانداز جدی گرفته نشد. رؤیای احیای سلطنت در ایران به حدی مضحک بود که روح الله زم، مدیر خبرگزاری آمریکایی – صهیونیستی آمادایوز که چندی پیش دستگیر و به دار مجازات آویخته شد، در بخشی از مستند به افشاگری علیه رضا پهلوی پرداخت. آخرین ایستگاه دروغ» و گفت رضا پهلوی که خود را رهبر اپوزیسیون به اصطلاح ایران می داند، شب ها با رویاهایش در خانه شخصی اش زندگی می کند و خود را برای «آفتاب دیدن» جلوی آینه تمرین می دهد.

زندگی شاهانه با اموال مردم ایران

نسخه مبهم و متناقض رضا پهلوی برای « گذار جمهوری اسلامی» در شرایطی قرار دارد که با گذشت بیش از 43 سال از سقوط رژیم پهلوی، افکار عمومی ایران فساد، جنایات و خیانت های رهبران را فراموش نکرده است. این رژیم و خاندان پهلوی در کشور. علاوه بر اینها، غارت سرمایه ایران نیز یکی از موضوعاتی است که رضا پهلوی قبل از هر گونه فعالیت سیاسی باید به طور قانع کننده ای برای مردم ایران توضیح دهد. خروج حجم قابل توجهی از سرمایه و اموال ایران در آستانه انقلاب اسلامی، 35 میلیارد دلار پول مردم، بیش از 380 چمدان طلا و جواهر و … تنها بخشی از آنهاست که در روزهای اخیر در مورد آن صحبت شده است. ، در میان خیانت هایی که هرگز از یاد جامعه نرفته است، ایران پاک نمی شود.

از سوی دیگر کارشناسان حقوقی نیز بر این باورند که موضوع مسئولیت قانونی (مدنی) وی در قبال اموال نامشروعی که از طریق پدرش از طرف “ارث” به وی و سایر اعضای خانواده رسیده کاملا جدی و قابل بررسی است. . مثلاً یک مبلغ 62 میلیون دلاری که به ادعای او 42 سال پیش به دست او رسیده است و البته این مبلغ «ناچیز» غیر از سایر دارایی‌های اموال غیر منقول و منقول و انواع عناوین. اشیاء و جواهراتی که به دست او و هر یک از وارثان دیگر آخرین شاه ایران رسید و به واسطه آنها توانست یک عمر از عمر سلطنتی خود را بگذراند.

طبق قانون «تثبیت مالکیت وراث بر سهم الارث آنها منوط به پرداخت حقوق و دیونی است که به ترکه متوفی واگذار شده است». بر این اساس در صورتی که دولت و صندوق بودجه کشور قانوناً طلبکار باشند، قبل از هرگونه تقسیم ارث، تمتع و سود، باید تعهدات و پرداخت بدهی انجام شود. بر این اساس، اگر وجوهی از اموال کشور و بودجه عمومی (که فقط در اختیار پدرش بوده، آن هم بدون داشتن مالکیت شخصی قانونی بر این اموال)، به هر دلیلی غیر از طرق قانونی انتقال. از مالکیت، در اختیار وی قرار گرفته است. قابل استرداد خواهد بود.

مرتبط:  چرا علم و دانش بهترین سرمایه است کلاس چهارم

رهبری که کسی او را قبول ندارد

در حالی که رضا پهلوی در این روزهای پایانی خواب شرایط « گذار از جمهوری اسلامی» را می دید، کمپین «من نماینده شما خواهم بود» بیش از هر چیز اختلافات اساسی جریان های ضد انقلاب خارجی را آشکار کرد. اگرچه حامیان رضا پهلوی در هفته‌های اخیر تلاش‌های قابل‌توجهی برای متحد کردن تمامی گروه‌های سیاسی ضدانقلاب زیر نظر او انجام داده‌اند، اما مصاحبه اخیر رضا پهلوی و عدم حمایت سایر شخصیت‌هایی که ادعا می‌کنند از جبهه‌های جنبش ضد انقلابی از جمله حامد هستند. اسماعیلیون، مسیح علینژاد، نازنین فنادی و… از استراتژی های انتقالی خود، عمق اختلافات در زمان براندازی را نشان می دهد. از سوی دیگر مصاحبه اخیر رضا پهلوی و اظهارات وی درباره گروهک منافقین، این سازمان تروریستی را به واکنش واداشت و سخنگوی این گروهک، پهلوی را به دیکتاتوری متهم کرد. علاوه بر این، هشتگ “من اجرا نمی کنم” نیز توسط برخی براندازان توییت شده است. تبدیل شود

چه انتقالی؟

علاوه بر رویکردهای توهم‌آمیز رضا پهلوی به براندازی که در مصاحبه اخیر وی با یکی از شبکه‌های ضدانقلاب قابل مشاهده است، ابهامات اساسی موضوع «گذار جمهوری اسلامی» انتقادات زیادی را در شبکه‌های اجتماعی به همراه داشته است. اگر ایشان «حفظ تمامیت ارضی ایران» و «جدایی دین از سیاسی» را به عنوان دو پیش نیاز جمهوری اسلامی حتی در جریانات ضدانقلاب مطرح کند، هیچ توافق حداقلی در این زمینه نمی بینیم. مسائل در ناآرامی های اخیر که با حمایت گسترده رضا پهلوی همراه بود، گروه های تجزیه طلب و قومی نقش مخربی داشتند. موضوعی که نشان می دهد «حفظ تمامیت ارضی ایران» پیش نیاز تصویب طرح های جنجالی در اپوزیسیون تلقی می شود.

از سوی دیگر، بحث «جدایی دین از سیاست» از دیگر ابهامات الگوی گذار ارائه شده توسط رضا پهلوی است و بی توجهی آن به اکثریت جامعه ایران و جریانات برانداز را ثابت می کند. استفاده مبهم و مبهم رضا پهلوی از مفاهیمی چون «دموکراسی» و «حقوق بشر» به عنوان بخشی از بحث، انتقاد دیگری است که این روزهای اخیر بارها از سوی کاربران و کارشناسان فضای مجازی مطرح شده است.

شاهزاده رضا پهلوی در پی واکنش‌ها به کمپین «من نمایندگی می‌کنم» گفت: «ابزار عمومی این اعتماد» به او و متولیان دیگران قدرت و آزادی بیشتری می‌دهد و برای مذاکره و صحبت در سطح بین‌المللی باز است.

شاهزاده رضا پهلوی روز شنبه اول بهمن ماه در پیامی با بیان اینکه «اینقدر مورد اعتماد مردم» است، گفت: «بیش از چهار دهه پیش، زندگی سیاسی خود را در تبعید با مأموریتی که دوست و دستیار شما برای آن خواهم داشت، آغاز کردم. برای آزادی ایران بجنگ، در راه انجام این مأموریت، اعتماد روزافزون شما ارزشمندترین سرمایه من بوده است.»

وی در بیانیه خود نوشت: بدانید که من به مسئولیتی که این اعتماد بر دوش دارم واقفم و مانند چهار دهه گذشته با تمام توان و بدون هیچ گونه جاه طلبی و انگیزه شخصی در این مبارزه در کنار شما خواهم بود.

به گفته شاهزاده رضا پهلوی، «اظهار عمومی این اعتماد» به او و «دیگر افراد مورد اعتماد» مردم، به آنها این امکان را می دهد که با قدرت و صراحت بیشتری به نام خود «در سطح بین المللی صحبت و مذاکره کنند».

وی با اشاره به پیام خود در مهرماه ۱۳۹۸ با عنوان «نیو دیل»، افزود: نجات ایران جز با همبستگی ملی امکان‌پذیر نیست. امروز بار دیگر بر اساس سه اصل مشترک حداقلی، تمامیت ارضی ایران، سکولار دموکراسی مبتنی بر حقوق بشر و حقوق مردم، به سراغ تمامی نیروهای دموکراسی خواه اعم از افراد، احزاب و گروه ها می روم. تعیین شکل نظام سیاسی از طریق انتخابات آزاد به انقلاب ملی ایران کمک خواهد کرد.»

شاهزاده رضا پهلوی افزود: راه پیروزی روشن است و آزادی وطن به چنگال شیطان نزدیک است. هیچ ارتشی، هر چقدر هم خشن و تشنه به خون باشد، نمی تواند در برابر اراده پولادین یک ملت متحد مقاومت کند.»

مرتبط:  چرا در هر حالی باید تسلیم دستورات الهی باشیم هفتم

پس از سخنان اخیر شاهزاده رضا پهلوی، کمپین «من نماینده شما خواهم بود» در شبکه های اجتماعی راه اندازی شد و همزمان طوماری آنلاین برای نمایندگی شما توسط وی قرار گرفت که تاکنون بیش از 321 هزار بار امضا شده است. .

این کمپین با واکنش های مثبت و منفی زیادی روبرو شده است و تعدادی از مخالفان نیز با هشتگ «من مدافع نیستم» به این اقدام واکنش نشان داده اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا