چرا کیک به کاغذ روغنی میچسبه
یکی از انواع کاغذ روغنی، کاغذ روغنی است.
کاغذ روغنی به عنوان یکی از ضروری ترین وسایل برای پخت کیک و شیرینی استفاده می شود.
از کاغذهای روغنی در کجا استفاده می شود؟
سوال شما احتمالاً این است: اگر نکاتی را برای قالب گیری می دانید، آیا باز هم باید از کاغذ روغنی استفاده کنید؟
– بله برای تمام شیرینی هایی که پایه شیرینی دارند از کاغذ روغنی استفاده می شود.
خمیر اکلر و تارتلت بیسکویتی یکی از شیرینی هایی است که نیاز به استفاده از کاغذ روغنی دارد.
مطلب پیشنهادی: کدام روغن برای شیرینی عید مناسب است؟
چرا کاغذ روغنی به آب نبات و کیک می چسبد؟
اگر کاغذ روغنی به خمیرتان چسبید، حتما از روی براق کاغذ روغنی استفاده کرده اید.
برای حل این مشکل باید از قسمت مات کاغذ استفاده کنید. اگر کاغذ روغنی به کیک چسبید، می توانید با پاشیدن آب، کاغذ روغنی را از بیرون کمی مرطوب کنید. پس از مدتی به راحتی حذف می شود.
پخت کیک هم مانند همه کارهای دیگر وقتی لذتبخش خواهد بود، که در آخر به نتیجه دلخواه خود برسیم و یک کیک خوشطعم و شکل را درست کنیم بهمین منظور در این پست قصد دارم، بهترین روش درآوردن کیک از قالب را بیان کنم. تا بعد از درست کردن کیک خوشمزه خودتان دیگر نگران جدا نشدن کیک از قالب نباشید.
در پست های قبلی 4 نکته اساسی برای تهیه کیک اسفنجی و کیک نرم که شاید ندانید توضیح دادم! پیشنهاد میکنم حتما بخونید چون درست کردن کیک خوب و مرطوب یکی از چیزهاییه که کمک میکنه کیکتون راحتتر از قالب خارج بشه.
دلیل چسبیدن کیک به تابه چیست؟
قالب تمیز نبود و مواد را داخل آن ریختید.
دور و ته قالب را به درستی چرب نکرده اید.
دمای فر بالاست و کف کیک سفت یا حتی سوخته است.
کیک داغه پس به قالب میچسبه همیشه 10-15 دقیقه صبر کنید وقتی کیک خنک شد از قالب خارج کنید. برای اینکه کیک به قالب نچسبد.
دستور کیک شما باید در قالب کاغذ روغنی پخته شود و از کاغذ روغنی استفاده نکرده باشید. کیک های خیس یا شکلاتی باید از کاغذ روغنی درست شوند. اگر کاغذ روغنی ندارید، خودتان کاغذ روغنی درست کنید.
قالب کیک را در محلی قرار دهید که هوا در آن جریان دارد. زیرا کیک می تواند حالت لطیفی داشته باشد و از قالب خارج نشود. برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب، بهتر است قالب کیک را روی یک صافی یا توری قرار دهید تا خنک شود.
روش باز کردن کیک:
در بیشتر جاها استفاده از کاغذ روغنی برای قالب گیری کیک توصیه می شود. این توصیه خوب و صحیح است اما برای حذف کیک از روی طرح ها استفاده از کاغذ روغنی خوب نیست. و نمی توان مدل را به خوبی طراحی کرد و عملا غیر ممکن است اما راه حل چیست؟
اگر بخواهند متن را ادامه بدهند روشی را برای قالب گیری کیک به شما معرفی می کنم که تقریبا در هر نوع قالبی می توانید از آن استفاده کنید و نتیجه خوبی بگیرید.
تجربه شخصی من از قالب گیری کیک مخصوصا تابه های فلزی به شرح زیر است:
قبل از ریختن مایه کیک در قالب، قالب خود را به این ترتیب آماده کنید:
کل قالب را با قلم مو یا اگر ندارید با انگشتتان خوب چرب کنید.
بعد از اینکه داخل قالب را چرب کردید داخل قالب را کم کم آرد بپاشید. گچ زدن باید هم در کف قالب و هم روی بدنه آن انجام شود. سپس ظرف را برگردانید. فشار دهید تا آرد اضافی گرفته شود.
بعد از پخت کیک کمی صبر کنید تا کیک شما کمی خنک شود. نباید خیلی گرم یا خیلی سرد باشد، حدود 10 دقیقه بعد از بیرون آوردن کیک از فر، کیک را با چاقو یا کاردک از قالب خارج کنید.
سینی را روی قالب قرار دهید و قالب را برعکس کنید.
اگر کیک شما خوب پخته شده است و قالب را طبق توضیحات بالا آماده کرده اید. برای قالب گیری کیک مشکلی نخواهید داشت و کیک خیلی راحت در سینی جا می شود اما اگر کیک بیرون نیامد. برای قالب گیری کیک به روش زیر عمل کنید:
اگر کیک به تابه بچسبد چه باید کرد؟
کف قالب را دو یا سه بار ضربه بزنید. کیک را از قالب خارج کنید. اگر بیرون نیامد، زیاد ضربه نزنید. چون ممکن است نیمی از کیک شما از قالب جدا شود. روش زیر را انجام دهید.
وقتی کیک هنوز داغ است می توانید یک پارچه نخی را با آب داغ خیس کنید و زیر قالب و اطراف قالب پهن کنید و 2-3 دقیقه صبر کنید. سپس قالب را برگردانید و کف قالب را محکم بکوبید تا کیک از قالب خارج شود.
روش دوم که ایده یکی از دوستانم در کامنت بود و من امتحان کردم و عالی بود: استفاده از مژه های ژله ای که به راحتی خم می شوند. دور کیک را با چاقو باز کنید سپس کاردک را زیر کیک بکشید و کیک را از قالب خارج کنید.
خواندن را فراموش نکنید: ایده هایی برای استفاده از کیک شکسته: درست کردن کیک پاپ
برای قالب گیری کیک به نکات زیر توجه کنید:
1- اگر قالب شما قالب بدون طرح است (از جمله قالب پیرکس) می توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید. قبل از گذاشتن کاغذ روغنی ابتدا قالب را خوب چرب کنید و سپس کاغذ روغنی را روی قالب قرار دهید. داخل کاغذ روغنی را کره و آرد پاشی کنید.
برای اندازه گیری کاغذ روغنی از کف تابه، کاغذ روغنی را پهن کنید، ته ظرف را با مداد روی کاغذ بکشید و با قیچی برش دهید و داخل تابه قرار دهید. به سادگی؛
2- سعی کنید از روغن جامد یا کره برای چرب کردن قالب استفاده کنید زیرا این کار باعث نرمی کیک شما می شود و برای قالب گیری کیک بهتر است.
3- وقتی کیک را قالب زدید آن را در بشقاب نگذارید بلکه در تور، آبکش یا آبکش بگذارید تا خنک شود. کیک چون داغ است حالت خمیری به خود می گیرد و به ته سینی می چسبد و کیک شما خراب می شود.
من شخصا برای تهیه کیک از قالب پیرکس یا آلومینیوم استفاده می کنم و از قالب سیلیکونی استفاده نمی کنم. چون وقتی گرم می شوند احساس خوبی نسبت به آنها ندارم و احساس می کنم مواد شیمیایی وارد کیک من می شود. در اینجا می توانید با انواع قالب کیک آشنا شوید.
اما تابه های نواری و چدنی نچسب نیز گزینه خوبی برای انتخاب تابه هستند. البته این نوع قالب ها هم نیاز به آردپاشی و روغن پاشی دارند.
روش بالا رو هم برای طرح های ساده و هم طرح دار امتحان کردم. همانطور که در عکس نشان داده شده است:
برای قالب ساده کاغذ روغنی گذاشتم و آرد پاشیدم. برای قالب طرح دار ابتدا با روغن جامد چرب کردم و سپس آرد پاشی کردم. کیک من به راحتی به بشقاب برگشت. نیازی به حوله نبود. ولی داخل عکس گذاشتم تا مراحلش رو بدونید.
شنیده ام که می توان به جای حوله قالب را جدا کرد، مثل زمانی که می خواهید ژله را از قالب جدا کنید. چند دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید سپس آن را بیرون بیاورید اما من امتحان نکردم. اگر امتحان کردید حتما نتیجه را برای من بنویسید.
راه حل به اشتراک گذاشتن تجربیات است. اگر تجربه ای در قالب گیری کیک دارید در قسمت نظرات با من در میان بگذارید.
همچنین ممکن است دوست داشته باشید این مقالات را بخوانید:
4.3/5 – (73 امتیاز)
چرا آب نبات های انگور به کاغذ روغنی می چسبند؟
چرا خمیر کشمش به کاغذ روغنی میچسبد، سپس به اندازهای که ورقه پخت میتواند روی کاغذ پخت قرار گیرد، مخلوط پخت را بریزید و ورقه پخت را در فر قرار دهید تا شیرینیها برای 10-15 دقیقه بعد بپزند. 1.6.) 2
طرز تهیه شیرینی کشمشی توسط مهربانو – کوک پد.
حتماً کف ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را در یک کیسه پلاستیکی یا قیف بریزید و روی آن را به آرامی با قیچی ببرید و خمیر شیرینی را روی کاغذ روغنی بریزید و حدود یک اینچ فاصله بگذارید. فاصله را حفظ کنید زیرا کوکی ها بعد از پخت پخش می شوند.
میشه به جای کاغذ روغنی روغن و آرد بپاشید؟؟ تبادل نظر
003 · 60284 بازدید 13 پست. رفتم برای شیرینی های کشمشی کاغذ روغنی بیارم. اما اما اما وقتی کاغذها بسته نشد، فروشنده آنها را به همان شکل تا کرده بود، در گوشه ای رها کرده بود و سپس با دستان نقره ای خود با تلفن صحبت می کرد.
بهترین پیشنهاد برای خارج کردن کیک از قالب و دلیل چسبندگی کیک.
اگر کاغذ روغنی ندارید، خودتان کاغذ روغنی درست کنید. قالب کیک را در محلی قرار دهید که هوا در آن جریان دارد. زیرا کیک می تواند حالت لطیفی داشته باشد و از قالب خارج نشود. بهتر است از چسبیدن کیک به قالب جلوگیری کنید. قالب کیک را روی آبکش یا توری قرار دهید تا خنک شود
خرید کاغذ روغنی – مشخصات رول های کاغذ روغنی با بهترین کیفیت.
با استفاده از کاغذ روغنی برای کیک، لازم نیست قالب یا ورقه پخت را چرب کنید و در روغن صرفه جویی کنید. علاوه بر این، با استفاده از این ابزار به راحتی می توانید انواع آب نبات را درست کنید. کیک. پیتزا و
طرز تهیه 12 خوراکی ساده و ارزان قیمت + عکس.
مواد را داخل قیف بریزید و به طور یکنواخت و با فاصله از هم روی کاغذ پخت بریزید و سینی را در فر قرار دهید. این شیرینی در دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 5 تا 8 دقیقه پخته می شود.
آشپزخانه کوچک من: نرمی زبان.
در سینی فر کاغذ روغنی بریزید و شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه با دمای 400 درجه فارنهایت در طبقه وسط فر بپزید تا قهوه ای طلایی شوند سپس شربت غلیظی درست کنید. ۲ پیمانه آب و ۲ پیمانه شکر را روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود و در آخر ۲ قاشق آب لیموی تازه اضافه کنید.
دلیل خراب شدن کیک ویترین زیباشهر.
006 · نکته: برای پاک کردن روغن اضافی آبنبات ها، آنها را در سمت خالی خود روی دستمال کاغذی یا پارچه ای قرار دهید تا روغن از سوراخ های خالی خارج شود و کیک پنجره ای شما ترد و نرم شود. 5- شکر بپاشید. پودر قند یا پودر پسته روی خمیر.
طرز تهیه شیرینی کشمشی بازاری توسط محمد سر آشپز – کوک پد.
با ذخیره سفارش، بعداً به راحتی آن را پیدا خواهید کرد
طرز تهیه شیرینی انگور.
006 · روی سینی فر کاغذ روغنی بچینید و به اندازه یک گردو از مواد برداشته گرد کرده و با فاصله روی سینی فر قرار دهید. زیرا در هنگام پخت باز می شوند. فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید