چرا باید هر روز عسل بخوریم

غنا و ارزش غذایی بالای عسل

تاکنون حدود 181 ماده در ترکیب عسل طبیعی یافت شده است که عمده آنها شکر ساده، فروکتوز 38 درصد و گلوکز 31 درصد است. علاوه بر این، دی ساکاریدها و تری ساکاریدها بخشی از شیرینی عسل هستند و در مجموع انواع قندها 82 درصد عسل را تشکیل می دهند. بعد از قندها، آنزیم های مختلف، اسیدهای آمینه، فلاونوئیدها و اسیدهای فلونیک از اجزای اصلی عسل هستند. تاکنون 26 نوع آمینو اسید در عسل شناسایی شده است که “پرولین” به تنهایی بیش از 50 درصد را تشکیل می دهد.
وجود برخی ویتامین های خانواده B، ویتامین C، آهن و کلسیم، روی، پتاسیم، فسفر منیزیم، سلنیوم، منگنز، روی و اسیدهای آلی در ترکیب عسل به اثبات رسیده است. همانطور که می دانید نیاز بدن به عناصری مانند روی بسیار کم است، اما کمبود این مقدار اندک عوارض جانبی زیادی (مانند بیماری آلزایمر، بیماری های خودایمنی، اختلالات عصبی، عفونت های طولانی مدت، دردهای عضلانی و …) خواهد داشت. . بنابراین: عسل تنها محصولی است که حاوی تمام مواد لازم برای سلامتی و زندگی از جمله ویتامین ها، آنزیم ها، مواد معدنی و آب است. بنابراین برای بهره مندی از تمام خواص عسل باید مصرف آن در برنامه غذایی روزانه گنجانده شود.

فواید نوشیدن عسل و آب گرم با معده خالی
ممکن است بسیاری از شما در مورد فواید نوشیدن یک لیوان آب گرم در صبح شنیده باشید یا شنیده باشید که عسل چقدر برای شما مفید است. اما اثربخشی ترکیب آب گرم و عسل شما را شگفت زده خواهد کرد.

1- کاهش وزن خود را کنترل کنید:
بله، نوشیدن آب و عسل به کاهش وزن کمک می کند. این ایده را دور بریزید که هر چیز شیرینی شما را چاق می کند. در مورد عسل اینطور نیست. این ممکن است زیاد به نظر برسد، باورش سخت است، اما از آنجایی که شکر موجود در عسل یک قند طبیعی و ساده است، منبع سالمی از کالری است که شما را از هوس خوردن شیرینی ها و شربت ها دور می کند. به این ترتیب می توانید از شر نوشیدنی های قندی که شما را تشنه تر می کنند خلاص شوید.
اگر به طور خاص از شربت عسل برای کاهش وزن استفاده می کنید، ما به ترتیب: عسل بادام کوهی و عسل چند گیاه جنوب را پیشنهاد می کنیم.

2- دفع خوب:
نوشیدن آب ولرم و عسل با معده خالی به دستگاه گوارش کمک زیادی می کند. خواص ضد عفونی عسل به ترشح اسید در معده و تولید همزمان مخاط روده کمک می کند. همچنین روده بزرگ را آبرسانی می کند و مدفوع را با آب نرم می کند! همه اینها با هم باعث دفع راحت تر و تمیزتر می شوند. و بنابراین، کاهش وزن بهتر!

اگر به طور خاص از شربت عسل برای بهبود سیستم گوارش خود استفاده می کنید، عسل ارگانیک و عسل گشنیز را توصیه می کنیم.

3- کمک به سیستم ایمنی بدن
عسل سرشار از خواص ضدباکتریایی، ویروسی و قارچی است و اگر مقداری عسل سالم و بدون حرارت به دستتان بیاید، مملو از آنزیم‌ها نیز هست. همچنین ویتامین ها و مواد معدنی که در خط مقدم مقابله با باکتری ها و سایر عوامل بیماری زا هستند. عسل حتی می تواند مقاومت باکتری ها را در برابر آنتی بیوتیک ها از بین ببرد.

اگر به طور خاص شربت عسل را برای تقویت سیستم ایمنی خود مصرف می کنید، طیف وسیع تری از انتخاب ها دارید. پیشنهاد ما برای شما: عسل سیاهدانه، عسل کوهی، عسل آویشن وحشی، عسل کنقال، عسل بهارنارنج، عسل آویشن و عسل بهارنارنج است.

4- کاهش حساسیت (حساسیت)
منظور ما این نیست که از قرص ضد حساسیت با شربت عسل استفاده کنید! در عوض، گفته می شود مصرف شربت عسل با عسل محلی گرم نشده به بدن شما کمک می کند تا با آلرژن های موجود در محیط خود سازگار شود و در نتیجه حساسیت شما به آلرژی های محیطی را کاهش دهد.

اگر به طور خاص از شربت عسل برای کاهش آلرژی استفاده می کنید، عسل گشنیز را توصیه می کنیم.

5- افزایش انرژی بدن
رهایی از عادت نوشیدن قهوه و چای در هنگام بیدار شدن از خواب و جایگزینی آنها با شربت عسل گرم یک راه رویایی برای افزایش انرژی بدن است. مطالعات نشان می دهد که حتی کم آبی خفیف نیز می تواند باعث احساس بی حالی و خستگی شود. حالا شما عسل را به آب اضافه می کنید که باید به عنوان اولین سوخت به بدن خود بدهید. که پر از قندهای ساده و کربوهیدرات است. از دیدن نتایج در مقایسه با مصرف قهوه و چای شگفت زده خواهید شد. فقط برای آزمایش تاثیر سریع آن، عصرها که انرژی خود را از دست می دهید و احساس خواب آلودگی می کنید، یک لیوان شربت عسل را به جای قهوه امتحان کنید.

اگر به طور خاص برای افزایش انرژی و مبارزه با ضعف شربت عسل مصرف می کنید، توصیه می کنیم به ترتیب: عسل بادام کوهی، عسل زعفران و عسل چند گیاه جنوب.

6- تسکین گلو و توقف سرفه
طبق گفته کلینیک مایو آمریکا، شربت عسل گرم حساسیت و تحریک گلو را کاهش می دهد. به همین دلیل سرفه نیز قطع می شود.

اگر به طور خاص از شربت عسل برای رفع سرفه استفاده می کنید، توصیه می کنیم به ترتیب: عسل کوهی، عسل کنقال، عسل آویشن وحشی و عسل آویشن.

7- سم زدایی:
شربت عسل گرم با ترویج دفع خوب به دفع سموم کمک می کند. افزودن لیمو به این ترکیب اثربخشی آن را در این زمینه افزایش می دهد. زیرا لیمو به افزایش دفع ادرار و سم زدایی کمک می کند. سم زدایی با مصرف روزانه شربت عسل یک افزودنی اجتناب ناپذیر به هر رژیم غذایی است. زیرا کاهش وزن بدون سم زدایی سلولی موفقیت آمیز نیست و روند ناگوار بازگشت به رژیم غذایی رخ می دهد. شکل روبرو دلیل را نشان می دهد.

اگر به طور خاص از شربت عسل برای رسیدن به هدف سم زدایی سلولی و مکمل غذایی کاهش وزن استفاده می کنید، پیشنهاد ما به شما این است: عسل سیاه دانه، عسل کبد درمانی، عسل آویشن وحشی، آویشن عسلی و عسل چند گیاهی.

عسل برای سم زدایی

8- نفخ معده و روده
عسل نه تنها به خنثی شدن گاز کمک می کند، بلکه با تقویت معده از ایجاد گاز جلوگیری می کند. بنابراین شربت عسل در از بین بردن نفخ معده موثر است.

اگر به طور خاص از شربت عسل برای رفع نفخ ناخوشایند معده و روده استفاده می کنید، پیشنهاد می کنیم: عسل سیاه دانه، عسل آویشن وحشی، عسل کبد درمانی، عسل آویشن، عسل چند گیاه جنوب و عسل زرد. .شرق.

مرتبط:  چطور در جمع راحت حرف بزنیم

در نهایت شربت عسل نه تنها به آبرسانی بدن کمک می کند، بلکه به افزایش کلسترول خوب در بدن کمک می کند و از بسته شدن رگ های قلب جلوگیری می کند. برای اطلاعات بیشتر ویدیوهای زیر را تماشا کنید:

عسل سرشار از خواص و مواد مغذی است و همه ما آن را به عنوان یک ماده جادویی برای سلامتی می شناسیم.

عسل حاوی آنتی اکسیدان است، بنابراین مصرف آن برای سلامت قلب و عروق مفید است. این ماده ملایم و طبیعی به سلامت پوست کمک می کند و ضد پیری است. در گذشته هر دارویی را با عسل مخلوط می کردند زیرا خواص درمانی دارو را چند برابر می کرد و امروزه نیز در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

با این توضیحات، در ادامه این مقاله به شما می گوییم که اگر هر روز عسل بخورید، چه تغییراتی در بدن شما ایجاد می شود. تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

پوست تمیز

عسل یک آنتی اکسیدان طبیعی است که با مصرف صحیح و به مقدار کافی می تواند بدن را از سموم پاک کند. علاوه بر این، خاصیت ضد باکتریایی عسل به بهبود پوست و شفاف و روشن شدن آن کمک می کند.

کاهش وزن

اگر به دنبال رژیم لاغری هستید، متخصص تغذیه شما را از مصرف انواع قندها و شیرینی ها به غیر از عسل منع می کند. زیرا شیرینی عسل با سایر شیرین کننده ها متفاوت است. این غذا متابولیسم بدن را افزایش می دهد و در نتیجه به کاهش وزن کمک می کند.

سطح کلسترول خون را کاهش دهید

عسل به طور کلی حاوی کلسترول نیست. در عوض حاوی مواد و ویتامین هایی است که میزان کلسترول را کاهش می دهد. مصرف روزانه عسل بر میزان آنتی اکسیدان های بدن تاثیر می گذارد و با کلسترول اضافی مبارزه می کند.

تقویت قلب

تحقیقات علمی نشان داده است که آنتی اکسیدان های موجود در عسل از باریک شدن و نازک شدن رگ ها جلوگیری می کند. باریک شدن رگ های خونی در قسمت های مختلف بدن می تواند باعث ایست قلبی، از دست دادن حافظه یا سردرد شود.

بهبود حافظه

تحقیقات دیگر همچنین ثابت کرده است که عسل دارای خواص ضد استرس است و می تواند با بازگرداندن سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی سلولی، حافظه را حداکثر بهبود بخشد.

علاوه بر این، کلسیم موجود در عسل به راحتی توسط مغز جذب می شود و در نتیجه تاثیرات مثبتی بر حافظه دارد.

خواب خوش

قند موجود در عسل باعث افزایش انسولین خون می شود. در نتیجه سروتونین تولید می شود، این هورمون به ملاتونین تبدیل می شود و خواب خوبی را برای فرد به ارمغان می آورد.

سلامت معده

عسل یکی از بهترین ضدعفونی کننده های طبیعی است. برخی از کارشناسان تغذیه خوردن یک قاشق عسل را هر روز با معده خالی توصیه می کنند. این ماده طبیعی خوشمزه با انواع مشکلات گوارشی مبارزه می کند. به علاوه وقتی عسل به معده می رسد، این ماده تمامی آلودگی ها و میکروب های مخاط را از بین می برد.

آرامش بخش اعصاب

شاید عجیب به نظر برسد، اما عسل اعصاب را آرام می کند و خستگی را از بین می برد. این ماده خیلی سریع جذب خون می شود و بنابراین در کوتاه ترین زمان ممکن اختلالات روانی را برطرف می کند.

طرز تهیه معجون سیر و عسل

وقتی این دو ماده طبیعی با هم ترکیب شوند، معجون فوق العاده ای برای حداکثر سلامتی می سازند. برای تهیه این معجون مراحل زیر را انجام دهید:

3 تا 4 حبه سیر

1 فنجان عسل طبیعی

1 لیوان کوچک تمیز

سیر را پوست گرفته و خرد کنید. سپس داخل لیوان بریزید. روی آن عسل بریزید. حباب های هوا را از بین ببرید. در شیشه را ببندید و چند روز کنار بگذارید.

سپس هر روز یک قاشق چایخوری از این معجون را با معده خالی میل کنید. پس از مدتی معجزه این معجون را احساس خواهید کرد.

عسل همیشه یکی از محبوب ترین غذاهای آشپزی و در عین حال درمان کننده بسیاری از بیماری ها بوده است. اجداد ما در سراسر جهان از فواید عسل به خوبی آگاه بودند. اولین استفاده های شناخته شده از عسل در درمان های دارویی به حدود 4000 سال قبل از قرص های سنگی به جا مانده از قبایل سومری برمی گردد.

عسل طبیعی حدود 30 درصد از درمان های دارویی سومری ها را تشکیل می دهد.

در هند، عسل یکی از مهمترین عناصر طب باستانی و سنتی هندو، یعنی سیدا و آیورودا است.

در مصر باستان از آن برای درمان بیماری های پوستی و چشمی و همچنین به عنوان مرهم طبیعی روی زخم ها و سوختگی ها استفاده می کردند. فرهنگ های دیگر نیز از عسل برای اهداف دارویی مختلف استفاده می کنند.

امروزه عسل موضوع بسیاری از تحقیقات علمی توسط مجامع پزشکی برای بررسی و اثبات عقاید نیاکان ما در مورد کاربردهای فراوان عسل است. بیایید قبل از خرید عسل طبیعی به این موارد نگاهی بیندازیم.

عسل و فواید آن برای سلامتی

عسل برای خون مفید است.

عسل اثرات متفاوتی روی بدن دارد و بستگی به نوع مصرف دارد. اگر عسل را با آب گرم مخلوط کرده و بنوشید، اثرات بسیار مفیدی بر تعداد گلبول های قرمز خون دارد.

گلبول های قرمز وظیفه انتقال اکسیژن موجود در خون به قسمت های مختلف بدن را بر عهده دارند. عسل حل شده در آب گرم میزان هموگلوبین خون را افزایش می دهد که از کم خونی جلوگیری می کند.

کم خونی ناشی از کمبود آهن زمانی رخ می دهد که میزان آهن موجود در رژیم غذایی یا جذب آن کافی نباشد و ظرفیت حمل اکسیژن خون به کمتر از حد طبیعی برسد.

کاهش ظرفیت اکسیژن رسانی منجر به خستگی مفرط، تنگی نفس و گاهی اوقات افسردگی و سایر مشکلات می شود. عسل با ایجاد توانایی انتقال اکسیژن به خون با این مشکلات مقابله می کند.

مقدار کافی اکسیژن در خون بسیار مهم است زیرا سطح سلامت بدن را تعیین می کند و سهولت بازسازی سلول های بدن به میزان اکسیژن خون بستگی دارد. تحقیقات اولیه در این زمینه اثرات مثبت عسل را بر فشار خون یا فشار خون بالا نشان می دهد. به طور سنتی از عسل برای کاهش اثرات منفی فشار خون پایین یا افت فشار خون استفاده می شد.

مرتبط:  چرا به مکتب حاج قاسم نیاز داریم

علاوه بر این، شواهد اولیه ای وجود دارد که نشان می دهد عسل از کاهش تعداد گلبول های سفید خون در بیماران تحت شیمی درمانی جلوگیری می کند.

در آزمایشی که بر روی تعداد محدودی از بیماران تحت شیمی‌درمانی در معرض خطر کمبود گلبول‌های سفید انجام شد، مشخص شد که در 40 درصد از آنها، پس از مصرف 2 قاشق چای‌خوری عسل در روز در طول دوره شیمی‌درمانی، خطر ابتلا به این بیماری وجود دارد. عود کمبود گلبول های سفید ناپدید شده است.

عسل سالم تر از شکر است.

در مورد اثرات منفی شکر سفید بر بدن صحبت های زیادی وجود دارد. عسل یک جایگزین عالی برای شکر است، هم شیرین و هم سالم. اگرچه ساختار شیمیایی عسل حاوی قندهای ساده است، اما این ساختار با ترکیبات موجود در شکر سفید کاملاً متفاوت است.

عسل حاوی تقریباً 30٪ گلوکز و 40٪ فروکتوز، دو مونوساکارید یا قند ساده، با 20٪ قندهای پیچیده است. عسل همچنین حاوی دکسترین و فیبر نشاسته است. این ترکیب به تنظیم سطح قند خون کمک می کند.

عسل برای افرادی که یوگا انجام می دهند مفید است.

مصرف عسل ترکیب شیمیایی خون افرادی که تمرینات یوگا انجام می دهند متعادل می کند و مصرف عسل برای آنها بسیار توصیه می شود.

مصرف منظم عسل انرژی بیشتری به سیستم شیمیایی بدن می دهد.

اگر عسل را در آب گرم حل کنید و صبح قبل از شروع یوگا بخورید، سیستم شیمیایی بدن را تقویت می کند.

عسل دارای خواص ضد باکتری و ضد عفونی کننده است.

مصرف عسل باعث تشدید خواص داروهای ضد باکتریایی، تقویت عملکرد آنتی بادی ها و مقاومت در برابر فعالیت های میکروبی مضر می شود.

مطالعات متعددی در مورد اثرات عسل در درمان زخم انجام شده است. یکی از این مطالعات نشان داد که خواص دارویی عسل زخم را تحت یک فرآیند پاکسازی ویژه قرار می دهد، یعنی باکتری های موجود در زخم شرکت کنندگان را به طور کامل از بین می برد.

در مطالعه دیگری، روند درمان زخم‌ها و زخم‌های پا در 59 شرکت‌کننده که 80 درصد از آنها به درمان‌های معمولی پاسخ مثبت ندادند، با استفاده از عسل خام از سر گرفته شد. همه زخم های بیماران به جز یکی خوب شد. علاوه بر این، زخم های عفونی پس از یک هفته درمان با عسل استریل شدند.

در طب سنتی یکی از فواید استفاده از عسل درمان عفونت های مجاری تنفسی است. مصرف روزانه عسل مشکلاتی مانند تنگی نفس و خلط زیاد در گلو را برطرف می کند.

علاوه بر این، تحقیقات بالینی ثابت می کند که عسل پزشکی پاتوژن های حمل شده توسط این غذاها از جمله باکتری های روده و تیفوئید را از بین می برد.

همچنین ثابت شده است که عسل مقاومت باکتریایی را از بین می برد و از مقاومت بدن در برابر آنتی بیوتیک ها جلوگیری می کند. محققان دریافته‌اند که عسل در درمان عفونت‌های حاد ناشی از زخم‌های باز و عفونت‌های ناشی از خاک تأثیرات مثبتی نشان می‌دهد.

عسل به روش های مختلف با عفونت ها مبارزه می کند و شرایط را برای افزایش مقاومت پاتوژن ها دشوار می کند. آنتی بیوتیک ها عموماً باکتری های در حال رشد را هدف قرار می دهند و به آنها فرصت می دهند مقاومت خود را از بین ببرند.

علاوه بر این، مشخص شده است که عسل به اصطلاح تعامل باکتریایی را مختل می کند، که منجر به کاهش شدت خواص بیماری زایی باکتری ها می شود و به آنتی بیوتیک ها اجازه می دهد تا موثر باشند.

عسل یک ماده غذایی انرژی زا است.

یکی از مهم ترین کاربردهای عسل در طب سنتی، تولید انرژی فوری آن است. همانطور که در بالا ذکر شد، عسل حاوی انواع مختلفی از مولکول های قند از جمله گلوکز و فروکتوز است. با این حال، برخلاف شکر سفید که فروکتوز و گلوکز را با هم ترکیب می‌کند و قند تشکیل می‌دهد و فرآیند هضم آن چندین مرحله را طی می‌کند، در عسل این دو مولکول قند از یکدیگر متمایز هستند. بنابراین گلوکز نقش یک منبع انرژی را ایفا می کند.

انجمن ملی عسل ایالات متحده به شدت مصرف عسل را توصیه می کند زیرا حاوی مقادیر کمی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است. فهرستی از این مواد عبارتند از: نیاسین، ریبوفلاوین، اسید پانتوتنیک، کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم و روی.

عسل به هضم غذا کمک می کند

عسل یبوست، نفخ و گاز معده را کاهش می دهد و ما قدردان خواص ملین ملایم آن هستیم. علاوه بر این، عسل سرشار از خواص پروبیوتیک یا باکتری های مفیدی مانند باکتری بیفیدو و لاکتوباسیل است که در هضم غذا، تقویت سیستم ایمنی و کاهش آلرژی موثر است.

برای کاهش اثرات مواد سمی تولید شده توسط قارچ ها در روده، شکر مصرفی خود را با عسل جایگزین کنید.

عسل با عفونت های پوست سر و عفونت های مختلف پوست مبارزه می کند.

علاوه بر این، عسل فواید بی شماری برای سلامت پوست سر و بدن دارد. در یک مطالعه کوتاه که تأثیر عسل بر درمان سبوم و شوره سر غیرطبیعی را در 30 بیمار بررسی می کرد، از شرکت کنندگان خواسته شد تا به آرامی عسل خام رقیق شده را در ناحیه ای که ناهنجاری پوستی در آن قرار دارد، یک روز در میان به مدت 2 دقیقه بمالند. .

عسل باید به مدت 3 ساعت قبل از شستشو در ناحیه ناهنجاری پوستی بماند. با این روش درمانی، همه بیماران علائم بهبودی را نشان دادند. خارش کاهش یافت و لایه های متلاشی شده بافت سلولی ظرف یک هفته بهبود یافت، در حالی که زخم ها و زخم ها در عرض دو هفته ناپدید شدند. ریزش موی بیماران نیز بهبود یافت. علاوه بر این، بیمارانی که این روش درمانی را به مدت شش ماه و یک بار در هفته ادامه دادند، هیچ عود بیماری خود را نداشتند.

عسل به کودکان کمک می کند تا راحت و مناسب بخوابند.

نتایج اولیه از چندین مطالعه نشان می دهد که عسل کیفیت خواب کودکان را بهبود می بخشد. بر اساس بازخورد والدین، تحقیقات نشان داده است که عسل سرفه شبانه کودکان را کاهش می‌دهد که منجر به خواب عمیق‌تر و آرام‌تر برای کودکان می‌شود.

نکات قابل ذکر در مورد عسل:

عسل های تیره تر دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی تری هستند. عسل فاسد نمی شود و اگر درب ظرفی که عسل را در آن نگهداری می کنید را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود، امکان نگهداری آن برای مدت طولانی وجود خواهد داشت. در واقع، باستان شناسان چندین کوزه عسل مهر و موم شده را در مقبره فراعنه مصر باستان واقع در شهر تبس و در مقبره توتانخ آمون پیدا کرده اند. اما هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه باستان شناسان با این همه گلدان عسل چه کردند وجود ندارد!

مرتبط:  چرا نمیتونم با سیم کارتم تماس بگیرم

عسل نباید به کودکان زیر 12 ماه داده شود زیرا این خطر وجود دارد که عسل حاوی هاگ های باکتری بوتولیسم باشد و منجر به مسمومیت غذایی حاد در نوزادان شود. این تخم‌های قارچ در ذرات گرد و غبار و خاک یافت می‌شوند و می‌توانند به نوعی به عسل ختم شوند. سیستم ایمنی نوزاد هنوز برای مقابله با چنین عفونت هایی آماده نیست.

نکته دیگری که باید به خاطر داشته باشید این است که عسل برای افراد مبتلا به دیابت هیچ تفاوتی با شکر سفید ندارد. عسل و قند سفید سطح قند خون را افزایش می دهند و در صورت مصرف عسل این بیماران باید درمان مشابه مصرف قند را در نظر گرفت.

موارد استفاده از عسل در سیدا و آیورودا

احتمالاً هیچ کس به اندازه هندی ها فواید عسل را بررسی نکرده است. عسل هدیه ای از سوی طبیعت به بشریت و یکی از مواد ضروری در هر آشپزی محسوب می شد.

عسل بخش مهمی از رژیم غذایی افراد بالای 12 ماه است. آنها عسل را یک غذای قابل هضم می دانند و معتقدند که به راحتی توسط بدن انسان هضم می شود. یکی از کاربردهای عسل در سیدا و آیورودا استفاده دارویی از آن است.

هنگامی که دارو با عسل مخلوط می شود، به سرعت و به راحتی جذب بدن می شود و کل سیستم بدن و گردش خون را تحت تاثیر قرار می دهد. همچنین گفته می شود که عسل خواص دارویی خود را حفظ می کند و اثرات آن طولانی مدت است.

عسل در متون سیدا برای درمان بیماری‌هایی مانند ترشحات مخاطی بیش از حد، استفراغ، مشکلات گاز و از بین بردن ناخالصی‌ها از خون، تجویز می‌شده است.

متون سید هفت نوع مختلف عسل را ارائه می کند و این تفاوت بر اساس محل جمع آوری عسل است. عسل جمع آوری شده از جنگل های انبوه کوه به عسل کوه یا عسل کوه معروف است و اعتقاد بر این است که با ارزش ترین است. خواص پزشکی

اعتقاد بر این است که عسلی که زنبورها جمع آوری می کنند و این نوع عسل را می سازند دارای خواص بسیاری از گیاهان دارویی است.

روش های فرآوری و کاربردهای سنتی عسل

آب عسل

1 تا 3 قاشق چایخوری عسل را باید دو بار در روز با یک لیوان آب که به دمای اتاق رسیده است مصرف کرد تا بافت های بدن تقویت شود و ضعف سیستم عصبی کاهش یابد.

1 تا 3 قاشق چایخوری عسل با یک لیوان آب ولرم فورا خاصیت انرژی زایی خود را نشان می دهد و به کنترل وزن کمک می کند.

همچنین بخوانید: فواید آب و عسل برای سلامتی

استفاده موضعی

اگر عسل را روی خراش های پوست بمالید، به سرعت بهبود می یابد و جای زخم را به حداقل می رساند.

فواید عسل و لیمو

مقدار مساوی عسل و آب لیموی تازه را مانند ماسک به صورت موضعی به مدت 20 دقیقه روی صورت خود ماساژ دهید و دو بار در روز این کار را انجام دهید تا لکه های سیاه از روی صورت شما محو شوند.

سلامت قلب را حفظ کنید

آب یک انار تازه را بگیرید و 1 قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید.

هر روز صبح با معده خالی بنوشید.

با یک سوزن بلند در کف دست یک سوراخ ایجاد کنید. آن را با عسل پر کنید و روزی ۲ تا ۴ عدد خرما بخورید.

عسل سرماخوردگی را درمان می کند

اگر از عوارض سرماخوردگی رنج می برید و یا از آن دسته افرادی هستید که هر روز صبح با آبریزش بینی از خواب بیدار می شوید، مصرف چریش (یاسی بنفش هندی)، فلفل و زردچوبه به شما کمک زیادی می کند.

در اینجا چند نمونه از روش های درمانی آورده شده است:

گزینه۱: ۱۰ الی ۱۲ عدد دانه فلفل را به خوبی بکوبید و اجازه دهید یک شب در ۲ قاشق چای‌خوری عسل خیس بخورد. (۸ الی ۱۲ ساعت) صبح دانه‌های فلفل را خورده و البته به خوبی بجویید. شما می‌توانید کمی زردچوبه به عسل اضافه نمائید.گزینه ۲: برگ‌های چریش را آسیاب کنید، به حالت خمیری در آورید و به صورت گلوله‌های کوچکی گرد کنید و گلوله‌ها را درون عسل بیاندازید و صبح به صورت ناشتا مصرف کنید.
تا ۶۰ دقیقه بعد از خوردن آن به هیچ وجه چیزی نخورید تا چریش‌ها از دستگاه گوارش عبور کنند. این گلوله‌های آغشته به عسل برای درمان آلرژی‌های پوستی و خوراکی نیز سودمند است.
چریش از خواص دارویی فراوانی برخوردار است و این نوع آن بسیار سودمند است. اگر برگ‌های چریش معمول برایتان بسیار تلخند، شما می‌توانید از بر‌گ‌های نازک‌تر و لطیف‌تر آن استفاده کنید.

معجون با طراوت همراه با هندوانه، زنجبیل و نعناع

دستور العمل عسل و هندوانه با طراوت، مناسب برای ماه های تابستان

مواد لازم:

¼ هندوانه

1 تکه زنجبیل سه سانتی متری

¼ فنجان برگ نعناع تازه

نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن

پودر فلفل سیاه برای چاشنی

3 قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه:

هندوانه را پوست گرفته و دانه ها را جدا کرده و خرد کنید. قطعات خرد شده را داخل مخلوط کن بریزید.

زنجبیل را پوست گرفته، خرد کرده و در مخلوط کن بریزید.

برگ نعناع، ​​نمک، پودر فلفل و عسل را در مخلوط کن بریزید.

همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. مواد را از صافی رد کنید.

شربت به دست آمده را در لیوان ها ریخته و سرو کنید.

حسن ختام این مقاله را به حقایقی چند درباره عسل و زنبورها اختصاص می‌دهیم:

حدود 25000 گونه شناخته شده زنبور در جهان وجود دارد که متاسفانه برخی از آنها در خطر انقراض قرار دارند.

نزدیک به 80 درصد از غذاهای سوپرمارکتی با استفاده از گرده افشانی زنبور عسل تهیه می شود.

اولین رکورد جمع آوری عسل توسط انسان به 6000 سال قبل از میلاد برمی گردد! این بافت بر اساس کتیبه ها و نقاشی های به دست آمده در غارها، به ویژه غار عنکبوتی والنسیا، اسپانیا جمع آوری شده است.

هر زنبور برای جمع آوری شهد باید 10 میلیون بار سفر و کاوش کند، معادل 1.5 دور زمین تا بتواند معادل 500 گرم عسل تولید کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا